آخرین اخبار

مصرف سرکه سيب براي چه کساني ممنوع است؟ تغذيه

مصرف سرکه سيب براي چه کساني ممنوع است؟

  بزرگنمايي:

چه خبر - آيا نوشيدن سرکه سيب Apple vinegar بي خطر است؟

سرکه سيب يکي از محصولات پر استفاده در جهان است. اين ماده براي بهبود عطر و طعم غذا در آشپزي استفاده مي شود و همچنين از چاشني هاي محبوب براي سالاد است.
يکي از دلايل محبوبيت سرکه سيب اثر مثبت آن در کاهش وزن است و از اين رو روند رو به رشد نوشيدن اين محصول براي کمک به کاهش وزن، بهبود گوارش و بسياري فوايد سلامت ديگر را شاهد هستيم.

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : خواص سرکه سيب

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : نوشيدن سرکه سيب پيش از غذا واقعا ولع خوردن را کاهش مي دهد؟

نوشيدن سرکه سيب در چه مواردي خطرناک است؟

1. نوشيدن سرکه سيب به صورت مستقيم از بطري و بدون رقيق کردن آن بي خطر نيست. در شرايطي که سرکه سيب حاوي ميکروب هاي مفيد فراواني است - انواع مختلف باکتري و مخمر - اما قند طبيعي موجود در آن توسط برخي از اين ميکروب ها (به طور خاص، استوباکتر) به اسيد استيک Acetic acid تبديل مي شود. اين نام شيميايي سرکه است، که بو و مزه متمايزي را به سرکه سيب مي بخشد.
اسيديته اسيد استيک براي دستگاه گوارش لطيف انسان با غشاهاي مخاطي در دهان و سراسر اين دستگاه بسيار قوي است. هنگامي که قدرت اسيدي به معده، اندامي که براي سر و کار داشتن با اسيديته قوي شکل گرفته است، مي رسد، اين اندام مي تواند آن را تاب بياورد. اما تا پيش از آن، امکان تجربه احساس سوزش وجود دارد. در نتيجه، رقيق کردن سرکه سيب با آب پيش از مصرف الزامي است.

2. نوشيدن سرکه سيب حتي زماني که رقيق شده است، براي افرادي که به زخم/اولسر ulcer يا ديگر اختلالات دستگاه گوارش مبتلا هستند، توصيه نمي شود، زيرا مي تواند موجب التهاب دستگاه گوارش شود.

3. اگر از يک بيماري ديابتي به نام *گاستروپارسيس Gastroparesis رنج مي بريد بهتر است از نوشيدن سرکه سيب پرهيز کنيد. بنابر پژوهش منتشر شده در نشريه European Journal of Clinical Nutrition، سرکه سيب مي تواند مدت زمان باقي ماندن غذا در معده را افزايش دهد، که اين شرايط مي تواند گاستروپارسيس را تشديد کند. با اين وجود، اگر به گاستروپارسيس ديابتي مبتلا نيستيد، اما گوارشي ضعيف داريد، اين اثر مي تواند بسيار مفيد باشد، زيرا هرچه غذا مدت زمان بيشتري در شيره هاي گوارشي معده باقي بماند، احتمال گوارش درست آن زماني که معده را ترک کرده و وارد روده کوچک شود، افزايش مي يابد.
*گاستروپارسيس Gastroparesis: در واقع اين وضعيتي است که در آن ماهيچه‌هاي معده از کار مي‌افتند، به بيان ديگر غذا به شکل مناسبي از معده خالي نمي‌شود.در اين شرايط اعصاب معده به خوبي کار نمي کنند و از اين رو غذا براي مدتي طولاني در معده باقي مي ماند.

شايد اکنون اين گونه به نظر برسد که نوشيدن سرکه سيب به هيچ عنوان بي خطر نيست، که البته اين گونه نيست. در صورتي که سرکه سيب را رقيق سازيد و به بيماري مبتلا نباشيد که مي تواند در نتيجه مصرف اين محصول تشديد شود، سرکه سيب مي تواند فوايد سلامت قابل توجهي را ارائه کند.

