آخرین اخبار

چطور بدن خود را سم زدايي کنيم؟ بيماري ها و پيشگيري

چطور بدن خود را سم زدايي کنيم؟

  بزرگنمايي:

چه خبر - چند راهکار براي سم زدايي بدن

اينکه چند ايراني از اعتياد به مواد قندي رنج مي‌برند، مشخص نشده. اما آمار معتادان به خوراکي‌هاي شيرين، در جهان بيشتر از چيزي است که فکر مي‌کنيم. پژوهشگران مي‌گويند، حدود 10درصد جمعيت آمريکا، به قند اعتياد دارند و با وجود تهديدي که مصرف اين ماده‌غذايي براي سلامتي‌شان ايجاد مي‌کند، نمي‌توانند از آن دل بکَنند. به باور متخصصان، سالم‌خوري يا پيروي از رژيم‌هاي خاص غذايي، نمي‌تواند از درد کساني که به مصرف موادقندي وابسته‌اند کم کند و منع کردنشان از مصرف اين ماده هم مي‌تواند خستگي، سرگيجه و افت قندخون را به همراه داشته باشد.
کارشناسان، سم‌زدايي از بدن را به‌عنوان راهي براي نجات جان اين معتادان معرفي مي‌کنند و معتقدند که اين روش، وضعيت سلامت آن‌ها را بهبود مي‌دهد و حتي پوستشان را هم شاداب‌تر مي‌کند.

بيشتر بدانيد : سم زدايي بدن با اين دستورات

چرا بايد بدن را سم‌زدايي کنيم؟

مصرف بيش از اندازه مواد قندي، تنها چاقي و ديابت را به همراه نمي‌آورد. متخصصان مي‌گويند، معتادان به اين ماده، بيشتر گرفتار بيماري‌هاي قلبي و حتي بيشتر آن‌ها دچار مشکلات پوستي مي‌شوند. به گفته متخصصان، زناني که بيش از اندازه شيريني‌جات مي‌خورند، اغلب از مشکلات مربوط به تخمدان رنج مي‌برند و علاوه بر رشد کيست در تخمدان‌ها و سينه‌ها، عوارضي مانند عفونت واژينال را هم تجربه مي‌کنند.

چطور بدنمان را از قندها پاک کنيم؟

خبر خوبي داريم. متخصصان مي‌گويند حتي اگر يک معتاد واقعي به شکر و قند نباشيد، با محدودکردن مصرف اين ماده در روز، مي‌توانيد وزن قابل‌توجهي را کم کنيد و احساس بهتري به بدنتان پيدا کنيد. اين رژيم روزه‌داري که به شما پيشنهاد مي‌کنيم، براي تک‌تک خوانندگان اين مطلب، فارغ از ميزان اعتيادشان به اين ماده، مفيد خواهد بود و حتي کودکان هم از رعايت آن سود خواهند برد.

مجاز به خوردن چه ميزان قند و شکر هستيم؟
ليمو

وقتي به خوردن شکر معتاد شده باشيد، صحبت‌کردن از رعايت «اعتدال» در رژيم غذايي منطقي به نظر نخواهد رسيد. متخصصان تغذيه‌ مي‌گويند همه معتادان به موادغذايي مختلف با کم‌کردن مصرف و رعايت اعتدال به وضعيت دلخواه نرسيده‌ و تاکنون موفقيت چنداني نداشته‌اند.
حالا که مي‌خواهيد روزه قند و شکر بگيريد، بايد از چند قانون کلي تبعيت کنيد:
در سه روز اول سم‌زدايي، مجاز به اضافه‌کردن هيچ‌گونه ماده قندي به رژيمتان نيستيد. در اين سه روز حتي نبايد سبزيجات نشاسته‌اي مانند ذرت، نخودفرنگي يا سيب‌زميني استفاده کنيد. بايد برنج و نان را براي سه روز کنار بگذاريد و حتي لبنيات و غلات را نيز در اين دوره کوتاه کنار بگذاريد. شما در سه روز ابتدايي اين رژيم، تنها مجاز به مصرف پروتئين‌هاي حيواني، سبزيجات پروتئيني و چربي‌هاي سالم هستيد.
به‌عنوان مثال، براي صبحانه مجاز به خوردن سه تخم‌مرغ هستيد. ناهارتان مي‌تواند مرغ يا ماهي باشد و در کنار آن، سالاد سبز ميل کنيد. به هيچ‌وجه در اين روز سه‌نبايد سراغ نوشيدني‌هاي شيرين برويد و براي دورچين غذا مي‌توانيد از بروکلي، کلم و اسفناج بخارپزشده استفاده کنيد. نوشيدني شما در اين روزها، تنها بايد آب و چاي غيرشيرين باشد.

