آخرین اخبار

علت ترک کف پا چيست؟ چگونه مي‌توان ترک‌خوردگي کف پا را درمان کرد؟ پوست، مو و زيبايي

علت ترک کف پا چيست؟ چگونه مي‌توان ترک‌خوردگي کف پا را درمان کرد؟

  بزرگنمايي:

چه خبر - از ترک پا تا سنگ پا

در ادامه به دلايل بروز ترک کف پا و درمان‌هايي که معمولا توصيه مي‌شود، مي‌پردازيم و درباره ترکيبات موجود در کرم‌هاي کف پا و ويژگي‌هاي کرم مراقبت از پاي ايده‌آل توضيح مي‌دهيم.


دلايل بروز ترک کف پا-قطر زياد خارجي‌ترين لايه پوست در ناحيه کف پا آن را مستعد ترک خوردن مي‌کند-وزن بالا-زياد راه‌رفتن روي فرش و موکت-پوشيدن کفش‌هاي تنگ و پاشنه‌دار که تنفس پا را دچار اختلال مي‌کنند-شستشوي زياد پا-عوامل ارثي-برخي بيماري‌ها

ترک‌هاي عميق پا حاصل خشکي زياد پوست است و گاهي اگزما مي‌تواند در اين مشکل دخيل باشد. معمولا در دوران يائسگي ترک کف پا به دليل ضخيم‌تر شدن پوست و دلايل هورموني تشديد مي‌شود. گاهي عفونت‌هاي باکتريايي و قارچي روي ترک پا سوار مي‌شود که در بهبود ديرهنگام زخم نقش دارد. اگر دليل ترک پا، بيماري‌اي مثل ديابت باشد، حتما بايد نمونه بافتي و آزمايش‌هاي قارچي انجام و متخصص پوست آنها را بررسي کند.

چطور از بروز ترک کف پا پيشگيري کنيم؟-ساده‌ترين راه پيشگيري از ترک خوردن کف پا و لاي انگشتان، چرب کردن روزانه پوست پا با وازلين و کرم اوسرين است.-افراد نبايد از کفش‌هاي پاشنه‌بلند يا تنگ استفاده کنند.-اگر فردي در طول روز زياد روي فرش، موکت و... راه مي‌رود، بهتر است در طول روز از جوراب يا پاپوش استفاده کند تا تماس کف پا با سطوح زبر کمتر شود.-هنگام خواب هم بايد حتما کف پا را با کرم مناسب ماساژ داد.-ترک کف پا معمولا در خانم‌هاي خانه‌دار شايع است. به همين دليل توصيه مي‌شود خانم‌ها بعد از انجام هر کاري که باعث خيس شدن پاها مي‌شود، پاها را با حوله نرمي خشک و از کرم کف پا استفاده کنند.-لاي انگشتان را هم نبايد از ياد ببرند. خشک و چرب کردن اين ناحيه ضروري است.


براي درمان ترک‌ کف پا چه مي‌توان کرد؟

متخصصان براي بهبود ترک لايه‌هاي شاخي پوست از ترکيبات کرايوليتيک استفاده مي‌کنند که باعث بهبود پوست مي‌شود. اين ترکيبات که در کرم‌هاي مراقبت از پوست پا موجود است، خواص التيام‌بخش و ضدالتهابي دارند و برخي حاوي ترکيبات گياهاني مثل گل رز وحشي، آلاتوئين و رائي است که درد و سوزش را کم مي‌کند. ترکيبات لايه‌بردار هم در کرم‌هاي ترک پا موجود است که باعث برداشته شدن لايه‌هاي آسيب‌ديده پوست مي‌شوند و پوست را نرم و لطيف مي‌کنند.


يک کرم پاي خوب چه ويژگي‌هايي دارد؟• خاصيت پوشانندگي قوي:

کرم پاي خوب خاصيت پوشانندگي قوي دارد به طوري که کرم حتي با پوشيدن جوراب هم به راحتي از روي پوست پاک نمي‌شود و تا مدت‌ها روي پوست مي‌مانند.

• رطوبت‌رساني بالا:

ترکيبات مرطوب‌کننده قوي مثل aha که در کرم‌ها موجود است، هم رطوبت کافي به لايه شاخي مي‌رساند و هم به لايه‌برداري کمک مي‌کند.


