آخرین اخبار

گوشت گاو عامل بروز اين بيماري ها، در مصرف گوشت گاو احتياط کنيد تغذيه

گوشت گاو عامل بروز اين بيماري ها، در مصرف گوشت گاو احتياط کنيد

  بزرگنمايي:

چه خبر - گوشت گاو عامل بروز چند بيماري، در مصرف آن احتياط کنيد

ابوعلي‌سينا 16 بيماري مهلک را به مصرف گوشت گاو و گوساله مرتبط مي‌داند؛ مصرف گوشت گاو و گوساله عامل مرگ‌هاي ناگهاني به سبب انسداد و صعود بخار غليظ به سوي قلب و مغز است.
نخستين اين بيماري ها، سرطان و دوم ماليخوليا Schizophrenia (معادل اسکيزوفرني امروز) و سوم بواسير (هموروئيد) است، گوشت گاو موجب افزايش غلظت خون شده و براي کبد بار سنگين دارد. گوشت گاو سبب تيرگي پوست، حالت‌هاي عصبي و افسردگي، وسواس، واريس، بزرگ شدن طحال و... مي‌شود.

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : اسکيزوفرني؛ علايم، تشخيص و درمان

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : علائم هشدار دهنده اسكيزوفرني

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : بهبود کامل بيماران اسکيزوفرني با سفالگري

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : واريس و مواد غذايي مفيد براي واريس

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : آنچه که بايد در مورد واريس بدانيم

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : علت بروز واريس و درمان آن

 گوشت گاو عامل بروز اين بيماري ها، در مصرف گوشت گاو احتياط کنيد

از بين گوشت‌ها، بهترين گوشت براي مصرف، گوشت گوسفند است که طبع آن گرم و‌تر و معتدل است؛ بهترين شيوه مصرف گوشت نيز آبگوشت است.


منبع: tasnimnews.com



ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

سبزي ها را چطور مصرف کنيم که خواص خود را از دست ندهند؟

اسراري در مورد شکلات + طرز تهيه ماسک شکلات تلخ براي صورت

کالري دريافتي را با اين ترفند زيرکانه کاهش دهيد

خوردني هاي نارنجي رنگ پاييزي و خواص فوق العاده آنها

دمنوشي براي درمان کبد چرب و چربي خون

بهبود سلامت سالمندان با اين نکات تغذيه اي

خوراکي هايي که خطر سرطان سينه را بالا مي برند

اگر يکي از اين بيماريها را داريد به جاي قرص آب ليمو ترش بخوريد

ويتامين K چيست؟ | عوارض کمبود ويتامين K در بدن را بدانيد

مبتلايان به بيماري ام اس چي بخورند؟

سوزاندن چربي شکم با چند غذاي خوشمزه و سالم

آيا مي توان بخش سالم نان و پنير کپک زده را مصرف کرد؟

دانستي هاي تغذيه در مورد تخم مرغ و اثرات آن ها بر سلامت بدن

عوارض زياده روي مصرف ويتامين A

رژيم غذايي سالم براي بارداري

نارنگي و ديابت | چطور مي توان ديابت را با نارنگي و پرتقال درمان کرد؟

در ايران چه کساني بيشتر افسرده مي شوند و چرا؟

خواص برنج قهوه اي و تفاوت آن با برنج سفيد

عضله سازي بعد از ورزش با اين خوراکي ها

تغييرات لازم براي رژيم غذايي بعد از 40 سالگي

4 ترکيب خوراکي که کاهش وزنتان را ساده تر مي کند

10 گياهي که از مشکلات کليوي پيشگيري مي کنند

کربوهيدرات چيست و چه نقشي در سلامت دارد؟

آرژنين Arginine چيست و چه غذاهاي داراي آرژنين هستند؟

مقابله با بيماري هاي مزمن با خوراکي هاي رنگارنگ

درماني خوشمزه براي سرماخوردگي + خواص نارنگي براي زمستان

تاثير شکر و شيرين کننده ها بر احتمال ابتلا به ديابت چقدر است

چرا آجيل ها بهترين ميان وعده هاي سالم براي شما هستند

رژيم غذايي مناسب بيماران هپاتيت C

مصرف قند زياد با بدن شما چه مي کند؟

ويتامين A چه فوايدي براي بدن دارد؟

نکاتي مهم در مورد ويتامين D+ چه کساني نبايد ويتامين D مصرف کنند

علايم مسموميت غذايي + عوامل مسموميت غذايي

فوايد نخود فرنگي چيست؟ +نخود فرنگي را چطور و چه اندازه مصرف کنيم؟

به اين دلايل مهم گاهي غذاي تلخ بخوريد

موز براي اين افراد ممنوع !

عضله سازي و ريکاوري سريع تر بعد از ورزش با اين خوراکي ها

چرا بعد از عمل جراحي بايد آناناس بخوريم

رژيم کتوژنيک چيست؟ + تاثير رژيم کتوژنيک روي پوست

درمان نقرس در طب سنتي

منابع غذايي روي (زينک)

زمان مناسب براي نوشيدن چاي

پيشگيري از سکته مغزي با تغذيه چگونه امکانپذير است؟

عوامل موثر بر پوکي استخوان که کمي عجيب به نظر مي رسند

کمبود فولات چه نشانه هايي دارد؟

با خواص شنبليله و تاثير شگفت انگيز آن بر سلامت بدن آشنا شويد

مبارزه با ابرباکتري ها به کمک سير

ميوه اي براي درمان چاقي

بهترين دمنوش ها براي کاهش کلسترول

سالاد و بايدها و نبايدهاي آن براي افراد با مزاج هاي مختلف