مصرف سرکه سيب براي چه کساني ممنوع است؟
دوشنبه 24 مهر 1396 - 9:35:20 AM
چه خبر - آيا نوشيدن سرکه سيب Apple vinegar بي خطر است؟

سرکه سيب يکي از محصولات پر استفاده در جهان است. اين ماده براي بهبود عطر و طعم غذا در آشپزي استفاده مي شود و همچنين از چاشني هاي محبوب براي سالاد است.
يکي از دلايل محبوبيت سرکه سيب اثر مثبت آن در کاهش وزن است و از اين رو روند رو به رشد نوشيدن اين محصول براي کمک به کاهش وزن، بهبود گوارش و بسياري فوايد سلامت ديگر را شاهد هستيم.

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : خواص سرکه سيب

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : نوشيدن سرکه سيب پيش از غذا واقعا ولع خوردن را کاهش مي دهد؟

نوشيدن سرکه سيب در چه مواردي خطرناک است؟

1. نوشيدن سرکه سيب به صورت مستقيم از بطري و بدون رقيق کردن آن بي خطر نيست. در شرايطي که سرکه سيب حاوي ميکروب هاي مفيد فراواني است - انواع مختلف باکتري و مخمر - اما قند طبيعي موجود در آن توسط برخي از اين ميکروب ها (به طور خاص، استوباکتر) به اسيد استيک Acetic acid تبديل مي شود. اين نام شيميايي سرکه است، که بو و مزه متمايزي را به سرکه سيب مي بخشد.
اسيديته اسيد استيک براي دستگاه گوارش لطيف انسان با غشاهاي مخاطي در دهان و سراسر اين دستگاه بسيار قوي است. هنگامي که قدرت اسيدي به معده، اندامي که براي سر و کار داشتن با اسيديته قوي شکل گرفته است، مي رسد، اين اندام مي تواند آن را تاب بياورد. اما تا پيش از آن، امکان تجربه احساس سوزش وجود دارد. در نتيجه، رقيق کردن سرکه سيب با آب پيش از مصرف الزامي است.

2. نوشيدن سرکه سيب حتي زماني که رقيق شده است، براي افرادي که به زخم/اولسر ulcer يا ديگر اختلالات دستگاه گوارش مبتلا هستند، توصيه نمي شود، زيرا مي تواند موجب التهاب دستگاه گوارش شود.

3. اگر از يک بيماري ديابتي به نام *گاستروپارسيس Gastroparesis رنج مي بريد بهتر است از نوشيدن سرکه سيب پرهيز کنيد. بنابر پژوهش منتشر شده در نشريه European Journal of Clinical Nutrition، سرکه سيب مي تواند مدت زمان باقي ماندن غذا در معده را افزايش دهد، که اين شرايط مي تواند گاستروپارسيس را تشديد کند. با اين وجود، اگر به گاستروپارسيس ديابتي مبتلا نيستيد، اما گوارشي ضعيف داريد، اين اثر مي تواند بسيار مفيد باشد، زيرا هرچه غذا مدت زمان بيشتري در شيره هاي گوارشي معده باقي بماند، احتمال گوارش درست آن زماني که معده را ترک کرده و وارد روده کوچک شود، افزايش مي يابد.
*گاستروپارسيس Gastroparesis: در واقع اين وضعيتي است که در آن ماهيچه‌هاي معده از کار مي‌افتند، به بيان ديگر غذا به شکل مناسبي از معده خالي نمي‌شود.در اين شرايط اعصاب معده به خوبي کار نمي کنند و از اين رو غذا براي مدتي طولاني در معده باقي مي ماند.

شايد اکنون اين گونه به نظر برسد که نوشيدن سرکه سيب به هيچ عنوان بي خطر نيست، که البته اين گونه نيست. در صورتي که سرکه سيب را رقيق سازيد و به بيماري مبتلا نباشيد که مي تواند در نتيجه مصرف اين محصول تشديد شود، سرکه سيب مي تواند فوايد سلامت قابل توجهي را ارائه کند.

فوايد مصرف سرکه سيب:

- تنظيم حساسيت به انسولين در افراد مبتلا به ديابت يا آنهايي که از سندرم متابوليک رنج مي برند.
- کشتن باکتري بيماري‌زاي اي کولاي موجود در غذا
- بهبود کاهش وزن
- کمک به ايجاد تعادل در شيمي خون در افراد مبتلا به بيماري قلبي به لطف محتواي اسيد کلروژنيک آن

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : سندرم متابوليک چيست و چگونه مغلوب مي شود؟

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : علائم ورود باكتري اي.كولاي به بدن

اما همانند هر چيز ديگري، مصرف به اندازه سرکه سيب بهترين گزينه محسوب مي شود. براي کمک به تقويت گوارش خود مي توانيد يک قاشق غذاخوري سرکه سيب را در يک ليوان 8 اونسي (237 ميلي ليتر) آب رقيق کرده و 10 دقيقه پيش از وعده هاي غذايي مصرف کنيد تا از فوايد سلامت آن بهره‌مند شويد.


توجه: اگر با توجه به بيماري هايي که به آنها مبتلا هستيد درباره بي خطر بودن مصرف سرکه سيب ترديد داريد، پيش از انجام هر کاري با پزشک خود مشورت کنيد.


منبع: asriran.com

http://www.CheKhabar.ir/News/81603/مصرف سرکه سيب براي چه کساني ممنوع است؟
بستن   چاپ