• جذب بالا:

کرم کف پا بايد به راحتي جذب پا شود و نيازي به ماساژ دادن زياد نداشته باشد. احساس ليزي يا چسبندگي کف پا ايجاد نکند و مانع بروز مجدد ترک و خشکي کف پا شود.


• حاوي ترکيبات آنتي‌باکتريال:

برخي از انواع کرم‌هاي کف پا در نواحي‌اي که پوست به دليل زخم يا سايش تيره شده به رفع تيرگي کمک مي‌کنند. برخي کرم‌ها هم حاوي ترکيبات آنتي‌باکتريال هستند و در رفع عوامل باکتريال که باعث بروز عفونت در ترک‌ها مي‌شوند، نقش دارند.


کرم‌هاي کف پا حاوي چه ترکيباتي هستند؟

پايه بيشتر اين کرم‌ها اولئوزين است که درواقع نوعي سيمان سلولي است. کنار چربي، ترکيبات رطوبت‌رسان هم در کرم‌هاي پا وجود دارد که اين نقش را معمولا گليسيرين در فرم گليسرول يا ترکيبات اوره و پارافين برعهده دارد. ميزان حجم استفاده‌شده از اين نوع ترکيبات در کرم پا حدود 30 درصد است و مانع از ضخيم شدن لايه شاخي مي‌شوند و پوست را نرم و لطيف مي‌کنند. ترکيبات طبيعي مثل موم عسل هم در کرم‌هاي پا استفاده مي‌شود که هم مرطوب‌کننده‌اي قوي است، هم از تجمع قارچ و آلودگي‌هاي احتمالي پيشگيري مي‌کند و ضدالتهاب است. البته با توجه به نوع برند ممکن است به جاي عسل از عصاره بابونه، پامچال يا اکاليپتوس استفاده شود که خواص ضدالتهابي و آرامبخش دارند.


نگهدارنده‌ها از ديگر مواد و ترکيباتي است که در تمام ترکيبات آرايشي- بهداشتي استفاده مي‌شود تا اين ترکيب را که حاوي مقداري آب است، از آلودگي با باکتري‌ها دور نگه دارد. رنگ و اسانس نيز براي ايجاد حس بهتر به کرم افزوده مي‌شود.


هنگام خريد کرم پا مراقب اين ترکيبات باشيد

وجود الکل در ترکيبات آرايشي از جمله کرم پا مي‌تواند باعث خشکي کف پا شود. به همين دليل بهتر است هنگام خريد به ترکيبات درج‌شده روي بسته‌بندي دقت کنيد. برخي از انواع نگهدارنده‌ها مثل فنوکسي اتانول يا پارابن نيز مي‌تواند آلرژي‌زا باشد.


چطور از سنگ پا استفاده کنيم؟بهترين وسيله براي از بين بردن پوست مرده کف پا سنگ پاست که از نوعي سنگ طبيعي تهيه شده و از قديم براي اين منظور و حتي از بين بردن موهاي‌ زائد کاربرد داشته است. کنار اين سنگ مي‌توانيد از وسايل جايگزين آن که ظاهري شبيه رنده دارند هم کمک بگيريد.


براي استفاده از سنگ پا کافي است به مدت 10 دقيقه پاها را در آب ولرمي که کمي نمک به آن افزوده‌ايد، قرار دهيد و پس از گذشت اين مدت با حرکات آرام و دوراني کف پا را با سنگ ماساژ دهيد. کمي فشار لازم است اما مراقب باشيد فشار به حدي نباشد که سايش با سنگ پا به پوست سالم شما که زير بافت مرده قرار دارد، آسيب بزند. بعد از اينکه حس کرديد پوست مرده جدا شده و سنگ پا پوست سالم شما را تحريک مي‌کند، پاها را آب بکشيد و کاملا خشک کنيد.


چگونه سنگ پا را تميز کنيد؟

سنگ پا را هم با برس تميز کنيد تا آثاري از سلول‌هاي مرده پوست در خلل و فرج سنگ باقي نماند و زمينه‌ساز آلودگي نباشد. حتي در صورت لزوم مي‌توانيد سنگ را بجوشانيد.


