آخرین اخبار

افزايش قد با چند توصيه متخصصين غدد بيماري ها و پيشگيري

افزايش قد با چند توصيه متخصصين غدد

  بزرگنمايي:

چه خبر - امکان افزايش قد براي شما وجود دارد با شرايط زير

اگر بين 17 تا 21 سال سن داريد هنوز اميدي براي اين کار هست ولي به شرط اينکه صفحات رشدتان با هم ترکيب نشده باشند، در غير اين صورت نمي‌توان کاري در اين زمينه انجام داد. در ادامه به اطلاعاتي که يک متخصص غدد درون ريز درباره‌ي افراد قد کوتاه و رشد قد ارائه کرده است مي‌پردازيم.

ابتدا لازم است يک سري مسايل را روشن کنيم. وقتي صفحه‌هاي رشد با هم ترکيب شوند ديگر رشد قد ممکن نيست (مگر اين‌که عمل جراحي افزايش قد انجام دهيد). صفحه‌هاي رشد در سن 20 سالگي و در برخي افراد در سن 25 سالگي ترکيب مي‌شوند. هر سايتي که مدعي توانايي افزايش قد در بالاتر از اين سن باشد معتبر نيست.

ثانيا، به افراد زير 15 سال و يا حتي 16 سال اميد بيشتري است. ولي به عقيده متخصص غدد تنها چيزي که مي‌تواند در اين زمينه به شما کمک کند متوقف کننده‌هاي استروژن يا مهار کننده‌هاي اروماتاز هستند. اين دو مورد همجوشي صفحه رشد را کند مي‌کنند و باعث مي‌شوند فرصت رشد قد، بيشتر شود.

در واقع ترشح استروژن منجر به سرعت جوش خوردن صفحه‌هاي رشد مي‌گردد. از اين رو با متوقف کردن ترشح آندروژن که به استروژن تبديل مي‌شود، شما فرصت بيشتري براي رشد خواهيد يافت. بدون روش درماني مهار استروژن رشد کلي شما در حدود سن 20 سالگي متوقف خواهد شد.

ولي با پيش گرفتن اين روش درماني روند رشد چند سال بيشتر ادامه خواهد يافت و بنابر تحقيقات انجام شده، با اين روش درماني5٫1 سانتي‌متر احتمال افزايش قد بيشتر از قد تخمين زده شده وجود خواهد داشت. قبل از شروع اين روش درماني بهتر است با پزشک و يا متخصص غدد درون ريز مشاوره‌اي داشته باشيد.

در غير اين صورت حداقل با يک عکس راديولوژي مي‌توان از همجوشي صفحه‌هاي رشد اطمينان يافت. در صورت همجوشي صفحات رشد ديگر امکان افزايش قد وجود ندارد، مگر با عمل جراحي افزايش قد. مهار کننده‌هاي اروماتاز و استروژن به طور گسترده‌اي در دسترس هستند و براي تهيه آن‌ها نيازي به نسخه پزشک متخصص غدد نيست.

استفاده از اين داروها کاملا ايمن است ولي از آن جايي که اين داروها بر مغز تاثير دارند اگر تاثيرات عصبي مثل لرزش غير قابل کنترل دست‌ها را احساس کرديد به سرعت استفاده از اين داروها را قطع کنيد. لتريول، تاموکسيفن از جمله اين داروها هستند.

حتي يک متخصص غدد هم به طور کامل فرايند رشد را درک نمي‌کند و دانش پزشکي در اين زمينه کمي دست و پا بسته است.

افزايش قد در افرادي که زير 15 يا 16 سال سن دارند

افرادي که زير 15 يا 16 سال سن دارند و قد کوتاهي دارند و در مشاوره با متخصص غدد و از درمان آن‌ها امتناع ورزيد به متخصص غدد ديگري مراجعه کنند و در صورتي که نتيجه نگرفتند، مي‌توانند از مطالبي که در ادامه عنوان مي‌شوند پيروي کنند.

قد به عوامل ژنتيکي وابسته است. کوچک‌ترين اين عوامل ميزان عوامل رشد در خون، عملکرد غده هيپوفيز و هم‌چنين عوامل تغذيه و خواب مي‌باشند. اين نکته را نيز در نظر داشته باشيد که تاثير تمرين‌هاي ورزشي و کششي بر افزايش قد اثبات شده‌اند و برخي ورزش‌هاي خاص تاثير نسبتا بالايي در افزايش قد افراد دارند.

حتي يک متخصص غدد هم به طور کامل فرايند رشد را درک نمي‌کند و دانش پزشکي در اين زمينه کمي دست و پا بسته است. در ادامه به آن‌چه که مي‌دانيم و از صحت آن اطمينان داريم مي‌پردازيم. آن چه ما مي‌دانيم اين است که قد تحت تاثير عوامل رشد متعددي قرار دارد.

