آخرین اخبار

لاغري با خاکشير و ديگر خواص خاکشير تغذيه

لاغري با خاکشير و ديگر خواص خاکشير

  بزرگنمايي:

چه خبر - خواص خاکشير براي سلامت و لاغري

خاکشير گياهي است که به صورت خودرو در باغ‌ها و صحرا‌ها مي‌رويد.خاکشير برگ‌هايي با بريدگي زياد و گل‌هاي زرد روشن از تيره شب بو دارد. در اين مطلب برخي از خواص اين گياه را بيان مي‌کنيم. مصرف شربت و جوشانده خاکشير مزاياي سلامتي زيادي براي بدن دارد که در ادامه مي خوانيد:

خواص خاکشير، کاهش وزن

خاکشير نقش موثري در بهبود عملکرد دستگاه گوارش و لاغري دارد.براي کاهش وزن با خاکشير، بايد يک قاشق غذاخوري خاکشير را بشوييد و در يک ليوان آب ولرم حل سپس به اين محلول مقداري شکر يا نبات اضافه کنيد و هر روز ناشتا، آن را بنوشيد.

خواص خاکشير در افزايش وزن

مصرف ناشتاي خاکشير با شير معده را تقويت و اشتها را زياد مي‌کند.

بخور خاکشير براي درمان سرخک و آبله مرغان

مصرف شربت خاکشير در کودکاني که دچار سرخک و آبله مرغان هستند باعث کاهش حرارت دروني مي‌شود. براي اين منظور شربت خاکشير بايد روزانه 3 تا 4 ليوان مصرف شود. براي رفع خارش و سوزش پوست کودک مي‌توانيد خاکشير را بر روي زغال بريزيد و با دود آن، بدن کودک را بخور دهيد.

خواص خاکشير در درمان جوش صورت

مخلوط 2 قاشق غذاخوري خاکشير با عرق شاه‌تره و عرق کاسني به درمان جوش‌هاي صورت کمک شاياني مي‌کند. براي اين منظور بايد يک استکان از هر يک از عرقيجات شاه‌تره و کاسني را با هم مخلوط و آن را با 2 قاشق غذاخوري خاکشير ترکيب کنيد. اين درمان را بايد به مدت سه هفته ادامه دهيد. اين نوشيدني براي درمان گرفتگي صدا هم استفاده مي‌شود.

دفع سنگ کليه با خاکشير

لاغري با خاکشير و ديگر خواص خاکشير

براي دفع سنگ کليه بايد 3 قاشق غذا خوري ترنجبين را در يک ليوان آب به مدت 5 ساعت خيس، سپس آن را صاف و با 2 قاشق غذاخوري خاکشير مخلوط کنيد.

رفع بوي بد دهان با خاکشير

براي رفع بوي بد دهان بايد ترنجبين را به مدت 5 تا 6 ساعت درون آب خيس سپس آن را صاف، با يک تا 2 قاشق غذاخوري خاکشير مخلوط و هر روز عصر يک ليوان از شربت ترنجبين و خاکشير را ميل کنيد.

طرز تهيه جوشانده خاکشير

براي تهيه جوشانده خاکشير نخست دانه‌هاي خاکشير را 15 دقيقه درون آب خيس کرده، سپس آب اضافي آن را خالي کنيد و چندين مرتبه آن را به خوبي بشوييد. خاکشير را به مدت 10 دقيقه با آب بجوشانيد و پس از سرد شدن ميل کنيد.

موارد منع مصرف خاکشير

افرادي که دچار ورم و زخم معده هستند بايد مصرف خاکشير را محدود کنند. اشخاصي که طبع سرد دارند و از بيماري‌هاي ناشي از طبع سرد از جمله روماتيسم و آرتروز رنج مي‌برند، بايد در استفاده از شربت خاکشير احتياط و آن را با عسل و عرق نعناع مصرف کنند.

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : خواص خاکشير، بابونه ، ليمو عماني ، زنجبيل...

