آخرین اخبار

عوارض خطرناک مصرف بيش از حد آبليمو تغذيه

عوارض خطرناک مصرف بيش از حد آبليمو

  بزرگنمايي:

چه خبر - آبليمو چه خطراتي براي سلامت دارد؟

مصرف آب ليمو به واسطه فهرست بلند بالاي فوايدي که ارائه مي کند، از جمله پيشگيري از کم آبي بدن، کمک به گوارش، و پشتيباني از کاهش وزن توسط بسياري از کارشناسان و چهره هاي مطرح توصيه شده است.
اما همانند بيشتر چيزهايي که در زندگي با آنها مواجه هستيم، مصرف بيش از حد يک چيز خوب نيز مي تواند مضر باشد. در ادامه با برخي از عوارض خطرناک مصرف بيش از آب ليمو بيشتر آشنا مي شويم.

آب ليمو مي تواند به دندان ها آسيب برساند
آبليمو,آب ليمو

اگرچه ريختن آب يک ليمو در آب و مصرف روزانه آن بي خطر به نظر مي رسد، اما اين کار مي تواند موجب تخريب دندان هاي شما شود.
بنابر هشدار انجمن دندانپزشکي آمريکا، از آنجايي که ليمو به شدت اسيدي است، مواجهه مداوم با آن مي تواند موجب فرسايش ميناي دندان شود. احساس درد هنگام لمس دندان ها با زبان مي تواند يکي از نشانه هاي فرسايش ميناي دندان باشد.
اگر اين شرايط براي شما کافي نيست تا استفاده بيش از حد از ليمو را کنار بگذاريد، هنگام نوشيدن آب ليمو از يک ني استفاده کنيد تا ميزان مواجهه دندان ها با اسيد کاهش يابد.

آبليمو مي تواند موجب ناراحتي معده شود

مصرف بيش از هر چيزي مي تواند بد و مضر باشد، حتي اگر موضوع آب ليمو مطرح باشد.
در شرايطي که آبليمو حاوي طيف گسترده اي از فوايد سلامت است، مصرف بيش از حد آن مي تواند موجب عوارض جانبي خطرناکي براي سلامت شما شود که از آن جمله مي توان به وخيم‌تر شدن شرايط زخم هاي معده و ابتلا به بيماري بازگشت اسيد معده به مري اشاره کرد.
بيماري بازگشت اسيد معده به مري به واسطه مصرف غذاهاي اسيدي مانند آبليمو تحريک مي شود و مي تواند موجب سوزش سردل، حالت تهوع، و استفراغ شود.

پوست ليمو ميزباني براي ارگانيزم هاي مضر است

در مطالعه اي که در سال 2007 در نشريه Journal of Environmental Health منتشر شد، پژوهشگران پوست و گوشت ليموهايي که از 21 رستوران جمع آوري شده بودند را آزمايش کردند. آنها دريافتند که تقريبا 70 درصد ليموها حاوي ارگانيزم هايي خطرناک مانند باکتري ئي.کولاي هستند که مي تواند موجب استفراغ و اسهال شود.
براي پرهيز از مواجهه با ميکروب ها، آب ليمو را در نوشيدني خود ريخته و از انداختن ليموي کامل درون ليوان حداقل زماني که در رستوران ها حضور داريد، پرهيز کنيد.

استفاده از آبليموي غليظ شده مي تواند موجب پوسيدگي دندان شود

يکي از رايج ترين توصيه هايي که براي پيشگيري از پوسيدگي دندان مطرح مي شود، پرهيز از مصرف بيش از حد آبنبات و شيريني است. اما مشخص شده است که آبنبات تنها مقصر پوسيدگي دندان نيست.
پوسيدگي هاي دندان نتيجه آسيب باکتري هايي است که قند موجود در غذاها را گوارش کرده و اسيد توليد مي کنند. اگرچه آب ليمو به خودي خود ممکن است به پوسيدگي دندان منجر نشود، اما اگر معمولا آن را با شکر شيرين مي کنيد يا از آبليموهاي غليظ شده به جاي آبليموي تازه استفاده مي کنيد، ممکن است براي دندان هاي خود دردسر درست کنيد.

ممکن است وخامت آفت هاي دهان تشديد شود
آب ليمو,آبليمو

هيچ چيزي بدتر از بيدار شدن از خواب و مواجهه با يک آفت دردناک و جديد در دهان نيست. در شرايطي که بيشتر آفت هاي دهان طي يک يا دو هفته بي نياز از درماني خاص بهبود مي يابند، ناراحتي ناشي از آنها آزار دهنده است.
اگر هنگام مواجهه با يک زخم در دهان آب ليمو بنوشيد، احتمالا بدون اين که بدانيد شرايط آن را وخيم‌تر مي کنيد. به گفته انجمن دندانپزشکي آمريکا، آب ليمو مي تواند آسيب بيشتري نسبت به پوسيدگي ميناي دندان به دهان وارد کند و ظرفيت تشديد آفت ها و تحريک زخم هاي دهان را دارد.

