آخرین اخبار

تفاوت مصرف شير براي افراد سرد مزاج يا گرم مزاج تغذيه

تفاوت مصرف شير براي افراد سرد مزاج يا گرم مزاج

  بزرگنمايي:

چه خبر - افراد سرد و گرم مزاج شير را با چي بخورند؟

سيد مهدي ميرغضنفري کارشناس طب سنتي، با بيان اينکه نوشيدن شير با شکر، خصوصاً به صورت فرني يا شير برنج، چاق‌کننده است, اظهار کرد: مصرف شير علي‌الخصوص در مزاج‌هاي گرم و خشک بسيار مفيد است.
مصرف زياد و هر روز شير، در بيماري‌هاي عصبي خصوصاً بيماري‌هاي ناشي از بلغم مضر است, شير گرم، سريع هضم است اما شير سرد، هضم کندتري دارد لذا بهتر است شير را گرم مصرف کرد.
شيرهايي که از سويا و مانند آن توليد مي‌شوند، جايگزين مناسبي براي شير دام نيستند, شير نه‌تنها به عنوان غذا بلکه به عنوان دارو نيز مصرف مي‌شود, مي‌توان شير را به‌عنوان ميان‌وعده نيز مصرف کرد به شرطي اينکه 2 تا 3 ساعت با وعده قبل و بعد خود فاصله داشته باشد در غير اين صورت باعث فساد شير در معده شده و روند هضم را مختل مي‌کند.
افرادي که مزاج‌شان گرم است با مقدار کمي شکر يا قند آن را مصرف کنند و افراديکه مزاج سرد دارند, بهتر است شير را به صورت گرم و به همراه عسل يا پودر زنجبيل يا خرما ميل کنند, در طب سنتي مصرف همزمان آن با خوردني‌هاي ديگر نظير گوشت، تخم‌ مرغ، ماهي، سبزي‌ها، حبوبات، چيزهاي شور، تند و ترش منع شده و شير بايد به تنهايي مصرف شود.

تفاوت مصرف شير براي افراد سرد يا گرم مزاج چگونه است؟

مصرف همزمان شير به همراه کمي نان در يک وعده غذايي توصيه مي‌شود و غذاي کاملي را تشکيل مي‌دهد, يکي از راهکارهاي مقابله با آلودگي هوا، مصرف شير است چون شير نوعي پادزهر است (در گذشته نيز به افراد مسموم، شير تجويز مي‌کردند) و باعث افزايش دفع و پاکسازي روده و سيستم گوارشي مي‌شود.
مصرف شير به‌صورت شير‌برنج و فرني بسيار مورد توصيه طب سنتي است؛ امروزه براي اطفال هم توصيه به مصرف فرني و حريره مي‌شود, در طب سنتي عقيده بر اين است که مصرف اين مواد باعث طولاني شدن عمر و خوش‌رنگ شدن پوست و چهره مي‌شود.
شير تازه مقوي, چاق‌کننده و رشد‌دهنده است, از اين رو براي اطفال، افراد در حال رشد، افراد بيمار، افراد مسن و زنان باردار توصيه مي‌شود, شير به دليل رطوبتي که دارد به ايجاد حجم در بدن کمک مي‌کند, مصرف موادي که داراي رطوبت ماندگار در بدن هستند, مثل شير (آب رطوبت ماندگار نيست) در افرادي که لاغرند و اميد به چاق‌شدن دارند (مزاج‌هاي خشک، افراد مسن يا دوره نقاهت پس از بهبود بيماري) يا در ورزشکاران (براي حجم دادن به ماهيچه) مفيد است.

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : شير را سرد بخوريم بهتر است يا گرم؟

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : چرا بعد از خوردن شير دچار مشکلات گوارشي مي شويم؟

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : آيا مي‌توان جايگزيني براي شير پيدا کرد؟


منبع: tasnimnews.com



ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

تاثير مصرف گوشت بر ابتلا به کبد چرب

صاف کردن شکم با خوراکي هاي ضد نفخ

پاکسازي ريه ها بعد از خانه تکاني با اين خوراکي ها

شام نخوردن و عوارض عجيب آن

نوشيدني هاي مفيد و مضر براي سلامت، از آب تا قهوه

غذاهايي که خوردن آنها باعث سنگ کليه مي شوند

فوايد کاهو : خواب آور است ، تقويت ميل جنسي و ...

فوايد آب آلوئه ورا از کنترل قندخون تا تسکين زخم معده

خواص سياه دانه از درمان ديابت تا درمان سرطان + عوارض سياه دانه

20معجزه عسل و دارچين

منابع کلسيم که خاصيت چربي سوزي بالايي دارند

خواص جوانه تربچه از چربي سوزي تا جوان سازي پوست و تصفيه خون

خوراکي هايي که به تدريج شما را مي کشد

رژيم خام خواري چيست و چه مزيت ها و عورضي دارد؟

کاهش وزن مجاز در ماه چند کيلو است؟

غذاهايي که به عضله سازي کمک مي کنند

روغن جامد بهتر است يا روغن مايع؟

گوجه فرنگي، معجزه اي براي درمان کبد چرب

بهترين غذاها براي داشتن ريه سالم و تنفس راحت

خوراکي هايي که درد مفاصل را افزايش مي دهد

خواص چاي سبز و هويج براي کاهش علائم آلزايمر

قبل و بعد از اهداي خون چه بخوريم و چه نخوريم؟

بي خوابي خود را با اين ميوه ها درمان کنيد

چي بخورم لاغر شم؟ 15 توصيه براي صاف شدن شکم قبل از عيد

ويتامين E چه فايده اي براي بدن دارد و آيا مصرف آن عوارض دارد؟

کليه هاي خود را با اين غذاها پاکسازي کنيد

اگر آبريزش بيني داريد اين خوراکي ها را نخوريد

پوست ميوه هايي که نبايد دور بريزيد

سبزيجات سفيد رنگ اما مقوي

اگر هر روز يک پياز خام بخوريد چه اتفاقاتي در بدن شما مي افتد؟

لبنيات کم چرب بهتر است يا پر چرب

خوراکي هايي که باعث مرگ ناگهاني مي شوند

خواص مصرف چاي ايراني از ديدگاه طب سنتي

خواص بادمجان از سلامت قلب تا ديابت

کدام رژيم براي لاغري بهتر است؟ چربي يا کربوهيدرات

کاهش وزن با دمنوش سماق + خواص دمنوش سماق

10 راه پنهاني براي افزايش كلسيم

قند خون خود را به اين روش ها کنترل کنيد

ميوه اي که به سرعت لاغرتان مي کند

خطر سکته قلبي را با اين سبزيجات مهار کنيد

خوردن يک عدد سيب ناشتا چه فوايدي دارد

معجزه ويتامين D در بدن ، چه زماني مکمل ويتامين D نياز داريد؟

چربي هايي که به چربي سوزي کمک مي کنند

هر يک از ما بر اساس گروه خوني خود چه غذايي بخوريم؟

فيبر چيست؟ شناخت انواع فيبر غذايي

علايم کمبود روي در بدن

تکنيک آهسته غذا خوردن براي کاهش وزن

ميوه اي که دشمن چربي خون و سرطان است

افزايش قد با توصيه هاي طب سنتي

اگر معده درد يا سوزش معده داريد اين خوراکي ها را نخوريد