آخرین اخبار

سرخ کردن با تفت دادن چه تفاوتي دارد؟ تناسب و زيبايي

سرخ کردن با تفت دادن چه تفاوتي دارد؟

  بزرگنمايي:

چه خبر - تفاوت سرخ کردن با تفت دادن چيست؟

درس آشپزي امروز نکاتي درباره تفت دادن و سرخ کردن است. شايد در کل تفاوت زيادي با هم نداشته باشند اما نتيجه کار متفاوت است. هر دو در طعم غذا بسيار مهم و موثر هستند. پس براي شروع بايد درباره آن ها بيشتر بدانيم.

بيشتر بدانيد : شيوه صحيح سرخ کردن غذا

سرخ کردن چيست؟

سرخ کردن با تفت دادن متفاوت است. در سرخ کردن غذا ترد و متمايل به رنگ قهوه اي مي شود. بنابراين نيازي به هم زدن غذا نداريد و بايد هيچ تکاني به آن ندهيد تا سرخ و طلايي رنگ شود. در سرخ کردن روغن بيشتري مورد نياز است.
سرخ کردن در تابه هاي بزرگ و با لبه هاي کوتاه بهتر است.
هنگام سرخ کردن داخل تابه را نبايد بيش از حد پر کنيم. زيرا اگر فضاي کافي وجود نداشته باشد غذا به جاي سرخ شدن بخارپز مي شود.
فراموش نکنيد که براي جلوگيري از پاشيده شدن روغن از درپوش توري استفاده کنيد.

بيشتر بدانيد : چند نکته مهم براي سرخ کردن صحيح غذا

وسايل مورد نياز براي سرخ کردن

تابه هاي بزرگ (30 الي 35 سانتيمتري) و ترجيحا نچسب
روغن دلخواهتان
انبرک براي حرکت دادن غذا
درپوش توري
سيني توري يا دستمال براي گرفتن روغن غذا

چگونه سرخ کنيم؟

تابه خالي را روي شعله متوسط گاز گرم کنيد.
بعد از گرم شدن تاوه روغن را اضافه کنيد. وقتي روغن شروع به جلزولز کرد غذا را اضافه کنيد.
غذا را در تابه حرکت دهيد تا کاملا به روغن آغشته شود. اگر گوشت چرخ کرده سرخ مي کنيد آن را به قطعات کوچک تر تقسيم کنيد.
غذا را بدون تکان دادن اجازه دهيد سرخ شود تا زماني که رنگ متمايل به قهوه اي شود.
وقتي يک طرف غذا سرخ شد طرف ديگر را برگردانيد.
اگر وسط غذا نپخته است شعله را کم کنيد تا بپزد.
هنگام برداشتن غذا از داخل تابه فراموش نکنيد که تابه را از روي شعله برداريد چون ممکن است بيشتر سرخ شود.
اگر غذايي که سرخ مي کنيد آغشته به پودر سوخاري است آن را بعد از سرخ شدن روي دستمال قرار دهيد تا روغن اضافي گرفته شود.

تفت دادن چيست؟

تفت دادن يکي از تکنيک هاي آشپزي است که غذا را در حد پخته شدن روي شعله متوسط تا زياد دائم هم مي زنند. حرارت شعله به نتيجه کاري که مي خواهيد بستگي دارد.
تفت دادن روي شعله زياد غذا را سريع سرخ و قهوه اي رنگ مي کند. تفت دادن روي شعله متوسط باعث مي شود غذا آرام آرام بپزد و آب غذا کشيده شود. تا زماني که رطوبت غذا گرفته نشود سرخ نمي شود.
تفت دادن غذاهاي معطري مثل پياز، کرفس، فلفل، سير و هويج را نرم مي کند و طعم و رنگ اديپويه جات را بيشتر مي کند.
غذا را مي توانيد هم داخل تابه و هم داخل قابلمه تفت بدهيد البته اگر قرار است در مرحله بعد آن را سرخ کنيد در تابه بهتر است.

وسايل مورد نياز براي تفت دادن

تابه يا قابلمه بزرگ
روغن
قاشق چوبي يا پلاستيکي

چگونه تفت دهيم؟

تابه يا قابلمه را روي شعله متوسط گرم کنيد.
بعد از داغ شدن تابه روغن را اضافه کنيد. (1 يا 2 قاشق غذاخوري کافي است. اما در صورت نياز مي توانيد روغن بيشتري اضافه کنيد.)
غذا را اضافه کرده و هم بزنيد تا روغن کاملا آن را بپوشاند و به تاوه نچسبد.

