آخرین اخبار

افزايش خطر ديابت با عوامل کاملا غير منتظره بيماري ها و پيشگيري

افزايش خطر ديابت با عوامل کاملا غير منتظره

  بزرگنمايي:

چه خبر - عوامل غيرمنتظره افزايش خطر ابتلا به ديابت

عوامل ديگري نيز وجود دارند که مي توانند در ابتلا به ديابت نقش داشته باشند و حتي برخي از آنها بسيار عجيب و شگفت انگيز هستند.

عدم مصرف گلوتن بي نياز از انجام اين کار

اگر از نظر پزشکي نيازي به عدم مصرف گندم، جو، و چاودار نداريد، بهتر است اين کار را انجام ندهيد. مطالعه اي که توسط انجمن قلب آمريکا با حضور تقريبا 200 هزار شرکت کننده بزرگسال انجام شد، نشان داد افرادي که به طور منظم گلوتن مصرف مي کنند در مقايسه با آنهايي که از مصرف اين ماده پرهيز مي کنند، 13 درصد احتمال کمتري دارد به ديابت مبتلا شوند.
افرادي که از مصرف گلوتن پرهيز مي کنند به طور معمول کمتر از غلات کامل حاوي فيبر که نقش مهمي در کاهش خطر ديابت ايفا مي کند، مصرف مي کنند. رژيم هاي غذايي سرشار از فيبر با بهبود مقاومت به انسولين، کاهش التهاب، و کاهش فشار خون و کلسترول مرتبط هستند.
هنگام خريد غلات، نمونه هاي کامل (سبوس دار) را انتخاب کنيد. غلات کامل نسبت به همتايان پالايش شده خود منابع بهتري براي فيبر و مواد مغذي هستند.

تنهايي عاملي براي ابتلا به ديابت

ديابت

اين که گاهي اوقات با خود خلوت کرده و فعاليت هايي که به آنها علاقمند هستيد را انجام دهيد، خوب است، اما تنهايي بيش از حد به هيچ عنوان خوب نيست. پژوهش ها نشان داده اند که انزواي اجتماعي با خطر بيشتر براي ابتلا به ديابت نوع 2 پيوند خورده است. همچنين، اين شرايط خطر زوال عقل را نيز افزايش مي دهد. پژوهشي که در نشريه BMC Public Health منتشر شد، نشان داد زناني در بازه سني 40 تا 75 سال که در فعاليت هاي اجتماعي شرکت نمي کردند نسبت به همتايان اجتماعي‌تر خود 112 درصد احتمال بيشتري داشت به ديابت مبتلا باشند.
پژوهشگران به خوبي ارتباط بين اين دو را درک نکرده اند، اما افرادي که خود را از خانواده و دوستان جدا مي کنند، احتمال بيشتري دارد به افسردگي مبتلا شوند که يک عامل خطرآفرين براي ديابت است.

کاهش مصرف قهوه

مطالعه اي که توسط دانشگاه هاروارد انجام شد، نشان داد افرادي که مصرف قهوه خود را بيش از يک فنجان در روز کاهش دادند در مقايسه با آنهايي که اين تغيير را انجام ندادند، 17 درصد احتمال بيشتري داشت تا به ديابت مبتلا شوند. افرادي که يک فنجان قهوه اضافي مصرف کرده بودند نيز شرايط بهتري را تجربه کرده و خطر ابتلا به ديابت براي آنها 11 درصد کاهش داشت. اين نتايج بر اساس مصرف قهوه کافئين‌دار به دست آمده بود.
کارشناسان اثر محافظتي قهوه را به خوبي درک نکرده اند، اما به نظر مي رسد نوشيدن آن به بهبود سطوح قند خون پايدارتر کمک مي کند. براي بهره‌مندي از فوايد قهوه نبايد به آن شکر يا شيرين کننده هاي ديگر اضافه کنيد. اگر مزه‌ي تلخ قهوه را نمي توانيد تحمل کنيد از استويا براي بهبود مزه استفاده کنيد.

استفاده از دهانشويه

عجيب به نظر مي رسد، اما واقعيت دارد: طي مطالعه اي در دانشگاه آلاباما، افرادي که دو بار در روز از دهانشويه استفاده مي کردند در مقايسه با آنهايي که هرگز از اين محصولات استفاده نمي کردند، 55 درصد احتمال بيشتري داشت طي مدت زمان سه ساله‌ي مطالعه ديابت نوع 2 در آنها تشخيص داده شود.
پژوهش هاي بيشتري براي درک ارتباط بين اين دو نياز است، اما دهانشويه موجب از بين رفتن باکتري هاي دهان - هم باکتري هاي خوب و هم بد - مي شود. برخي از باکتري هاي خوب در تنظيم قند خون نقش دارند و مرگ آنها مي تواند حفظ سطوح پايدار قند خون را دشوار سازد.
پاکسازي دندان ها و لثه ها همچنان مي تواند از سلامت کلي بدن پشتيباني کند. اگر استفاده از دهانشويه بخشي از روال روزانه شما است با دندانپزشک خود در اين مورد صحبت کنيد. وي مي تواند به شما در ارزيابي منافع و مضرات استفاده از دهانشويه کمک کند.

