آخرین اخبار

سرخ کردن با تفت دادن چه تفاوتي دارد؟ تناسب و زيبايي

سرخ کردن با تفت دادن چه تفاوتي دارد؟

  بزرگنمايي:

چه خبر - تفاوت سرخ کردن با تفت دادن چيست؟

درس آشپزي امروز نکاتي درباره تفت دادن و سرخ کردن است. شايد در کل تفاوت زيادي با هم نداشته باشند اما نتيجه کار متفاوت است. هر دو در طعم غذا بسيار مهم و موثر هستند. پس براي شروع بايد درباره آن ها بيشتر بدانيم.

بيشتر بدانيد : شيوه صحيح سرخ کردن غذا

سرخ کردن چيست؟

سرخ کردن با تفت دادن متفاوت است. در سرخ کردن غذا ترد و متمايل به رنگ قهوه اي مي شود. بنابراين نيازي به هم زدن غذا نداريد و بايد هيچ تکاني به آن ندهيد تا سرخ و طلايي رنگ شود. در سرخ کردن روغن بيشتري مورد نياز است.
سرخ کردن در تابه هاي بزرگ و با لبه هاي کوتاه بهتر است.
هنگام سرخ کردن داخل تابه را نبايد بيش از حد پر کنيم. زيرا اگر فضاي کافي وجود نداشته باشد غذا به جاي سرخ شدن بخارپز مي شود.
فراموش نکنيد که براي جلوگيري از پاشيده شدن روغن از درپوش توري استفاده کنيد.

بيشتر بدانيد : چند نکته مهم براي سرخ کردن صحيح غذا

وسايل مورد نياز براي سرخ کردن

تابه هاي بزرگ (30 الي 35 سانتيمتري) و ترجيحا نچسب
روغن دلخواهتان
انبرک براي حرکت دادن غذا
درپوش توري
سيني توري يا دستمال براي گرفتن روغن غذا

چگونه سرخ کنيم؟

تابه خالي را روي شعله متوسط گاز گرم کنيد.
بعد از گرم شدن تاوه روغن را اضافه کنيد. وقتي روغن شروع به جلزولز کرد غذا را اضافه کنيد.
غذا را در تابه حرکت دهيد تا کاملا به روغن آغشته شود. اگر گوشت چرخ کرده سرخ مي کنيد آن را به قطعات کوچک تر تقسيم کنيد.
غذا را بدون تکان دادن اجازه دهيد سرخ شود تا زماني که رنگ متمايل به قهوه اي شود.
وقتي يک طرف غذا سرخ شد طرف ديگر را برگردانيد.
اگر وسط غذا نپخته است شعله را کم کنيد تا بپزد.
هنگام برداشتن غذا از داخل تابه فراموش نکنيد که تابه را از روي شعله برداريد چون ممکن است بيشتر سرخ شود.
اگر غذايي که سرخ مي کنيد آغشته به پودر سوخاري است آن را بعد از سرخ شدن روي دستمال قرار دهيد تا روغن اضافي گرفته شود.

تفت دادن چيست؟

تفت دادن يکي از تکنيک هاي آشپزي است که غذا را در حد پخته شدن روي شعله متوسط تا زياد دائم هم مي زنند. حرارت شعله به نتيجه کاري که مي خواهيد بستگي دارد.
تفت دادن روي شعله زياد غذا را سريع سرخ و قهوه اي رنگ مي کند. تفت دادن روي شعله متوسط باعث مي شود غذا آرام آرام بپزد و آب غذا کشيده شود. تا زماني که رطوبت غذا گرفته نشود سرخ نمي شود.
تفت دادن غذاهاي معطري مثل پياز، کرفس، فلفل، سير و هويج را نرم مي کند و طعم و رنگ اديپويه جات را بيشتر مي کند.
غذا را مي توانيد هم داخل تابه و هم داخل قابلمه تفت بدهيد البته اگر قرار است در مرحله بعد آن را سرخ کنيد در تابه بهتر است.

وسايل مورد نياز براي تفت دادن

تابه يا قابلمه بزرگ
روغن
قاشق چوبي يا پلاستيکي

چگونه تفت دهيم؟

تابه يا قابلمه را روي شعله متوسط گرم کنيد.
بعد از داغ شدن تابه روغن را اضافه کنيد. (1 يا 2 قاشق غذاخوري کافي است. اما در صورت نياز مي توانيد روغن بيشتري اضافه کنيد.)
غذا را اضافه کرده و هم بزنيد تا روغن کاملا آن را بپوشاند و به تاوه نچسبد.

