عوارض خطرناک مصرف بيش از حد آبليمو
پنجشنبه 22 شهريور 1397 - 9:34:22 AM
چه خبر - آبليمو چه خطراتي براي سلامت دارد؟

مصرف آب ليمو به واسطه فهرست بلند بالاي فوايدي که ارائه مي کند، از جمله پيشگيري از کم آبي بدن، کمک به گوارش، و پشتيباني از کاهش وزن توسط بسياري از کارشناسان و چهره هاي مطرح توصيه شده است.
اما همانند بيشتر چيزهايي که در زندگي با آنها مواجه هستيم، مصرف بيش از حد يک چيز خوب نيز مي تواند مضر باشد. در ادامه با برخي از عوارض خطرناک مصرف بيش از آب ليمو بيشتر آشنا مي شويم.

آب ليمو مي تواند به دندان ها آسيب برساند
آبليمو,آب ليمو

اگرچه ريختن آب يک ليمو در آب و مصرف روزانه آن بي خطر به نظر مي رسد، اما اين کار مي تواند موجب تخريب دندان هاي شما شود.
بنابر هشدار انجمن دندانپزشکي آمريکا، از آنجايي که ليمو به شدت اسيدي است، مواجهه مداوم با آن مي تواند موجب فرسايش ميناي دندان شود. احساس درد هنگام لمس دندان ها با زبان مي تواند يکي از نشانه هاي فرسايش ميناي دندان باشد.
اگر اين شرايط براي شما کافي نيست تا استفاده بيش از حد از ليمو را کنار بگذاريد، هنگام نوشيدن آب ليمو از يک ني استفاده کنيد تا ميزان مواجهه دندان ها با اسيد کاهش يابد.

آبليمو مي تواند موجب ناراحتي معده شود

مصرف بيش از هر چيزي مي تواند بد و مضر باشد، حتي اگر موضوع آب ليمو مطرح باشد.
در شرايطي که آبليمو حاوي طيف گسترده اي از فوايد سلامت است، مصرف بيش از حد آن مي تواند موجب عوارض جانبي خطرناکي براي سلامت شما شود که از آن جمله مي توان به وخيم‌تر شدن شرايط زخم هاي معده و ابتلا به بيماري بازگشت اسيد معده به مري اشاره کرد.
بيماري بازگشت اسيد معده به مري به واسطه مصرف غذاهاي اسيدي مانند آبليمو تحريک مي شود و مي تواند موجب سوزش سردل، حالت تهوع، و استفراغ شود.

پوست ليمو ميزباني براي ارگانيزم هاي مضر است

در مطالعه اي که در سال 2007 در نشريه Journal of Environmental Health منتشر شد، پژوهشگران پوست و گوشت ليموهايي که از 21 رستوران جمع آوري شده بودند را آزمايش کردند. آنها دريافتند که تقريبا 70 درصد ليموها حاوي ارگانيزم هايي خطرناک مانند باکتري ئي.کولاي هستند که مي تواند موجب استفراغ و اسهال شود.
براي پرهيز از مواجهه با ميکروب ها، آب ليمو را در نوشيدني خود ريخته و از انداختن ليموي کامل درون ليوان حداقل زماني که در رستوران ها حضور داريد، پرهيز کنيد.

استفاده از آبليموي غليظ شده مي تواند موجب پوسيدگي دندان شود

يکي از رايج ترين توصيه هايي که براي پيشگيري از پوسيدگي دندان مطرح مي شود، پرهيز از مصرف بيش از حد آبنبات و شيريني است. اما مشخص شده است که آبنبات تنها مقصر پوسيدگي دندان نيست.
پوسيدگي هاي دندان نتيجه آسيب باکتري هايي است که قند موجود در غذاها را گوارش کرده و اسيد توليد مي کنند. اگرچه آب ليمو به خودي خود ممکن است به پوسيدگي دندان منجر نشود، اما اگر معمولا آن را با شکر شيرين مي کنيد يا از آبليموهاي غليظ شده به جاي آبليموي تازه استفاده مي کنيد، ممکن است براي دندان هاي خود دردسر درست کنيد.

ممکن است وخامت آفت هاي دهان تشديد شود
آب ليمو,آبليمو

هيچ چيزي بدتر از بيدار شدن از خواب و مواجهه با يک آفت دردناک و جديد در دهان نيست. در شرايطي که بيشتر آفت هاي دهان طي يک يا دو هفته بي نياز از درماني خاص بهبود مي يابند، ناراحتي ناشي از آنها آزار دهنده است.
اگر هنگام مواجهه با يک زخم در دهان آب ليمو بنوشيد، احتمالا بدون اين که بدانيد شرايط آن را وخيم‌تر مي کنيد. به گفته انجمن دندانپزشکي آمريکا، آب ليمو مي تواند آسيب بيشتري نسبت به پوسيدگي ميناي دندان به دهان وارد کند و ظرفيت تشديد آفت ها و تحريک زخم هاي دهان را دارد.

ميوه هاي خانواده مرکبات ممکن است محرک ميگرن باشند

اگر با سردرد يا ميگرن مواجه هستيد، بهتر است از مصرف چيزي که مي تواند موجب تحريک آنها شود، پرهيز کنيد. ميوه هاي خانواده مرکبات از جمله ليموها، در اين دسته قرار دارند.
برخي مطالعات ارتباط بين ميگرن و ميوه هاي خانواده مرکبات را نشان داده اند، در شرايطي که برخي ديگر چنين پيوندي را نشان نداده اند. با اين وجود، پزشکان همچنان ميوه هاي خانواده مرکبات را به عنوان يک محرک احتمالي براي ميگرن در نظر مي گيرند.

بيشتر بدانيد : معجزه آبليمو

بيشتر بدانيد : آبليمو سنتي يا کارخانه اي ، کداميک سالمتر است؟

بيشتر بدانيد : بالاخره آبليمو بخريم يا نخريم؟


منبع : asriran.com

http://www.CheKhabar.ir/News/143160/عوارض خطرناک مصرف بيش از حد آبليمو
بستن   چاپ