آخرین اخبار

خواص دمنوش زرشک + طرز تهيه دمنوش زرشک تغذيه

خواص دمنوش زرشک + طرز تهيه دمنوش زرشک

  بزرگنمايي:

چه خبر - با خواص دمنوش زرشک آشنا شويد

زرشک با داشتن ويتامين C فراوان از سرماخوردگي پيشگيري مي‌کند. زرشک، گياهي ترش مزه و سرشار از خاصيت است که در مناطق معتدل و نيمه استوايي اروپا، آسيا، آفريقا و آمريکا مي‌رويد.

مواد لازم براي تهيه دمنوش زرشک

زرشک تازه: به ازاي هر نفر، 2 قاشق غذاخوري
عسل يا نبات: به مقدار لازم

طرز تهيه دمنوش زرشک

براي تهيه دمنوش زرشک، 2 قاشق غذاخوري زرشک تازه شسته شده را در قوري بريزيد سپس 2 ليوان آب جوش به آن اضافه کنيد و بگذاريد به خوبي دَم بکشد. مي‌توانيد مقداري عسل يا نبات نيز به اين دمنوش اضافه و ميل کنيد.

خواص دمنوش زرشک

خواص دمنوش زرشک + طرز تهيه دمنوش زرشک

زرشک طبعي سرد و خشک دارد؛ دَم‌کرده زرشک براي درمان ورم و زخم معده و روده مناسب است. اين دمنوش اسهال‌هاي خوني را نيز درمان مي‌کند.
زرشک با داشتن ويتامين C فراوان از سرماخوردگي پيشگيري مي‌کند؛ دمنوش زرشک ادرارآور و خلط آور است و دهان را نيز خوشبو مي‌کند؛ اين دمنوش تصفيه‌کننده و ضدعفوني‌کننده خون و منقبض کننده عروق است.
زرشک، تقويت‌کننده قلب، کبد و صفرا آور است و سنگ کيسه صفرا را نيز درمان مي‌کند؛ دَم‌کرده زرشک، بي‌اشتهايي را برطرف مي‌کند و فشارخون را کاهش مي‌دهد؛ اين دمنوش براي درمان زردي و يرقان نيز مفيد است.
مبتلايان به ورم طحال بايد براي درمان دَم‌کرده زرشک را ميل کنند؛ اين دمنوش به بهبود بواسير نيز کمک شاياني مي‌کند. دَم‌کرده زرشک، نقرس و رماتيسم را از بين مي‌برد.

موارد منع مصرف دمنوش زرشک

زنان باردار بايد از مصرف دمنوش زرشک خودداري کنند.مصرف طولاني و زياد زرشک و فرآورده‌هاي آن سبب ناراحتي معده و روده مي‌شود؛ استفاده بيش از حد اين دمنوش، مانع جذب ويتامين B در بدن مي‌شود؛نوشيدن دمنوش زرشک براي مبتلايان به سرفه‌هاي خشک مضر است.

تداخل دارويي دمنوش زرشک

دمنوش زرشک ممکن است با آنتي بيوتيک‌ها تداخل ايجاد کند و تأثير آن‌ها را کاهش دهد؛ اين دمنوش مي‌تواند اثر دارو‌هاي رقيق‌کننده خون مانند آسپرين را کم کند.
زرشک ممکن است باعث افزايش اثر آنتي‌هيستامين‌ها شود؛ اين گياه فشارخون را کاهش مي‌دهد، بنابراين مي‌تواند اثر دارو‌هاي فشار خون را افزايش دهد؛ زرشک ممکن است موجب افزايش اثر دارو‌هاي ديورتيک (ادرارآور) نيز شود؛ اين گياه قند خون را کاهش و تأثير دارو‌هاي ديابت را افزايش مي‌دهد.

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : خواص زرشک

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : ويتامين ب و زرشک

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : چند فايده مهم از زرشک


منبع: yjc.ir



ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

سبزي ها را چطور مصرف کنيم که خواص خود را از دست ندهند؟

اسراري در مورد شکلات + طرز تهيه ماسک شکلات تلخ براي صورت

کالري دريافتي را با اين ترفند زيرکانه کاهش دهيد

خوردني هاي نارنجي رنگ پاييزي و خواص فوق العاده آنها

دمنوشي براي درمان کبد چرب و چربي خون

بهبود سلامت سالمندان با اين نکات تغذيه اي

خوراکي هايي که خطر سرطان سينه را بالا مي برند

اگر يکي از اين بيماريها را داريد به جاي قرص آب ليمو ترش بخوريد

ويتامين K چيست؟ | عوارض کمبود ويتامين K در بدن را بدانيد

مبتلايان به بيماري ام اس چي بخورند؟

سوزاندن چربي شکم با چند غذاي خوشمزه و سالم

آيا مي توان بخش سالم نان و پنير کپک زده را مصرف کرد؟

دانستي هاي تغذيه در مورد تخم مرغ و اثرات آن ها بر سلامت بدن

عوارض زياده روي مصرف ويتامين A

رژيم غذايي سالم براي بارداري

نارنگي و ديابت | چطور مي توان ديابت را با نارنگي و پرتقال درمان کرد؟

در ايران چه کساني بيشتر افسرده مي شوند و چرا؟

خواص برنج قهوه اي و تفاوت آن با برنج سفيد

عضله سازي بعد از ورزش با اين خوراکي ها

تغييرات لازم براي رژيم غذايي بعد از 40 سالگي

4 ترکيب خوراکي که کاهش وزنتان را ساده تر مي کند

10 گياهي که از مشکلات کليوي پيشگيري مي کنند

کربوهيدرات چيست و چه نقشي در سلامت دارد؟

آرژنين Arginine چيست و چه غذاهاي داراي آرژنين هستند؟

مقابله با بيماري هاي مزمن با خوراکي هاي رنگارنگ

درماني خوشمزه براي سرماخوردگي + خواص نارنگي براي زمستان

تاثير شکر و شيرين کننده ها بر احتمال ابتلا به ديابت چقدر است

چرا آجيل ها بهترين ميان وعده هاي سالم براي شما هستند

رژيم غذايي مناسب بيماران هپاتيت C

مصرف قند زياد با بدن شما چه مي کند؟

ويتامين A چه فوايدي براي بدن دارد؟

نکاتي مهم در مورد ويتامين D+ چه کساني نبايد ويتامين D مصرف کنند

علايم مسموميت غذايي + عوامل مسموميت غذايي

فوايد نخود فرنگي چيست؟ +نخود فرنگي را چطور و چه اندازه مصرف کنيم؟

به اين دلايل مهم گاهي غذاي تلخ بخوريد

موز براي اين افراد ممنوع !

عضله سازي و ريکاوري سريع تر بعد از ورزش با اين خوراکي ها

چرا بعد از عمل جراحي بايد آناناس بخوريم

رژيم کتوژنيک چيست؟ + تاثير رژيم کتوژنيک روي پوست

درمان نقرس در طب سنتي

منابع غذايي روي (زينک)

زمان مناسب براي نوشيدن چاي

پيشگيري از سکته مغزي با تغذيه چگونه امکانپذير است؟

عوامل موثر بر پوکي استخوان که کمي عجيب به نظر مي رسند

کمبود فولات چه نشانه هايي دارد؟

با خواص شنبليله و تاثير شگفت انگيز آن بر سلامت بدن آشنا شويد

مبارزه با ابرباکتري ها به کمک سير

ميوه اي براي درمان چاقي

بهترين دمنوش ها براي کاهش کلسترول

سالاد و بايدها و نبايدهاي آن براي افراد با مزاج هاي مختلف