گوشت گاو عامل بروز اين بيماري ها، در مصرف گوشت گاو احتياط کنيد
سه شنبه 12 دي 1396 - 7:20:50 PM
چه خبر - گوشت گاو عامل بروز چند بيماري، در مصرف آن احتياط کنيد

ابوعلي‌سينا 16 بيماري مهلک را به مصرف گوشت گاو و گوساله مرتبط مي‌داند؛ مصرف گوشت گاو و گوساله عامل مرگ‌هاي ناگهاني به سبب انسداد و صعود بخار غليظ به سوي قلب و مغز است.
نخستين اين بيماري ها، سرطان و دوم ماليخوليا Schizophrenia (معادل اسکيزوفرني امروز) و سوم بواسير (هموروئيد) است، گوشت گاو موجب افزايش غلظت خون شده و براي کبد بار سنگين دارد. گوشت گاو سبب تيرگي پوست، حالت‌هاي عصبي و افسردگي، وسواس، واريس، بزرگ شدن طحال و... مي‌شود.

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : اسکيزوفرني؛ علايم، تشخيص و درمان

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : علائم هشدار دهنده اسكيزوفرني

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : بهبود کامل بيماران اسکيزوفرني با سفالگري

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : واريس و مواد غذايي مفيد براي واريس

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : آنچه که بايد در مورد واريس بدانيم

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : علت بروز واريس و درمان آن

 گوشت گاو عامل بروز اين بيماري ها، در مصرف گوشت گاو احتياط کنيد

از بين گوشت‌ها، بهترين گوشت براي مصرف، گوشت گوسفند است که طبع آن گرم و‌تر و معتدل است؛ بهترين شيوه مصرف گوشت نيز آبگوشت است.


منبع: tasnimnews.com

http://www.CheKhabar.ir/News/87054/گوشت گاو عامل بروز اين بيماري ها، در مصرف گوشت گاو احتياط کنيد
بستن   چاپ