فوايد مصرف سرکه سيب:

- تنظيم حساسيت به انسولين در افراد مبتلا به ديابت يا آنهايي که از سندرم متابوليک رنج مي برند.
- کشتن باکتري بيماري‌زاي اي کولاي موجود در غذا
- بهبود کاهش وزن
- کمک به ايجاد تعادل در شيمي خون در افراد مبتلا به بيماري قلبي به لطف محتواي اسيد کلروژنيک آن

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : سندرم متابوليک چيست و چگونه مغلوب مي شود؟

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : علائم ورود باكتري اي.كولاي به بدن

اما همانند هر چيز ديگري، مصرف به اندازه سرکه سيب بهترين گزينه محسوب مي شود. براي کمک به تقويت گوارش خود مي توانيد يک قاشق غذاخوري سرکه سيب را در يک ليوان 8 اونسي (237 ميلي ليتر) آب رقيق کرده و 10 دقيقه پيش از وعده هاي غذايي مصرف کنيد تا از فوايد سلامت آن بهره‌مند شويد.


توجه: اگر با توجه به بيماري هايي که به آنها مبتلا هستيد درباره بي خطر بودن مصرف سرکه سيب ترديد داريد، پيش از انجام هر کاري با پزشک خود مشورت کنيد.


منبع: asriran.com



ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

خواص شير کاکائو و برخي عوارض شير کاکائو

خواص دارويي زرشک + ميزان مصرف زرشک چقدر است؟

مقدار شير و لبنيات مورد نياز بدن کودکان چقدر است؟

معرفي 22 ميان وعده جديد و کم کالري

کاهش سريع فشار خون با نوشيدني معجزه آساي زنجبيل و سير

پيشگيري از پوکي استخوان با مصرف پروتئين کافي

درمان پوکي استخوان و خستگي زودرس با معجون شير و پودر سنجد

اين 2 عادت غذايي عمرتان را کوتاه مي کند

خواص آب گيلاس از عضله سازي تا بهبود خواب

مزاياي سلامت روغن فلفل سياه از درمان عفونت تا کاهش کلسترول

خواص تخمه کدو تنبل، از افزايش ميل جنسي تا درمان يبوست

مواد غذايي مناسب براي مصرف در فصل بهار

ميزان کالري بيسکويتها چقدر است؟ از بيسکويت مادر تا ساقه طلايي

دم کرده آويشن شيرازي و پونه چه خواصي دارد؟

اگر روزي 2 عدد خرما بخوريد چه اتفاقاتي در بدن شما مي افتد؟

غذاهايي که فکرش را نمي کنيد شما را بي خواب کنند

گردو بر هر درد بي‌درمان دواست!!

بخور نخور هاي وعده شام

خواص نبات در طب سنتي و درمان بيماري ها

بهترين ساعت روز براي جذب ويتامين هاي مختلف چه ساعتي است؟

درمان کمر درد و سياتيک در طب سنتي با شربت گل گندم

زنجبيل تقويت کننده نيروي جنسي يا دشمن آن؟

پاکسازي کبد و دفع سنگ کيسه صفرا با سرکه انگبين

هشدار ناخن ها در مورد کمبود هاي رژيم غذاييتان

کاهش وزن با ليمو و زنجبيل

ارتباط نمک يددار با افزايش فشار خون

سم زدايي بدن در هواي آلوده با اين خوراکي ها

اين خوراکي ها بيشتر از تخم مرغ پروتئين دارند

چرا هر چه مي خورم چاق نمي شوم

آلرژي بهاره با اين 7 خوراکي بدتر مي شود

فوايد سير براي کودکان

بهترين سبزي ها براي کاهش وزن

مکمل ها را بهتر است چه زماني مصرف کنيم

کنترل فشار خون با لبو

کاهش التهاب و پيشگيري از ديابت و آرتروز با اين خوراکي ها

خام گياهخواري را به اين 7 دليل ترک کنيد

چطور هوس شديد شيريني خوردن را ترک کنيم؟

تاثير شگفت انگيز آجيل در رژيم غذايي کودکان

کدام سبزيجات از ابتلا به کبد چرب پيشگيري مي کنند

بهترين صبحانه رژيمي براي کاهش وزن

درمان سردرد شديد با پوست موز

مصرف کره بادام زميني مفيد است يا مضر

روش صحيح مصرف دانه چيا براي کاهش وزن و کاهش فشار خون

عوارض رژيم هاي سم زدايي براي سلامت

خواص پوست ليموترش از ميوه اش بيشتر است

نکاتي که هنگام مصرف ميوه ها بايد رعايت کنيد

اصول رژيم غذايي براي کنترل وزن در نوروز

تاثير مصرف گوشت بر ابتلا به کبد چرب

صاف کردن شکم با خوراکي هاي ضد نفخ

پاکسازي ريه ها بعد از خانه تکاني با اين خوراکي ها