آخرین اخبار

شله زرد حرفه اي را با اين ترفندها درست کنيد شيريني پزي

شله زرد حرفه اي را با اين ترفندها درست کنيد

  بزرگنمايي:

چه خبر - فوت و فن درست کردن شله زرد

_ زعفران را هيچ وقت مستقيما به شله زرد اضافه نکنيد. مقدار مورد نظر را در آب جوش حل کنيد و سپس اضافه کنيد.

_ دقت کنيد حتما بايد محلول زعفران را قبل از اضافه کردن شکر به برنج اضافه کنيد. بعضي شله زردها دانه هاي برنج سفيدي دارند زيرا ابتدا شکر و بعد زعفران اضافه شده است و اين باعث مي شود دانه هاي برنج به طور يکنواخت رنگ نگيرند.

_ دانه هاي برنج هرچه ريزتر باشد بهتر است. حتي مي توانيد برنج خيس خورده را قبل از پخت بين دو کف دست خرد کنيد.

_ براي قوام شله زرد و آب نينداختن آن مي توانيد پس از ريختن تمام مواد زير آن شعله پخش کن بگذاريد و به مدت نيم ساعت بماند تا آب آن کشيده شود.

_ براي اينکه پودر هل رنگ شله زرد را تغيير ندهد بهتر است پودر هل را روي دستمال بريزيد و گره بزنيد و داخل ليوان بگذاريد و آب جوش بريزيد. بعد از دو ساعت آن را خارج کنيد و فشار دهيد و بگذاريد تا ته نشين شود. زمان اضافه کردن هل فقط آب روي هل ته نشين شده را بيفزاييد.

روش ديگر هم اين است که مقدار لازم پودر هل را در ظرفي بريزيد و پوسته آن را بشکافيد و رويش آب بريزيد و در ظرف را ببنديد. بعد ظرف را روي حرارت قرار دهيد (به روش بن ماري) نيم ساعت زمان دهيد تا اسانس هل خارج شود. زمان اضافه کردن هل آن را از آب خارج کنيد و فقط آب را به شله زرد يا فرني بيفزاييد.

_ بادام شله زرد را مي توانيد قبل از افزودن در گلاب خيس کنيد و زمان اضافه کردن به شله زرد آن را داخل قابلمه بريزيد. اين کار باعث نرم شدن خلال بادام مي شود.

_ نکته مهم در مورد اضافه کردن شکر به شله زرد اين است که دقت کنيد وقتي شکر را اضافه کنيد که برنج به ميزان دلخواه شما پخته شده باشد. زيرا پس از اضافه کردن شکر شله زرد کمي لعاب مي اندازد اما به هيچ وجه برنج بيشتر از اين نمي پزد.

_ براي ته نگرفتن شله زرد بايد پس از افزودن شکر آن را مرتب هم بزنيد.

_ براي قوام شله زرد بايد برنج به حالتي غليظ تر از آنچه که مي خواهيد برسد و سپس شکر را اضافه کنيد، زيرا پس از افزودن شکر شله زرد کمي شل تر از حالتي که برنج داشت مي شود.



منبع : ماهنامه سفره ايراني



ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

کيک صبحانه تابه اي، بدون نياز به فر درست کنيد

طرز تهيه شکلات صبحانه خانگي

طرز تهيه سوهان کنجدي مخصوص عيد نوروز

طرز تهيه شيريني بدون فر با هويج

شيريني پفکي نارگيلي

طرز تهيه شيريني بهشتي، شيريني سنتي ايران

کلمپه شيريني مناسب عيد نوروز

طرز تهيه شيريني برنجي براي پذيرايي عيد

طرز تهيه مرنگ ( شيريني پفکي )

طرز تهيه پنکيک ليمو و پنير خامه اي

طرز تهيه توپک هاي زردآلويي براي نوروز

کوکي پاي، شيريني مورد علاقه کودکان

طرز تهيه شيريني شکلاتي براي نوروز

طرز تهيه دونات خانگي، خوشمزه ترين شيريني خانگي

نکات کليدي براي هم زدن سفيده تخم مرغ

آموزش نرم کردن کره در شيريني پزي

آموزش تصويري تهيه ژله رولي ( ژله فرفره اي )

طرز تهيه کاپ کيک ( کيک فنجاني ) بدون فر

شيريني سيب و دارچين، يک شيريني ساده زمستاني

ميني چيز کيک ليمويي، يک دسر آسان، خوشمزه و بي دردسر

ژله نارنگي، يک دسر زمستاني نيم ساعته

ميوه شب يلدا :تزيين ميوه با شکلات، يک ميوه آرايي خوشمزه براي شب يلدا

مربا گلابي، يک مرباي پاييزي خوش طعم

کيک شب يلدا، کيک انار يخچالي درست کنيد

چيز کيک کدو حلوايي دو لايه، يک دسر پاييزي خوشمزه و آسان

سوفله شکلاتي بدون آرد، يک دسر خوشمزه نيم ساعته

شيريني ليمويي، يک شيريني خوش طعم و خوشبو براي عصرهاي پاييز

شيريني بروني گردو و شکلات، يک شيريني خوش طعم و ساده

پاي سيب خانگي، يک دسر خوش طعم پاييزي

دسر طالبي، يک دسر سريع، سالم و خوشمزه

پاي بستني شکلاتي، يک دسر يخچالي آسان براي عاشقان شکلات

کيک يخچالي شکلاتي با تکه هاي شکلات + فيلم آموزشي

فالوده شيرازي خانگي را با اين دستور عالي درست کنيد

پودينگ شکلات و بستني، يک دسر آسان و خوش طعم تابستاني

طرز تهيه بستني ميوه اي،5بستني خانگي که ميتوانيد با هلو درست کنيد

کيک ماست ليمويي، يک عصرانه عالي براي روزهاي گرم تابستان

پاي توت فرنگي پيچيده شده با پنير خامه ايي، يک دسر خوش طعم تابستاني

طرز تهيه شکلات برگي، يک تزئين زيبا براي کيک و دسر خانگي

کيک عروسي 2018 با تم طلايي، جديدترين مدل کيک عروسي

حلوا پسته، يک حلواي مقوي و متفاوت براي افطار ماه رمضان

خاگينه گردو، يک دسر عالي براي افطار ماه رمضان

اسلايس خرما و بادام، يک افطاري خوشمره با نستله

خرما شکم پر، يک دسر عالي براي افطار ماه رمضان

افطار امروز، شير برنج مکزيکي درست کنيد

فرني نارگيلي با پودر کاستارد، يک دسر عالي براي افطار ماه رمضان

افطاري چي بپزيم؟ فرني سه رنگ درست کنيد

افطاري چي بپزيم؟ خرما بريج، يک دسر سنتي و مقوي

تزيين سفره افطار ماه رمضان با نان و پنير و سبزي مجلسي

4 نکته مهم در استفاده از خامه قنادي

دستور تهيه پنكيك خانگي بسيار راحت و خوشمزه!