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : نحوه شستن خاکشير با اين روش صحيح است

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : درمان گياهي کوليت روده با خاکشير, شويد و بارهنگ

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : جوشانده اين گياه مضر است


منبع: yjc.ir



ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

سبزي ها را چطور مصرف کنيم که خواص خود را از دست ندهند؟

اسراري در مورد شکلات + طرز تهيه ماسک شکلات تلخ براي صورت

کالري دريافتي را با اين ترفند زيرکانه کاهش دهيد

خوردني هاي نارنجي رنگ پاييزي و خواص فوق العاده آنها

دمنوشي براي درمان کبد چرب و چربي خون

بهبود سلامت سالمندان با اين نکات تغذيه اي

خوراکي هايي که خطر سرطان سينه را بالا مي برند

اگر يکي از اين بيماريها را داريد به جاي قرص آب ليمو ترش بخوريد

ويتامين K چيست؟ | عوارض کمبود ويتامين K در بدن را بدانيد

مبتلايان به بيماري ام اس چي بخورند؟

سوزاندن چربي شکم با چند غذاي خوشمزه و سالم

آيا مي توان بخش سالم نان و پنير کپک زده را مصرف کرد؟

دانستي هاي تغذيه در مورد تخم مرغ و اثرات آن ها بر سلامت بدن

عوارض زياده روي مصرف ويتامين A

رژيم غذايي سالم براي بارداري

نارنگي و ديابت | چطور مي توان ديابت را با نارنگي و پرتقال درمان کرد؟

در ايران چه کساني بيشتر افسرده مي شوند و چرا؟

خواص برنج قهوه اي و تفاوت آن با برنج سفيد

عضله سازي بعد از ورزش با اين خوراکي ها

تغييرات لازم براي رژيم غذايي بعد از 40 سالگي

4 ترکيب خوراکي که کاهش وزنتان را ساده تر مي کند

10 گياهي که از مشکلات کليوي پيشگيري مي کنند

کربوهيدرات چيست و چه نقشي در سلامت دارد؟

آرژنين Arginine چيست و چه غذاهاي داراي آرژنين هستند؟

مقابله با بيماري هاي مزمن با خوراکي هاي رنگارنگ

درماني خوشمزه براي سرماخوردگي + خواص نارنگي براي زمستان

تاثير شکر و شيرين کننده ها بر احتمال ابتلا به ديابت چقدر است

چرا آجيل ها بهترين ميان وعده هاي سالم براي شما هستند

رژيم غذايي مناسب بيماران هپاتيت C

مصرف قند زياد با بدن شما چه مي کند؟

ويتامين A چه فوايدي براي بدن دارد؟

نکاتي مهم در مورد ويتامين D+ چه کساني نبايد ويتامين D مصرف کنند

علايم مسموميت غذايي + عوامل مسموميت غذايي

فوايد نخود فرنگي چيست؟ +نخود فرنگي را چطور و چه اندازه مصرف کنيم؟

به اين دلايل مهم گاهي غذاي تلخ بخوريد

موز براي اين افراد ممنوع !

عضله سازي و ريکاوري سريع تر بعد از ورزش با اين خوراکي ها

چرا بعد از عمل جراحي بايد آناناس بخوريم

رژيم کتوژنيک چيست؟ + تاثير رژيم کتوژنيک روي پوست

درمان نقرس در طب سنتي

منابع غذايي روي (زينک)

زمان مناسب براي نوشيدن چاي

پيشگيري از سکته مغزي با تغذيه چگونه امکانپذير است؟

عوامل موثر بر پوکي استخوان که کمي عجيب به نظر مي رسند

کمبود فولات چه نشانه هايي دارد؟

با خواص شنبليله و تاثير شگفت انگيز آن بر سلامت بدن آشنا شويد

مبارزه با ابرباکتري ها به کمک سير

ميوه اي براي درمان چاقي

بهترين دمنوش ها براي کاهش کلسترول

سالاد و بايدها و نبايدهاي آن براي افراد با مزاج هاي مختلف