آخرین اخبار


مواد غذايي که هضم آنها براي دستگاه گوارش دردسر ساز است تغذيه

مواد غذايي که هضم آنها براي دستگاه گوارش دردسر ساز است

  بزرگنمايي:

چه خبر - هضم اين 6 خوراکي براي دستگاه گوارش سخت است

معمولا پس از خوردن برخي غذاها دچار نفخ مي‌شويد. ما راز اين پديده را براي شما فاش مي‌کنيم. برخي غذاها که شما گمان مي‌بريد خيلي مفيد هستند، سيستم گوارشي شما را تحريک مي‌کنند.

1. هضم مواد غذايي سنگين : حبوبات

حبوبات داراي پروتئين ها و الياف مفيد هستند ولي همزمان داراي کربوهيدرات‌ها يا مواد قندي هستند که هضم آنها دشوار است. براي حل اين مشکل، حبوبات خشک را حداقل 4 ساعت در آب بخيسانيد.

2 . هضم مواد غذايي سنگين: مرکبات

مرکبات مملو از الياف هستند و اين موضوع باعث انسداد خروجي معده مي‌شود. در صورتي که احساس مي‌کنيد شکمتان پس از خوردن پرتقال يا گريپ فروت دچار مشکل مي‌شود، مقدار کمتري از اين مرکبات بخوريد.

مواد غذايي که هضم آنها براي دستگاه گوارش دردسر ساز است

3 . هضم مواد غذايي سنگين: خوردني‌هاي پر الياف

خوردني‌هاي پر از کربوهيدرات مانند دانه‌هاي کامل و سبزيجات سودمند بوده و براي سيستم گوارشي مفيدند اما اگر بيش از حد خورده شوند باعث ايجاد نفخ و باد معده مي‌شود.

4 . هضم مواد غذايي سنگين: غذاهاي سرخ‌کردني

اين غذاها داراي مقدار زيادي چربي هستند و مي‌توانند منجر به اسهال شوند. سس‌هاي غني شده و شيريني‌هاي چرب نيز مي‌توانند مشکل‌آفرين باشند. انتخاب غذاهاي کباب شده و سس‌هايي که به جاي خامه و کرم، سبزيجات دارند، مي‌تواند انتخاب بهتري باشد.

5 . هضم مواد غذايي سنگين: غذاهاي تند

برخي افراد پس از خوردن غذاهاي تند و فلفل‌دار دچار سوءهاضمه مي‌شوند. مطالعات نشان داده عنصري به نام کپسايسين capsaicin ( ماده اي که عامل تندي فلفل است ) که در غذاهاي تند وجود دارد، عامل اين موضوع است و تنها راه حل موجود براي اين مشکل کاستن از تندي غذاها و يا نخوردن غذاهاي تند است.

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : سس هاي تند و تاثير آنها بر سلامتي

6 . مواد غذايي که هضمشان براي دستگاه گوارش دردسر ساز است: قند مصنوعي

غذاها و نوشيدني‌هايي که در آنها قند يا شکر مصنوعي به کار رفته، در صورتي که بيش از 50 گرم در روز مصرف شوند، مي‌توانند موجب ايجاد تشنج يا اسهال شوند. مقادير کمتر از 50 گرم در روز نيز در برخي افراد مي‌تواند مشکل‌زا باشد.

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : براي هضم غذا چه گياه دارويي و مکملي بخوريم؟

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : غذاهاي دير هضم و غذاهاي زود هضم کدامند؟ و هرکدام براي کدام افراد مفيدند؟

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : هضم غذا را با رعايت چند نکته براي معده تان آسان کنيد!

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : خواص درماني نمک در هضم بهتر غذا


منبع: jamejamonline.ir



loading...

ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

خوردن آبگوشت براي اين افراد ممنوع + خواص آبگوشت

اسيد اوريک خود را با اين غذاها کاهش دهيد

چرا بچه هاي ژاپني سالم ترند؟

پاکسازي بدن در بهار با توصيه هايي از طب سنتي

ميل به خوردن شيريني را با اين خوراکي ها سرکوب کنيد

فوايد زغال اخته براي سلامت

برگ بو معجزه اي در درمان بيماري ها

خواص گوجه سبز چيست و چه ويتامين هايي دارد؟

تقويت دستگاه گوارش با چند ويتامين ضروري

چاقي گلوتن چيست؟ + چند نکته مهم در مورد گلوتن

منابع پروتئين + ميزان پروتئين مورد نياز براي افراد مختلف

ميوه ها و سبزيجات بهاري کدامشان بيشتر ارزش استفاده را دارند؟

بدترين گزينه هاي غذايي براي صبحانه

بيماري آسم را با اين خوراکي ها کنترل کنيد

نشانه هاي کمبود پتاسيم در بدن چيست؟

سم زدايي ميوه ها و سبزي ها با جوش شيرين

ارتباط بين اوتيسم و کمبود ويتامين D مادران کشف شد

کاهش وزن با اين روش غلط امکان پذير نيست

دمنوش هاي خواب آوري که مشکل بي خوابيتان را حل مي کنند

جلوگيري از پيري زودرس با اين آبميوه هاي سرشار از آنتي اکسيدان

کم کالري ترين ميان وعده ها براي رسيدن به وزن ايده آل

خواص سرکه سيب + يکي از ضررهاي سرکه سيب که نمي دانستيد

سم زدايي کبد و کاهش وزن با چند خوراکي ساده

رژيم غذايي سالم هم عوارضي دارد که تاکنون کسي به شما نگفته

خواص شير نارگيل و تاثير آن بر درمان سنگ کليه

فوايد کلم بروکلي براي قلب و عروق

ويتامين b در چه چيزهايي وجود دارد؟ منابع انواع ويتامين b

سبزي هاي فصل بهار و خواص آنها

روغن دنبه مفيد است؟ + چه ميزان روغن دنبه بخوريم؟

افزايش متابوليسم بدن با چند غذاي مفيد

آيا کاهش وزن با پاستا واقعا امکان پذير است؟

آنتي اکسيدان ها چطور باعث سلامت ما مي شوند

نشانه هاي مصرف نکردن ميوه و سبزي به اندازه کافي

لاغري با سرکه سيب تنها در يک هفته + فوايد سرکه سيب

بهبود گردش خون با اين ويتامين ها

ريحان بنفش چه خواصي دارد؟

ويتامين ها و منابع مختلف آنها در مواد غذايي

خواص آويشن + چه کساني نبايد آويشن بخورند؟

پيشگيري از چاقي سرطان و بيماري قلبي با اين غذاهاي قليايي

نکات تغذيه اي که در سفر بايد رعايت کنيد

خواص آب زنجبيل وقتي با معده خالي مصرف مي شود فوق العاده است

نمک خوب است يا بد؟ روزانه چقدر نمک بايد استفاده کنيد

کاهش وزن با افزايش احساس سيري

چگونه پلاکت خون را بالا ببريم؟

کاهش گرفتگي عضلات با اين ويتامين ها و مواد معدني

دير شام خوردن چه عوارضي دارد؟

خواص خيار و طرز تهيه نوشيدني خيار

خواص آجيل ها از ديدگاه طب سنتي

تغذيه سالم در تعطيلات نوروز چگونه است؟

قدرت ميوه ها و سبزيجات بنفش رنگ