شيرين‌کننده‌هاي مصنوعي را دور بريزيد

گرچه شيرين‌کننده‌هاي مصنوعي کالري ندارند، اما در اين رژيم اجازه استفاده‌کردن از آن‌ها را هم نداريد. يادتان نرود که در زمان پيروي‌کردن از اين رژيم، مهم ميزان کالري که دريافت مي‌کنيد نيست؛ مهم اين است که از موادقندي دور بمانيد؛ چه طبيعي و چه مصنوعي.

بعد از سه روز از سم زدايي چه؟

وقتي از اين امتحان دشوار سه‌روزه سربلند بيرون آمديد، مي‌توانيد يک سيب جايزه بگيريد. در روز چهارم اين رژيم، خوردن سيب براي شما مثل يک آبنبات خواهد بود. بعد از اين روزهاي سخت، پياز برايتان شيرين خواهد بود، بادامي که مي‌خوريد شيرين خواهد بود. بله اين سم‌زدايي سه روزه، به شما کمک خواهد کرد که شيريني حقيقي را در موادغذايي سالم پيدا کنيد و از چشيدن طعمش لذت ببريد. در روز چهارم، مي‌توانيد به سفره‌تان يک ليوان شير کم‌چرب يا نيم‌چرب هم اضافه کنيد. شما حالا امکان اضافه‌کردن هويج و نخود به غذايتان را هم داريد.

يک هفته بعد از سم زدايي
سم زدايي

اين محدوديت‌ها را تا يک هفته بايد تحمل کنيد. در هفته دوم، شما مي‌توانيد سراغ توت‌ها برويد، يک واحد ديگر لبنيات را اضافه کنيد و سبزيجاتي با نشاسته اندک را هم به سفره‌تان بياوريد.
در هفته سوم، جو را به غذايتان اضافه کنيد و مي‌توانيد کينوا، بلغور، جودوسر و برخي ميوه‌هاي شيرين و آبدار مانند انگور را هم ميل کنيد. شما در هفته سوم، مي‌توانيد در هر روز يک تکه شکلات تلخ بخوريد.
حالا به آخرين هفته سم‌زدايي رسيده‌ايد و مي‌توانيد دو وعده غذايي نشاسته‌اي در روز ميل کنيد؛ وعده‌هايي که مي‌توانند شامل نان و برنج باشند. اما سعي کنيد در اين روزها هم ميزان قابل‌توجهي فيبر را در رژيم غذايي‌تان جا دهيد. هفته چهارم، زمان تثبيت است و بايد حاصل سه هفته روزه‌داري‌تان را در اين هفته ماندگار کنيد. در اين هفته محدوديتي براي مصرف ميوه نداريد.

بعد از سم زدايي چه اتفاقي مي‌افتد؟

بعد از اين دوره يک‌ماهه، شما تنها اعتيادتان به موادقندي را ترک نخواهيد کرد، بلکه بين 2 تا 9 کيلو وزن را هم از دست خواهيد داد. اين رژيم رضايت شما را از خوردن غذاها بالاتر خواهد برد، پوستتان را صاف‌تر و باطراوت‌تر و خستگي، اضطراب و تحريک‌پذيري‌تان را کمتر خواهد کرد. البته يادتان نرود اگر ورزشکار حرفه‌اي يا به ديابت مبتلا هستيد يا بايد قندخونتان را کنترل کنيد، نمي‌توانيد از اين رژيم کمک بگيريد. روزه قند و شکر، تنها براي افرادي مناسب است که به بيماري زمينه‌اي خاصي دچار نيستند و تنها از آسيب‌هاي ناشي از وابستگي به موادقندي رنج مي‌برند.

