بزرگنمايي:
کيک يکي از خوشمزه ترين خوراکي ها براي همراهي با چاي عصر است. فصل پاييز کمي مانده تا شروع شود بنابراين يکي از بهترين دسرها براي عصرهاي پاييزي کيک گردو و دارچين است.
براي عصرهاي پاييزي کيک گردو و دارچين درست کنيدمواد لازم براي روي کيک گردو و دارچين :
شکر قهوه اي : يک سوم پيمانه (مي توانيد با شکر سفيد جايگزين کنيد)
شکر سفيد : يک سوم پيمانه
آرد : يک سوم پيمانه
کره نرم: 57 گرم
پودر دارچين : يک قاشق غذاخوري
گردوي خرد شده : يک پيمانه
مواد براي تهيه کيک گردو و دارچين :
آرد : 3 پيمانه
بکينگ پودر : يک قاشق غذاخوري
پودر دارچين : يک قاشق چاي خوري
ماست يا خامه : يک و سه چهارم پيمانه (هم دماي اتاق)
شکر ترجيحاً قهوه اي : يک پيمانه *تخم مرغ : 3 عدد (با دماي اتاق)
کره آب شده و خنک : 100 گرم
نمک : يک چهارم قاشق چاي خوري
طرز تهيه کيک گردو و دارچين :
فر را روي 180 درجه سانتيگراد تنظيم کنيد.
2 قالب 23 سانتي متري را با کمي کره چرب کنيد.
آرد، جوش شيرين، بکينگ پودر، دارچين و نمک را با هم الک کنيد.
در ظرف ديگر، خامه، شکر قهوه اي و سفيد، تخم مرغ و کره را با هم مخلوط و به آرامي به مخلوط آرد اضافه کنيد و به آرامي هم بزنيد.
مايه کيک را به طور مساوي در هر 2 قالب بريزيد و روي آن را صاف کنيد.
براي تهيه مواد روي کيک گردو و دارچين :
با استفاده از انگشتان، شکر قهوه اي، شکر سفيد، آرد، کره و دارچين را با هم مخلوط کنيد تا خيس شود، سپس گردو را به آن اضافه کنيد.
مواد رويه را روي هر 2 مايه کيک بريزيد و به مدت 30 دقيقه کيک را در فر قرار دهيد.
پس از آماده شدن، از فر دربياوريد و بگذاريد سرد شود.
منبع : khorasannews.com