بيشتر بدانيد : سرخ کردن ماهي با روغن زيتون يا روغن سرخ کردني؟ کدام بهتر است؟

بيشتر بدانيد : دو روش سرخ کردن بادمجان با کمترين مقدار روغن

بيشتر بدانيد : غذاهاي تان را با کمترين مقدار روغن سرخ کنيد


منبع : bedunim.ir



ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

مدل مويي مناسب براي شما که جلوي موهايتان کم پشت و خاليست!!

چگونه تيرگي لب هايمان را از بين ببريم؟

با تخم مرغ به راحتي لاغر شويد

2 روزه بدن تان را سم زدايي کنيد

پلينگ يا پاکسازي پوست در منزل

چگونه چشم هاي زيبا و جذابي داشته باشيم؟

چه کنيم تا کمر باريک و خوش اندام شويم!

هنگام اتو کشيدن مو بايد خشک، خيس يا نمناک باشه ؟

چربي سوزي و کاهش وزن بعد از نوروز با چند پيشنهاد ساده و آسان!

چگونه در خانه خودمان خوش اندام شويم ؟

رژيم غذايي سنگ شکن براي مبتلايان به سنگ کليه

شما که پوستي مختلط داريد بدانيد!

چگونه بعد از 30 سالگي جوان بمانيم؟

چطور ميتونم موهاي بلندم را خودم رنگ کنم ؟!

با اين غذاها به جنگ خواب آلودگي برويد

6 ماده غذايي ممنوعه قبل از خواب!!

سم زدايي بدن با چند پيشنهاد ساده!!

شامپو رنگ مو، معايب و مزاياي آن از زبان متخصص پوست و مو

طراحي ناخن با رنگ قرمز، جديدترين مدل طراحي ناخن براي بهار امسال

تشخيص روغن سالم از روغن ناسالم با چند روش کاربردي

کاهش ريزش مو با 5 روش طبيعي

بدترين عادت هاي غذايي ايرانيان که مريض شان مي کند!!

مدل مو جمع اي که مي توانيد 5 دقيقه اي درست کنيد + آموزش تصويري

صاف کردن مو بدون اتوي مو با 4 ترکيب طبيعي!!

کاهش روند پيري با 10 روش طبيعي

مدل طراحي ناخن براي فروردين 97

بهترين آرايش صورت در اسکار 2019 براي چه سلبريتي هايي بود؟

پوست تان را براي فصل بهار آماده کنيد، 3 نکته مهم که خانمها بايد بدانند

فوايد نوشيدن آب گرم در اول صبح، چرا بايد صبح ناشتا آب گرم بخوريم؟

ماسک ضد جوش خانگي را با اين دستورات درست کنيد

کوچک کردن شکم در 15 روز با 10 توصيه ساده

ورزش هاي چربي سوز مخصوص افراد مبتدي

سيب و دارچين براي لاغري، يک ترکيب چربي سوز عالي

افزايش رشد مژه با 4 روش طبيعي و موثر

بهترين رنگ براي پوشش موهاي سفيد کدام است؟

7 نوشيدني چربي سوز عالي براي کاهش وزن

جلوگيري از چاقي در نوروز با چند پيشنهاد ساده!!

13 ماده خوراکي براي داشتن شکمي تخت

كدام حالت دهنده مو بهتر است؟

بهترين مدل آرايش در مراسم اسکار از 1948 تا 2015

يک راه ساده براي لاغر کردن شکم

5 راهکار موثر و سريع براي لاغري

با خيار و آلوئه ورا يک ماسک ضد چروک درست کنيد

چگونه تن نارنجي موهاي رنگ شده را از بين ببريم؟

امگا3 را هم بخوريد هم به پوستتان بزنيد!!

چگونه لاک ناخن مان را سريع خشک کنيم؟

رنگهاي فانتزي چه مدت زمان بر روي موها دوام مي آورند ؟

براي لاغر شدن چگونه اشتهاي مان را کم کنيم؟

10 راه براي داشتن پوستي براق و خيره کننده!!

اگر معده تان ترش مي کند اينها را بخوريد