آخرین اخبار

تفاوت مصرف شير براي افراد سرد مزاج يا گرم مزاج تغذيه

تفاوت مصرف شير براي افراد سرد مزاج يا گرم مزاج

  بزرگنمايي:

چه خبر - افراد سرد و گرم مزاج شير را با چي بخورند؟

سيد مهدي ميرغضنفري کارشناس طب سنتي، با بيان اينکه نوشيدن شير با شکر، خصوصاً به صورت فرني يا شير برنج، چاق‌کننده است, اظهار کرد: مصرف شير علي‌الخصوص در مزاج‌هاي گرم و خشک بسيار مفيد است.
مصرف زياد و هر روز شير، در بيماري‌هاي عصبي خصوصاً بيماري‌هاي ناشي از بلغم مضر است, شير گرم، سريع هضم است اما شير سرد، هضم کندتري دارد لذا بهتر است شير را گرم مصرف کرد.
شيرهايي که از سويا و مانند آن توليد مي‌شوند، جايگزين مناسبي براي شير دام نيستند, شير نه‌تنها به عنوان غذا بلکه به عنوان دارو نيز مصرف مي‌شود, مي‌توان شير را به‌عنوان ميان‌وعده نيز مصرف کرد به شرطي اينکه 2 تا 3 ساعت با وعده قبل و بعد خود فاصله داشته باشد در غير اين صورت باعث فساد شير در معده شده و روند هضم را مختل مي‌کند.
افرادي که مزاج‌شان گرم است با مقدار کمي شکر يا قند آن را مصرف کنند و افراديکه مزاج سرد دارند, بهتر است شير را به صورت گرم و به همراه عسل يا پودر زنجبيل يا خرما ميل کنند, در طب سنتي مصرف همزمان آن با خوردني‌هاي ديگر نظير گوشت، تخم‌ مرغ، ماهي، سبزي‌ها، حبوبات، چيزهاي شور، تند و ترش منع شده و شير بايد به تنهايي مصرف شود.

تفاوت مصرف شير براي افراد سرد يا گرم مزاج چگونه است؟

مصرف همزمان شير به همراه کمي نان در يک وعده غذايي توصيه مي‌شود و غذاي کاملي را تشکيل مي‌دهد, يکي از راهکارهاي مقابله با آلودگي هوا، مصرف شير است چون شير نوعي پادزهر است (در گذشته نيز به افراد مسموم، شير تجويز مي‌کردند) و باعث افزايش دفع و پاکسازي روده و سيستم گوارشي مي‌شود.
مصرف شير به‌صورت شير‌برنج و فرني بسيار مورد توصيه طب سنتي است؛ امروزه براي اطفال هم توصيه به مصرف فرني و حريره مي‌شود, در طب سنتي عقيده بر اين است که مصرف اين مواد باعث طولاني شدن عمر و خوش‌رنگ شدن پوست و چهره مي‌شود.
شير تازه مقوي, چاق‌کننده و رشد‌دهنده است, از اين رو براي اطفال، افراد در حال رشد، افراد بيمار، افراد مسن و زنان باردار توصيه مي‌شود, شير به دليل رطوبتي که دارد به ايجاد حجم در بدن کمک مي‌کند, مصرف موادي که داراي رطوبت ماندگار در بدن هستند, مثل شير (آب رطوبت ماندگار نيست) در افرادي که لاغرند و اميد به چاق‌شدن دارند (مزاج‌هاي خشک، افراد مسن يا دوره نقاهت پس از بهبود بيماري) يا در ورزشکاران (براي حجم دادن به ماهيچه) مفيد است.

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : شير را سرد بخوريم بهتر است يا گرم؟

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : چرا بعد از خوردن شير دچار مشکلات گوارشي مي شويم؟

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : آيا مي‌توان جايگزيني براي شير پيدا کرد؟


منبع: tasnimnews.com



ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

سبزي ها را چطور مصرف کنيم که خواص خود را از دست ندهند؟

اسراري در مورد شکلات + طرز تهيه ماسک شکلات تلخ براي صورت

کالري دريافتي را با اين ترفند زيرکانه کاهش دهيد

خوردني هاي نارنجي رنگ پاييزي و خواص فوق العاده آنها

دمنوشي براي درمان کبد چرب و چربي خون

بهبود سلامت سالمندان با اين نکات تغذيه اي

خوراکي هايي که خطر سرطان سينه را بالا مي برند

اگر يکي از اين بيماريها را داريد به جاي قرص آب ليمو ترش بخوريد

ويتامين K چيست؟ | عوارض کمبود ويتامين K در بدن را بدانيد

مبتلايان به بيماري ام اس چي بخورند؟

سوزاندن چربي شکم با چند غذاي خوشمزه و سالم

آيا مي توان بخش سالم نان و پنير کپک زده را مصرف کرد؟

دانستي هاي تغذيه در مورد تخم مرغ و اثرات آن ها بر سلامت بدن

عوارض زياده روي مصرف ويتامين A

رژيم غذايي سالم براي بارداري

نارنگي و ديابت | چطور مي توان ديابت را با نارنگي و پرتقال درمان کرد؟

در ايران چه کساني بيشتر افسرده مي شوند و چرا؟

خواص برنج قهوه اي و تفاوت آن با برنج سفيد

عضله سازي بعد از ورزش با اين خوراکي ها

تغييرات لازم براي رژيم غذايي بعد از 40 سالگي

4 ترکيب خوراکي که کاهش وزنتان را ساده تر مي کند

10 گياهي که از مشکلات کليوي پيشگيري مي کنند

کربوهيدرات چيست و چه نقشي در سلامت دارد؟

آرژنين Arginine چيست و چه غذاهاي داراي آرژنين هستند؟

مقابله با بيماري هاي مزمن با خوراکي هاي رنگارنگ

درماني خوشمزه براي سرماخوردگي + خواص نارنگي براي زمستان

تاثير شکر و شيرين کننده ها بر احتمال ابتلا به ديابت چقدر است

چرا آجيل ها بهترين ميان وعده هاي سالم براي شما هستند

رژيم غذايي مناسب بيماران هپاتيت C

مصرف قند زياد با بدن شما چه مي کند؟

ويتامين A چه فوايدي براي بدن دارد؟

نکاتي مهم در مورد ويتامين D+ چه کساني نبايد ويتامين D مصرف کنند

علايم مسموميت غذايي + عوامل مسموميت غذايي

فوايد نخود فرنگي چيست؟ +نخود فرنگي را چطور و چه اندازه مصرف کنيم؟

به اين دلايل مهم گاهي غذاي تلخ بخوريد

موز براي اين افراد ممنوع !

عضله سازي و ريکاوري سريع تر بعد از ورزش با اين خوراکي ها

چرا بعد از عمل جراحي بايد آناناس بخوريم

رژيم کتوژنيک چيست؟ + تاثير رژيم کتوژنيک روي پوست

درمان نقرس در طب سنتي

منابع غذايي روي (زينک)

زمان مناسب براي نوشيدن چاي

پيشگيري از سکته مغزي با تغذيه چگونه امکانپذير است؟

عوامل موثر بر پوکي استخوان که کمي عجيب به نظر مي رسند

کمبود فولات چه نشانه هايي دارد؟

با خواص شنبليله و تاثير شگفت انگيز آن بر سلامت بدن آشنا شويد

مبارزه با ابرباکتري ها به کمک سير

ميوه اي براي درمان چاقي

بهترين دمنوش ها براي کاهش کلسترول

سالاد و بايدها و نبايدهاي آن براي افراد با مزاج هاي مختلف