ميوه هاي خانواده مرکبات ممکن است محرک ميگرن باشند

اگر با سردرد يا ميگرن مواجه هستيد، بهتر است از مصرف چيزي که مي تواند موجب تحريک آنها شود، پرهيز کنيد. ميوه هاي خانواده مرکبات از جمله ليموها، در اين دسته قرار دارند.
برخي مطالعات ارتباط بين ميگرن و ميوه هاي خانواده مرکبات را نشان داده اند، در شرايطي که برخي ديگر چنين پيوندي را نشان نداده اند. با اين وجود، پزشکان همچنان ميوه هاي خانواده مرکبات را به عنوان يک محرک احتمالي براي ميگرن در نظر مي گيرند.

بيشتر بدانيد : معجزه آبليمو

بيشتر بدانيد : آبليمو سنتي يا کارخانه اي ، کداميک سالمتر است؟

بيشتر بدانيد : بالاخره آبليمو بخريم يا نخريم؟


منبع : asriran.com



ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

سبزي ها را چطور مصرف کنيم که خواص خود را از دست ندهند؟

اسراري در مورد شکلات + طرز تهيه ماسک شکلات تلخ براي صورت

کالري دريافتي را با اين ترفند زيرکانه کاهش دهيد

خوردني هاي نارنجي رنگ پاييزي و خواص فوق العاده آنها

دمنوشي براي درمان کبد چرب و چربي خون

بهبود سلامت سالمندان با اين نکات تغذيه اي

خوراکي هايي که خطر سرطان سينه را بالا مي برند

اگر يکي از اين بيماريها را داريد به جاي قرص آب ليمو ترش بخوريد

ويتامين K چيست؟ | عوارض کمبود ويتامين K در بدن را بدانيد

مبتلايان به بيماري ام اس چي بخورند؟

سوزاندن چربي شکم با چند غذاي خوشمزه و سالم

آيا مي توان بخش سالم نان و پنير کپک زده را مصرف کرد؟

دانستي هاي تغذيه در مورد تخم مرغ و اثرات آن ها بر سلامت بدن

عوارض زياده روي مصرف ويتامين A

رژيم غذايي سالم براي بارداري

نارنگي و ديابت | چطور مي توان ديابت را با نارنگي و پرتقال درمان کرد؟

در ايران چه کساني بيشتر افسرده مي شوند و چرا؟

خواص برنج قهوه اي و تفاوت آن با برنج سفيد

عضله سازي بعد از ورزش با اين خوراکي ها

تغييرات لازم براي رژيم غذايي بعد از 40 سالگي

4 ترکيب خوراکي که کاهش وزنتان را ساده تر مي کند

10 گياهي که از مشکلات کليوي پيشگيري مي کنند

کربوهيدرات چيست و چه نقشي در سلامت دارد؟

آرژنين Arginine چيست و چه غذاهاي داراي آرژنين هستند؟

مقابله با بيماري هاي مزمن با خوراکي هاي رنگارنگ

درماني خوشمزه براي سرماخوردگي + خواص نارنگي براي زمستان

تاثير شکر و شيرين کننده ها بر احتمال ابتلا به ديابت چقدر است

چرا آجيل ها بهترين ميان وعده هاي سالم براي شما هستند

رژيم غذايي مناسب بيماران هپاتيت C

مصرف قند زياد با بدن شما چه مي کند؟

ويتامين A چه فوايدي براي بدن دارد؟

نکاتي مهم در مورد ويتامين D+ چه کساني نبايد ويتامين D مصرف کنند

علايم مسموميت غذايي + عوامل مسموميت غذايي

فوايد نخود فرنگي چيست؟ +نخود فرنگي را چطور و چه اندازه مصرف کنيم؟

به اين دلايل مهم گاهي غذاي تلخ بخوريد

موز براي اين افراد ممنوع !

عضله سازي و ريکاوري سريع تر بعد از ورزش با اين خوراکي ها

چرا بعد از عمل جراحي بايد آناناس بخوريم

رژيم کتوژنيک چيست؟ + تاثير رژيم کتوژنيک روي پوست

درمان نقرس در طب سنتي

منابع غذايي روي (زينک)

زمان مناسب براي نوشيدن چاي

پيشگيري از سکته مغزي با تغذيه چگونه امکانپذير است؟

عوامل موثر بر پوکي استخوان که کمي عجيب به نظر مي رسند

کمبود فولات چه نشانه هايي دارد؟

با خواص شنبليله و تاثير شگفت انگيز آن بر سلامت بدن آشنا شويد

مبارزه با ابرباکتري ها به کمک سير

ميوه اي براي درمان چاقي

بهترين دمنوش ها براي کاهش کلسترول

سالاد و بايدها و نبايدهاي آن براي افراد با مزاج هاي مختلف