بعد از خشک‌شدن پوست مي‌توانيد از وسايل سايشي کف پا و برس استفاده کنيد تا ذرات باقيمانده پوست مرده را هم جدا کنيد اما مراقب باشيد آسيبي به پوست سالم پا نزنيد. بعد از اين کار، استفاده از کرم‌هاي نرم‌کننده ضروري است.




منبع:salamat.ir




ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

ضد آفتاب با SPF چند خوب است؟

عادت هاي اشتباهي که موهايتان را خراب مي کند

7 اشتباه بزرگ در زمان شستن صورت که بايد اجتناب کنيد

پرپشت کردن موها با استفاده از طب هندي

ميکرودرم ابريژن چيست و چه زماني از ميکرودرم ابريژن استفاده کنيم؟

روش هاي طبيعي براي از بين بردن خط اخم

چطور از بروز مشکلات پوستي شايع بارداري پيشگيري کنيم

چگونه از شر غبغب خلاص شوم

پيشگيري از سفيد شدن موها با 5 ماده غذايي

پوسته پوسته شدن نقاط مختلف پوست چه چيزي به شما مي گويد

کاهش سرعت پيري با نسخه هاي گياهي

چرا پوستم مي خارد؟ علت خارش پوست

آيا شکلات خوردن باعث جوش زدن مي شود؟

درمان بواسير با بلوط

آيا مي توان بدون جراحي، پلک هاي افتاده را درمان کرد؟

خطرات تاتو يا تتو که تاکنون هيچکس به شما نگفته + عکس

خوراکي هايي که باعث پيري پوست مي شوند

چطور در خانه تکاني از پوست خود مراقبت کنيم؟

بي ضررترين پاک کننده هاي پوست که در آشپزخانه يافت مي شوند

چند برابر شدن رشد موها با ترفندهاي خانگي و ارزان قيمت

10 ورزش صورت که شما را از جراح پلاستيک بي نياز مي کند

10 ماسک خانگي براي انواع پوست و زيبا شدن تا نوروز

درمان هاي طبيعي براي ريزش مو

چه زماني علت آکنه هاي هورموني افزايش تستوسترون است

آيا ليزر موهاي زائد ضرر دارد؟ و پاسخ به مهم ترين سوالات در مورد ليزر

وقتي کبودي پوست نشانه خطرناکي است

آشنايي با انواع روش هاي ليفت ابرو

اکستنشن مژه چيست و چه عوارضي دارد؟

ملاسما و لک هاي بارداري را با ماسکي خانگي کاهش دهيد

علت اصلي شوره سر چيست

درمان آکنه با ايزوترتينوئين چقدر موثر است؟

چگونه مي توان ريزش مو ارثي را کنترل کرد

عادت هاي بد مراقبت از مو که بايد در زمستان ترک کنيد

5 غذا که باعث چرب شدن موها ميشوند و 3 غذا که موها را زيبا مي کنند

اين خوراکي ها به جوان ماندن پوست شما کمک مي کنند

جوش نزن تا جوش نزني!!(علل،پيشگيري،درمان)

درمان خشکي و ترک پوست در پاييز با سيب

کمبود کدام مکمل ها باعث ريزش مو مي شود؟

حقايقي در مورد تزريق ژل لب که تاکنون گفته نشده

دلايل عجيبي که باعث ريزش موها مي شوند

کاشت مو به چه روش هايي انجام مي شود؟+ انواع روش کاشت مو

درمان عفونت فرو رفتن ناخن در گوشت با روش هاي خانگي

دستگاه جوانسازي پوست که شما را از بوتاکس بي نياز مي کند

علت خارش پوست در هواي سرد چيست؟

کم کاري تيروئيد يا پرکاري تيروئيد چه تاثيري بر پوست مي گذارند؟

نوشيدني هايي که باعث مي شوند صورتتان جوش بزند

نسخه اي جادويي براي خداحافظي با سفيدي مو در طب سنتي

علت دو رنگ شدن پوست و لک شدن پوست چيست

ديابت باعث ريزش مو مي شود؟ ديابت باعث چه بيماري هايي مي شود؟

نکات مهمي که لازم است بعد از حمام رعايت کنيد