عواملي مانند مقدار عوامل رشد شبه انسولين، مقدار هورمون رشد، مقدار هورموني که هورمون رشد را در بدن آزاد مي‌کنند و مقدار ديگر عوامل رشد.

تستوسترون به هيچ عنوان بر افزايش قد تاثير ندارد. اين هورمون مي‌تواند آغاز کننده‌ي نشانه‌هاي بلوغ در شما باشد ولي يقينا در هيچ مجله‌ي پزشکي يا تحقيقات آزمايشگاهي تاثير يا ارتباط آن با افزايش قد اثبات نشده است.

تاکيد ما بر مجلات پزشکي و تحقيقات آزمايشگاهي بدين خاطر است که اطلاعات بدست آمده از اين منابع مستند است زيرا تمامي يافته‌هاي تحقيقات منعکس شده در مجله‌هاي علمي معتبر کاملا علمي و صحيح و معتبر هستند. در اين مقاله به کارهايي که مي‌توان براي افزايش قد انجام داد مي‌پردازيم، کارهايي که در کنترل شما و قابل انجام هستند.

چه عواملي به افزايش عوامل رشد کمک مي‌کنند

افزايش ميزان HGH و يا هورموني که ترشح HGH را تحريک مي‌کند.

افزايش IGF 1.

به گفته‌ي متخصص غدد مصرف نوشيدن يک يا دو ليوان شير در روز در افزايش قد موثر خواهد بود.

افزايش سطح HGH خطرهايي به همراه دارد از اين رو درباره‌ي آن نمي‌توان چيز زيادي گفت و علت خطرناک بودن آن هم اين است که نه تنها در صورت استفاده نادرست موجب کاهش شانس افزايش قد نهايي فرد مي‌شود (يعني موجب همجوشي زودرس صفحه‌هاي رشد و توقف افزايش قد مي‌گردد)، بلکه مي‌تواند شکل ظاهري استخوان‌هاي شما را نيز بر هم بزند و تناسب اندام را دچار مشکل کند. از اين رو بهتر است اين روش درماني را با يک پزشک متخصص غدد دنبال کنيد نه به تنهايي. موارد بسياري مشاهده شده است که حتي پزشک متخصص غدد هم در تزريق و يا تجويز قرص اشتباه کرده و اين بدان معناست که اين کار اصلا نبايد خودسرانه انجام شود.

ايمن‌ترين کاري که مي‌توان در اين زمينه انجام داد و نيازي به مشاوره پزشک متخصص غدد هم ندارد، افزايش سطح IGF 1 مي‌باشد. هرچند دليل اين مورد هم تاکنون براي متخصص غدد نامعلوم باقي مانده است، ولي ثابت شده است که اين روش به افزايش قد منجر خواهد شد.

IGF 1 را مي‌توان با تزريق وارد بدن کرد و اين امر منجر به جذب کامل آن در خون و صفحه‌هاي رشد خواهد شد. مصرف بيش از پانصد گرم IGF 1 در روز توصيه نمي‌شود. از اين رو بيش از اين مقدار استفاده نکنيد. به علاوه اثبات شده است که IGF 1 به جهش سلولي و افزايش خطر ابتلا به سرطان مي‌انجامد.

براي افرادي که سن‌شان بين 15 تا 16 سال است مي‌توان درمان ضد استروژن را پيش گرفت ولي اين روش نيز خطرات خود را دارد. از اين رو توصيه مي‌کنيم که زودتر از سن 16 سالگي اين روش را در پيش نگيريد. بهترين کاري که مي‌توانيد انجام دهيد نوشيدن يک يا دو ليوان شير در روز است که حداکثر حاوي 20 تا 30 ميلي گرم IGF 1 مي‌باشد.

انجام اين کار بسيار مهم و مفيد است مخصوصا اگر هنوز به بلوغ نرسيده‌ايد. اگر هم به تازگي به بلوغ رسيده‌ايد باز هم اين روش جواب مي‌دهد و به خوبي هم جواب مي‌دهد.

به گفته‌ي متخصص غدد مصرف مکمل‌هاي روزانه از مواد مغذي در افزايش نهايي قد افراد بزرگسال موثر خواهد بود.