بيشتر بدانيد : سم زدايي و پاکسازي بدن, چرا و چگونه؟


منبع : هفته نامه آتيه نو



ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

علايم سوء هاضمه و روش هاي پيشگيري از سوء هاضمه

دچار تنگي دريچه قلب هستم براي درمان چه کاري انجام دهم؟

روش خانگي براي تشخيص کبد چرب

درد پهلو نشانه چيست

فشار خون پايين چيست؟ + دلايل فشار خون پايين

تکنيک هاي طلايي براي درمان سريع سردرد ساده

فيبروز کبدي چيست؟ آيا فيبروز درمان مي شود؟

تدابير طب سنتي براي درمان آلرژي بهاره

مراقب مصرف مکمل ويتامين D باشيد

فشار خون در هر سني چند است و براي درمان فشار خون چه کنيم؟

چه عواملي خطر بروز سرطان روده بزرگ را افزايش مي دهند؟

درمان آمبولي ريه با چه روش هايي امکان پذير است؟

سکته مغزي و آنوريسم مغزي چه تفاوتي با هم دارند؟

کلسترول چيست و براي درمان کلسترول خون چه بايد کرد؟

درمان گلودرد با غرغره هاي طبيعي

عواملي که خطر ابتلا به سندرم روده تحريک پذير را افزايش مي دهند

بيماري قلبي که باعث سکته مغزي مي شود

روشهاي پيشگيري از ماشين گرفتگي

علت وجود خون در ادرار

تضمين سلامت قلب با رعايت اين نکات

روش هاي پيشيگيري و درمان عرق سوز شدن

تاثير سير و پياز بر پيشگيري از سرطان روده بزرگ

نکات بهداشتي براي پيشگيري از ابتلا هاري

علت و درمان رماتيسم مفصلي از ديدگاه طب سنتي

آشنايي با دلايل اصلي سکته قلبي

هشدارهاي بدن براي مراحل اوليه ابتلا به سرطان

کاهش علايم آلرژي با اين خوراکي ها

با مصرف اين خوراکي ها کبد چرب را از خود دور کنيد

کاهش علايم آلرژي در بهار با توصيه هاي طب سنتي

کلسترول را با اين ورزش ها مغلوب کنيد

دلايل سرفه و سرفه هاي خطرناک را تشخيص دهيد

فتق ديسک چرا ايجاد مي شود و چطور از فتق ديسک پيشگيري کنيم

آترواسکلروز atherosclerosis يا تصلب شرايين چيست؟

ورم معده يا گاستريت Gastritis چيست و چطور درمان مي شود؟

تشخيص سرطان مقعد و روش هاي درمان سرطان مقعد

9 راه حل طبيعي براي کنترل فشار خون

هر آنچه بايد درباره انحراف شصت پا بدانيد

چرا ديدتان تار شده ؟

چرا سرم درد مي کند؟

علت تکان هاي شديد پا در خواب يا سندروم پاي بيقرار چيست؟

با زير بغلي که زياد عرق مي کند و هميشه خيس است چکار کنم؟

چند روش خانگي براي درمان درد سياتيک

پيشگيري از شايع ترين سرطان دنيا با مصرف سير و پيار

عواملي که خطر لخته شدن خون را افزايش مي دهند

کمر درد : حقايق و باورهاي غلطي که بايد بدانيد

نشانه هاي عجيب بيماري قلبي

اين بيماري ها باعث چاقي تان مي شوند

علائم کم کاري تيروئيد و هرآنچه بايد در مورد ان بدانيد

درمان سر درد با ماساژ نقاط فشاري در سر

درمان عفونت سينوس با روش هاي خانگي