مصرف بيش از حد نمک

مصرف بيش از حد سديم مي تواند احتمال اضافه وزن و پرفشاري خون - دو عامل خطرآفرين براي ديابت - را افزايش دهد. همچنين، به گفته پژوهشگران سوئدي، مصرف بيش از حد نمک ممکن است اثر مستقيمي بر مقاومت به انسولين داشته باشد. در حقيقت، براي هر 1,000 ميلي گرم سديم اضافه مصرف شده توسط سوژه ها، خطر ابتلا به ديابت 43 درصد افزايش يافته بود.
انجمن قلب آمريکا مصرف روزانه 2,300 ميلي گرم سديم را توصيه کرده است. اگر بتوانيد ميزان مصرف خود را به 1,500 ميلي گرم در روز محدود کنيد که حتي بهتر خواهد بود.

ابتلا به ديابت با مصرف استاتين ها

داروها مي توانند ابزار مهمي براي زير کنترل نگه داشتن کلسترول باشند. اما تجزيه و تحليل 13 مطالعه در سال 2010 که شرايط 91 هزار شرکت کننده را مورد بررسي قرار داده بودند، نشان داد که مصرف استاتين ها با اندکي افزايش خطر براي ديابت نوع 2 نيز پيوند خورده است. مطالعه اي جديد که در سال 2017 منتشر شد نيز نشان داد که استفاده از استاتين مي تواند احتمال ابتلا به ديابت را به ميزان 36 درصد افزايش دهد.
ارتباط بين اين دو به خوبي روشن نشده است. کلسترول بالا خود يکي از عوامل خطرآفرين براي ديابت است، از اين رو افرادي که استاتين مصرف مي کنند ممکن است از پيش در معرض خطر ابتلا به ديابت قرار داشته باشند. با اين وجود، زماني که براي کنترل کلسترول بايد کاري انجام دهيد ارزيابي گزينه هاي موجود ارزشمند است. براي برخي افراد انتخاب هاي سبک زندگي مانند رژيم غذايي سالم، انجام ورزش، و ترک سيگار ممکن است مسير بهتري باشد.

بيشتر بدانيد : نشانه هاي ديابت ، آشکارترين و اولين نشانه ها

بيشتر بدانيد : ديابت، 20 غذايي كه دشمن ديابت هستند

بيشتر بدانيد : ميوه هاي ممنوعه در ديابت


منبع :asriran.ir



ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

علايم سوء هاضمه و روش هاي پيشگيري از سوء هاضمه

دچار تنگي دريچه قلب هستم براي درمان چه کاري انجام دهم؟

روش خانگي براي تشخيص کبد چرب

درد پهلو نشانه چيست

فشار خون پايين چيست؟ + دلايل فشار خون پايين

تکنيک هاي طلايي براي درمان سريع سردرد ساده

فيبروز کبدي چيست؟ آيا فيبروز درمان مي شود؟

تدابير طب سنتي براي درمان آلرژي بهاره

مراقب مصرف مکمل ويتامين D باشيد

فشار خون در هر سني چند است و براي درمان فشار خون چه کنيم؟

چه عواملي خطر بروز سرطان روده بزرگ را افزايش مي دهند؟

درمان آمبولي ريه با چه روش هايي امکان پذير است؟

سکته مغزي و آنوريسم مغزي چه تفاوتي با هم دارند؟

کلسترول چيست و براي درمان کلسترول خون چه بايد کرد؟

درمان گلودرد با غرغره هاي طبيعي

عواملي که خطر ابتلا به سندرم روده تحريک پذير را افزايش مي دهند

بيماري قلبي که باعث سکته مغزي مي شود

روشهاي پيشگيري از ماشين گرفتگي

علت وجود خون در ادرار

تضمين سلامت قلب با رعايت اين نکات

روش هاي پيشيگيري و درمان عرق سوز شدن

تاثير سير و پياز بر پيشگيري از سرطان روده بزرگ

نکات بهداشتي براي پيشگيري از ابتلا هاري

علت و درمان رماتيسم مفصلي از ديدگاه طب سنتي

آشنايي با دلايل اصلي سکته قلبي

هشدارهاي بدن براي مراحل اوليه ابتلا به سرطان

کاهش علايم آلرژي با اين خوراکي ها

با مصرف اين خوراکي ها کبد چرب را از خود دور کنيد

کاهش علايم آلرژي در بهار با توصيه هاي طب سنتي

کلسترول را با اين ورزش ها مغلوب کنيد

دلايل سرفه و سرفه هاي خطرناک را تشخيص دهيد

فتق ديسک چرا ايجاد مي شود و چطور از فتق ديسک پيشگيري کنيم

آترواسکلروز atherosclerosis يا تصلب شرايين چيست؟

ورم معده يا گاستريت Gastritis چيست و چطور درمان مي شود؟

تشخيص سرطان مقعد و روش هاي درمان سرطان مقعد

9 راه حل طبيعي براي کنترل فشار خون

هر آنچه بايد درباره انحراف شصت پا بدانيد

چرا ديدتان تار شده ؟

چرا سرم درد مي کند؟

علت تکان هاي شديد پا در خواب يا سندروم پاي بيقرار چيست؟

با زير بغلي که زياد عرق مي کند و هميشه خيس است چکار کنم؟

چند روش خانگي براي درمان درد سياتيک

پيشگيري از شايع ترين سرطان دنيا با مصرف سير و پيار

عواملي که خطر لخته شدن خون را افزايش مي دهند

کمر درد : حقايق و باورهاي غلطي که بايد بدانيد

نشانه هاي عجيب بيماري قلبي

اين بيماري ها باعث چاقي تان مي شوند

علائم کم کاري تيروئيد و هرآنچه بايد در مورد ان بدانيد

درمان سر درد با ماساژ نقاط فشاري در سر

درمان عفونت سينوس با روش هاي خانگي