بيشتر بدانيد : سرخ کردن ماهي با روغن زيتون يا روغن سرخ کردني؟ کدام بهتر است؟

بيشتر بدانيد : دو روش سرخ کردن بادمجان با کمترين مقدار روغن

بيشتر بدانيد : غذاهاي تان را با کمترين مقدار روغن سرخ کنيد


منبع : bedunim.ir



ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

براي لاغر شدن چگونه اشتهاي مان را کم کنيم؟

10 راه براي داشتن پوستي براق و خيره کننده!!

اگر معده تان ترش مي کند اينها را بخوريد

خوشرنگ ترين ترکيب رنگ مو براي مامانها!+عکس

تقويت مو با 5 روش طبيعي براي داشتن مو هايي پرپشت و زيبا!!

با وز بعد از سشوار چه کنم ؟

همه چيز درباره کانسيلر و نحوه استفاده از آن !

چربي هاي پهلوي تان را اينگونه آب کنيد

تقويت و پرپشت کردن مو با 5 ماسک مو طبيعي و خانگي !!

ورزش هايي که 14 روزه لاغرتان مي کند

ترميم موهاي سوخته و آسيب ديده با روش هاي خانگي

مدلهاي مو مناسب با کت و دامن يا شلوار

براي تغيير رنگ موهاي شرابي و قرمز به رنگهاي روشن چه مدت بايد صبر کرد؟

روشهاي مرتب کردن ابرو مخصوص دختران جوان!

غذاهاي مفيد براي بدن چه غذاهايي هستند؟

صورتم را بند بيندازم يا شيو کنم؟!

موي مشکي پرکلاغي شده را چگونه رنگ کنيم؟

چطور ابروي تاتو شده مثل ابرويي طبيعي ديده شود!؟

7 راه جديد براي زيباتر کردن چشم

در چه مواقعي مي توان رنگ مو را بدون اکسيدان بر روي مو گذاشت؟

25 روش براي سوزاندن 500 کالري در يک روز

از بين بردن جوش صورت با چند ماسک خانگي

رنگ موي تان را با روش هاي طبيعي روشن کنيد

آموزش کوتاهي مو توسط خودتان!(1)

3 غذاي عالي براي کوچک کردن شکم

راههاي برطرف کردن قرمزي موها

بهترين آرايش صورت در گلدن گلوب 2019 Golden Globes

مدل مو هاي برتر در گلدن گلوب 2019 Golden Globes

رنگ موي نامطلوبتان را با رنگساژ با وارياسيون، خودتان عوض کنيد

کوچک کردن شکم با 10 ماده غذايي خوشمزه!!

آرايش لايت، نکته هايي که به شما کمک مي کند حرفه اي آرايش کنيد!

14 خوشمزه اي که بايد هرچه سريع تر مصرف شان را قطع کنيد!!

کاهش وزن با چربي سوز هاي زمستاني!!

آموزش بند انداختن صورت مخصوص افراد مبتدي

درمان سرماخوردگي با طب سنتي، چي بخوريم؟ چي نخوريم؟

5 رنگ مو برتر براي سال 2019 ميلادي

کالري سوزي پيلاتس براي کاهش وزن چقدر است؟

اگر بالاي 40 سال هستيد، اين مقاله را حتما بخوانيد!

شامپو بدن طبيعي را به راحتي با اين دستور درست کنيد

اين رژيم لاغري در خواب هم لاغرتان مي کند!!

تناسب اندام با توصيه‌هاي خوش ‎اندام‌ ترين ستاره‌ هاي هاليوود

طراحي ناخن 5 دقيقه اي، مخصوص خانمهاي پرمشغله + آموزش

اما و اگرهاي لاغري زنانه که بايد بدانيد!!

چاي سبز براي لاغري، چه زمان و چقدر چاي سبز بخوريم؟

رژيم لاغري به سبک سلبريتي ها!!

رژيم لاغري آمريکايي چيست؟ چه مزايايي براي کاهش وزن دارد؟

کاهش وزني آسان با 6 توصيه کاربردي

کاهش وزن با اضافه کردن 9 ماده غذايي خوشمزه!!

کاهش سايز در عرض 2 هفته!!

لاغري سريع با 5 پيشنهاد ساده!!