شکر قهوه اي بي ضررتر از شکر سفيد است؟ اگر اينطور فکر مي کنيد بخوانيد
دوشنبه 4 بهمن 1395 - 4:32:58 PM
چه خبر - آيا واقعا شکر قهوه اي سالم تر از شکر سفيد است؟

brown_sugar_is_better_for_you_than_white_sugar_right.jpgbrown_sugar_is_better_for_you_than_white_sugar_right.jpg

اول از همه بايد بگويم که اين طور نيست. يعني شکر سفيد کربوهيدراتي است که به چربي تبديل شده و مشکل ساز مي شود. شکر قهوه اي همان شکر سفيد است که با اضافه شدن مولاس(شهد يا شيره قند) به آن قهوه اي شده وگرنه همان شکر سفيد است.

پس اگر "شکر سالم " مي خواهيد. آن را در همان ظرفش نگه داريد نه در غذا يا بدنتان(يعني شکر بي ضرر شکري است که شما مصرف نمي کنيد!). شما به اندازه کافي قبلا شکر مصرف کرده ايد. و يادتان باشد تقريبا تمام کربوهيدارت ها به شکر تبديل مي شوند.

پاستا را در نظر بگيريد؟ = قند

چيپس سيب زميني؟ = قند

نمک و چربي کولا ؟ = قند

ميوه تازه؟ = قند

الکل يا آبجو ؟ = قند

به خودتان لطفي کرده و مواد تشکيل دهنده روي بسته بندي مواد را بخوانيد. اگر حاوي ساکارز، فروکتوز، گلوکز، دکستروز يا هر کربوهيدارت ديگري بود يعني با شکر روبرو هستيد!

مقايسه انواع شکر

شکر دانه هاي سفيدي است که يکي از خالص ترين مواد غذايي در جهان است که حاوي 99 درصد ساکاروز تصفيه شده از قند طبيعي نيشکر است که ناخالصي هاي آن از قبيل خاکستر معدني و پلي فنول هاي آن کاملا حذف شده.

caster-sugar.jpgcaster-sugar.jpg

شکر کستر caster sugar همان ترکيب را داشته ولي دانه ريزتر است و سريع تر حل مي شود و گزينه بهتري براي پخت و پز بخصوص کيک اسفنجي و مرنگ است.

icing-sugar.jpgicing-sugar.jpg

شکر آيسينگ icing sugar همان شکر است که پودر شده و به راحتي حل مي شود و در اسموتي استفاده مي شود. در هر سه نوع اين شکرها شاخص گليسميک glycemic index ( شاخص قند خون ) متعادل و روي 65 است و بسيار کمتر از ميزان موجود در گلوکز ( 100 ) است.

raw-brown-sugar.jpgraw-brown-sugar.jpg

کريستال هاي شکر خام raw sugar و شکر قهوه coffee sugar از آب نيشکر ساخته شده و طلايي رنگ هستند. از نظر تغذيه اي با شکر سفيد يکسان هستند – داراي 99 درصد ساکاروز، و مقداري مواد معدني ولي نه آنقدر که باعث برتريشان نسبت به شکر سفيد شود.

شکر قهوه اي حاوي 95 درصد ساکاروز و 5 درصد مولاس(شهد يا شيره قند) است که رطوبت و طعم تافي دوست داشتني اي را به آن اضافه مي کند ولي مزيت تغذيه اي برتري نسبت به شکر سفيد ندارد.

اين مسئله شامل انواع ديگر شکر موسکوادو muscovado ، ديمرارا demerara ، راپادورا rapadura و شکر سياه هم مي شود که اغلب ترجيح مي دهند براي پخت و پز استفاده کنند که حاوي مقدار کمي پتاسيم ، کلسيم ، منيزيم و مواد معدني ديگر هستند ولي نه در مقدار زياد.

نتيجه: بهترين انتخاب کمتر مصرف کردن شکر است نه تغيير نوع آن که هيچ تفاوتي ندارد.



منبع: سيمرغ


save

save

http://www.CheKhabar.ir/News/51926/شکر قهوه اي بي ضررتر از شکر سفيد است؟ اگر اينطور فکر مي کنيد بخوانيد
بستن   چاپ