بزرگنمايي:
چه خبر - گوشت گاو عامل بروز چند بيماري، در مصرف آن احتياط کنيد
ابوعليسينا 16 بيماري مهلک را به مصرف گوشت گاو و گوساله مرتبط ميداند؛ مصرف گوشت گاو و گوساله عامل مرگهاي ناگهاني به سبب انسداد و صعود بخار غليظ به سوي قلب و مغز است.
نخستين اين بيماري ها، سرطان و دوم ماليخوليا Schizophrenia (معادل اسکيزوفرني امروز) و سوم بواسير (هموروئيد) است، گوشت گاو موجب افزايش غلظت خون شده و براي کبد بار سنگين دارد. گوشت گاو سبب تيرگي پوست، حالتهاي عصبي و افسردگي، وسواس، واريس، بزرگ شدن طحال و... ميشود.
اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : اسکيزوفرني؛ علايم، تشخيص و درمان
اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : علائم هشدار دهنده اسكيزوفرني
اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : بهبود کامل بيماران اسکيزوفرني با سفالگري
اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : واريس و مواد غذايي مفيد براي واريس
اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : آنچه که بايد در مورد واريس بدانيم
اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : علت بروز واريس و درمان آن
از بين گوشتها، بهترين گوشت براي مصرف، گوشت گوسفند است که طبع آن گرم وتر و معتدل است؛ بهترين شيوه مصرف گوشت نيز آبگوشت است.
منبع: tasnimnews.com