آخرین اخبار

شکر قهوه اي بي ضررتر از شکر سفيد است؟ اگر اينطور فکر مي کنيد بخوانيد تغذيه

شکر قهوه اي بي ضررتر از شکر سفيد است؟ اگر اينطور فکر مي کنيد بخوانيد

  بزرگنمايي:

چه خبر - آيا واقعا شکر قهوه اي سالم تر از شکر سفيد است؟

brown_sugar_is_better_for_you_than_white_sugar_right.jpgbrown_sugar_is_better_for_you_than_white_sugar_right.jpg

اول از همه بايد بگويم که اين طور نيست. يعني شکر سفيد کربوهيدراتي است که به چربي تبديل شده و مشکل ساز مي شود. شکر قهوه اي همان شکر سفيد است که با اضافه شدن مولاس(شهد يا شيره قند) به آن قهوه اي شده وگرنه همان شکر سفيد است.

پس اگر "شکر سالم " مي خواهيد. آن را در همان ظرفش نگه داريد نه در غذا يا بدنتان(يعني شکر بي ضرر شکري است که شما مصرف نمي کنيد!). شما به اندازه کافي قبلا شکر مصرف کرده ايد. و يادتان باشد تقريبا تمام کربوهيدارت ها به شکر تبديل مي شوند.

پاستا را در نظر بگيريد؟ = قند

چيپس سيب زميني؟ = قند

نمک و چربي کولا ؟ = قند

ميوه تازه؟ = قند

الکل يا آبجو ؟ = قند

به خودتان لطفي کرده و مواد تشکيل دهنده روي بسته بندي مواد را بخوانيد. اگر حاوي ساکارز، فروکتوز، گلوکز، دکستروز يا هر کربوهيدارت ديگري بود يعني با شکر روبرو هستيد!

مقايسه انواع شکر

شکر دانه هاي سفيدي است که يکي از خالص ترين مواد غذايي در جهان است که حاوي 99 درصد ساکاروز تصفيه شده از قند طبيعي نيشکر است که ناخالصي هاي آن از قبيل خاکستر معدني و پلي فنول هاي آن کاملا حذف شده.

caster-sugar.jpgcaster-sugar.jpg

شکر کستر caster sugar همان ترکيب را داشته ولي دانه ريزتر است و سريع تر حل مي شود و گزينه بهتري براي پخت و پز بخصوص کيک اسفنجي و مرنگ است.

icing-sugar.jpgicing-sugar.jpg

شکر آيسينگ icing sugar همان شکر است که پودر شده و به راحتي حل مي شود و در اسموتي استفاده مي شود. در هر سه نوع اين شکرها شاخص گليسميک glycemic index ( شاخص قند خون ) متعادل و روي 65 است و بسيار کمتر از ميزان موجود در گلوکز ( 100 ) است.

raw-brown-sugar.jpgraw-brown-sugar.jpg

کريستال هاي شکر خام raw sugar و شکر قهوه coffee sugar از آب نيشکر ساخته شده و طلايي رنگ هستند. از نظر تغذيه اي با شکر سفيد يکسان هستند – داراي 99 درصد ساکاروز، و مقداري مواد معدني ولي نه آنقدر که باعث برتريشان نسبت به شکر سفيد شود.

شکر قهوه اي حاوي 95 درصد ساکاروز و 5 درصد مولاس(شهد يا شيره قند) است که رطوبت و طعم تافي دوست داشتني اي را به آن اضافه مي کند ولي مزيت تغذيه اي برتري نسبت به شکر سفيد ندارد.

اين مسئله شامل انواع ديگر شکر موسکوادو muscovado ، ديمرارا demerara ، راپادورا rapadura و شکر سياه هم مي شود که اغلب ترجيح مي دهند براي پخت و پز استفاده کنند که حاوي مقدار کمي پتاسيم ، کلسيم ، منيزيم و مواد معدني ديگر هستند ولي نه در مقدار زياد.

نتيجه: بهترين انتخاب کمتر مصرف کردن شکر است نه تغيير نوع آن که هيچ تفاوتي ندارد.



منبع: سيمرغ


save

save



ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

خواص شير کاکائو و برخي عوارض شير کاکائو

خواص دارويي زرشک + ميزان مصرف زرشک چقدر است؟

مقدار شير و لبنيات مورد نياز بدن کودکان چقدر است؟

معرفي 22 ميان وعده جديد و کم کالري

کاهش سريع فشار خون با نوشيدني معجزه آساي زنجبيل و سير

پيشگيري از پوکي استخوان با مصرف پروتئين کافي

درمان پوکي استخوان و خستگي زودرس با معجون شير و پودر سنجد

اين 2 عادت غذايي عمرتان را کوتاه مي کند

خواص آب گيلاس از عضله سازي تا بهبود خواب

مزاياي سلامت روغن فلفل سياه از درمان عفونت تا کاهش کلسترول

خواص تخمه کدو تنبل، از افزايش ميل جنسي تا درمان يبوست

مواد غذايي مناسب براي مصرف در فصل بهار

ميزان کالري بيسکويتها چقدر است؟ از بيسکويت مادر تا ساقه طلايي

دم کرده آويشن شيرازي و پونه چه خواصي دارد؟

اگر روزي 2 عدد خرما بخوريد چه اتفاقاتي در بدن شما مي افتد؟

غذاهايي که فکرش را نمي کنيد شما را بي خواب کنند

گردو بر هر درد بي‌درمان دواست!!

بخور نخور هاي وعده شام

خواص نبات در طب سنتي و درمان بيماري ها

بهترين ساعت روز براي جذب ويتامين هاي مختلف چه ساعتي است؟

درمان کمر درد و سياتيک در طب سنتي با شربت گل گندم

زنجبيل تقويت کننده نيروي جنسي يا دشمن آن؟

پاکسازي کبد و دفع سنگ کيسه صفرا با سرکه انگبين

هشدار ناخن ها در مورد کمبود هاي رژيم غذاييتان

کاهش وزن با ليمو و زنجبيل

ارتباط نمک يددار با افزايش فشار خون

سم زدايي بدن در هواي آلوده با اين خوراکي ها

اين خوراکي ها بيشتر از تخم مرغ پروتئين دارند

چرا هر چه مي خورم چاق نمي شوم

آلرژي بهاره با اين 7 خوراکي بدتر مي شود

فوايد سير براي کودکان

بهترين سبزي ها براي کاهش وزن

مکمل ها را بهتر است چه زماني مصرف کنيم

کنترل فشار خون با لبو

کاهش التهاب و پيشگيري از ديابت و آرتروز با اين خوراکي ها

خام گياهخواري را به اين 7 دليل ترک کنيد

چطور هوس شديد شيريني خوردن را ترک کنيم؟

تاثير شگفت انگيز آجيل در رژيم غذايي کودکان

کدام سبزيجات از ابتلا به کبد چرب پيشگيري مي کنند

بهترين صبحانه رژيمي براي کاهش وزن

درمان سردرد شديد با پوست موز

مصرف کره بادام زميني مفيد است يا مضر

روش صحيح مصرف دانه چيا براي کاهش وزن و کاهش فشار خون

عوارض رژيم هاي سم زدايي براي سلامت

خواص پوست ليموترش از ميوه اش بيشتر است

نکاتي که هنگام مصرف ميوه ها بايد رعايت کنيد

اصول رژيم غذايي براي کنترل وزن در نوروز

تاثير مصرف گوشت بر ابتلا به کبد چرب

صاف کردن شکم با خوراکي هاي ضد نفخ

پاکسازي ريه ها بعد از خانه تکاني با اين خوراکي ها