دو کار ديگر براي افزايش قد

مصرف مکمل‌هاي روزانه از مواد مغذي ذکر شده، در افزايش نهايي قد افراد بزرگسال موثر خواهد بود. هم‌چنين لازم است بگوييم که آقايان در اين صورت نبايد زياد انزال شوند. هر بار انزال به از دست دادن 5 ميلي گرم از زينک منجر خواهد شد. مقدار استاندارد استفاده روزانه زينک 30 ميلي گرم است؛ اگرچه تاثيرات سمي آن در صورت استفاده بيش از 50 ميلي گرم گزارش شده اند.

شايد مصرف موز که داراي مقادير زيادي پتاسيم است را دوست نداشته باشيد يا با بدن‌تان سازگار نباشد. تمامي مکمل‌ها حاوي مقدار کافي از پتاسيم نيستند که مي‌توانند به حمله قلبي منجر شوند. آخرين توصيه نيز صد در صد اين است که خواب کافي داشته باشيد.

8 ساعت خواب در شبانه روز به طور جدي توصيه مي‌شود. چرت‌ها را حساب نکنيد و خواب کافي و مداوم داشته باشيد. شايد لازم باشد افراد بين 15 الي 16 سال درمان ضد استروژن را آغاز کنند ولي قبل از آن عکس راديولوژي بگيريد. هم‌چنين بهتر است از يک متخصص غدد کمک بگيريد.




منبع: salamati.ir




ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

علايم سوء هاضمه و روش هاي پيشگيري از سوء هاضمه

دچار تنگي دريچه قلب هستم براي درمان چه کاري انجام دهم؟

روش خانگي براي تشخيص کبد چرب

درد پهلو نشانه چيست

فشار خون پايين چيست؟ + دلايل فشار خون پايين

تکنيک هاي طلايي براي درمان سريع سردرد ساده

فيبروز کبدي چيست؟ آيا فيبروز درمان مي شود؟

تدابير طب سنتي براي درمان آلرژي بهاره

مراقب مصرف مکمل ويتامين D باشيد

فشار خون در هر سني چند است و براي درمان فشار خون چه کنيم؟

چه عواملي خطر بروز سرطان روده بزرگ را افزايش مي دهند؟

درمان آمبولي ريه با چه روش هايي امکان پذير است؟

سکته مغزي و آنوريسم مغزي چه تفاوتي با هم دارند؟

کلسترول چيست و براي درمان کلسترول خون چه بايد کرد؟

درمان گلودرد با غرغره هاي طبيعي

عواملي که خطر ابتلا به سندرم روده تحريک پذير را افزايش مي دهند

بيماري قلبي که باعث سکته مغزي مي شود

روشهاي پيشگيري از ماشين گرفتگي

علت وجود خون در ادرار

تضمين سلامت قلب با رعايت اين نکات

روش هاي پيشيگيري و درمان عرق سوز شدن

تاثير سير و پياز بر پيشگيري از سرطان روده بزرگ

نکات بهداشتي براي پيشگيري از ابتلا هاري

علت و درمان رماتيسم مفصلي از ديدگاه طب سنتي

آشنايي با دلايل اصلي سکته قلبي

هشدارهاي بدن براي مراحل اوليه ابتلا به سرطان

کاهش علايم آلرژي با اين خوراکي ها

با مصرف اين خوراکي ها کبد چرب را از خود دور کنيد

کاهش علايم آلرژي در بهار با توصيه هاي طب سنتي

کلسترول را با اين ورزش ها مغلوب کنيد

دلايل سرفه و سرفه هاي خطرناک را تشخيص دهيد

فتق ديسک چرا ايجاد مي شود و چطور از فتق ديسک پيشگيري کنيم

آترواسکلروز atherosclerosis يا تصلب شرايين چيست؟

ورم معده يا گاستريت Gastritis چيست و چطور درمان مي شود؟

تشخيص سرطان مقعد و روش هاي درمان سرطان مقعد

9 راه حل طبيعي براي کنترل فشار خون

هر آنچه بايد درباره انحراف شصت پا بدانيد

چرا ديدتان تار شده ؟

چرا سرم درد مي کند؟

علت تکان هاي شديد پا در خواب يا سندروم پاي بيقرار چيست؟

با زير بغلي که زياد عرق مي کند و هميشه خيس است چکار کنم؟

چند روش خانگي براي درمان درد سياتيک

پيشگيري از شايع ترين سرطان دنيا با مصرف سير و پيار

عواملي که خطر لخته شدن خون را افزايش مي دهند

کمر درد : حقايق و باورهاي غلطي که بايد بدانيد

نشانه هاي عجيب بيماري قلبي

اين بيماري ها باعث چاقي تان مي شوند

علائم کم کاري تيروئيد و هرآنچه بايد در مورد ان بدانيد

درمان سر درد با ماساژ نقاط فشاري در سر

درمان عفونت سينوس با روش هاي خانگي