بزرگنمايي:
چه خبر - کافور چه خواصي دارد؟
کافور، ماده جامد مومي شکل شفاف يا سفيد قابل اشتعال و صمغ درخت کافور است. قرنهاست که از کافور درطب سنتي آسيا استفاده ميشود. کافور به دليل خواص فراواني که براي سلامت دارد، در بسياري ازمحصولات مراقبت از سلامتي کاربرد دارد. در ادامه به مهم ترين خواص درماني کافور اشاره مي کنيم.
خواص کافور1. کافور براي درمان آکنه
کافور براي درمان آکنه مفيد است، آکنههاي موجود روي پوستتان را پاک سازي کرده و جلوي التهابهاي بعدي آکنه را ميگيرد. بعد از شستن صورت، آن را خشک کرده و مقداري از ترکيب کرم يا روغن همراه کافور را روي آکنه بزنيد. پنج دقيقه ماساژ دهيد و بگذاريد در طول شب بماند. صبح روز بعد، با آب ولرم و يک شوينده ملايم صورت را بشوييد. اين کار را هر روز انجام دهيد.
2. کافور براي درمان تبخال
تبخال يا تاول تب، بسيار شايع و واگيردار است و باعث درد و ناراحتي زيادي ميشود. عصاره کافور، حالت خنک کنندگي دارد که به تسکين و درمان تبخال کمک ميکند.دو تا سه قطره عصاره کافور را با يک قاشق غذاخوري روغن نارگيل بکر ترکيب کنيد و با استفاده از پد ، آن را روي تبخال بزنيد. اين کار را روزي سه تا چهار بار انجام دهيد.
3. کافور براي نابود کردن شپش سر
کافور همراه با روغن نارگيل، يک راه بسيار عالي براي رها شدن از شر شپش سر است. روغن نارگيل، شپشها را خفه ميکند و کافور هم به دليل خاصيت ضد انگلي که دارد، آن ها را نابود ميکند.يک قاشق غذاخوري کافور خرد شده را با دو قاشق غذاخوري روغن نارگيل مخلوط کنيد و آن را به موها بماليد، به ويژه به پوست سر و ريشه مو. يک کلاه دوش روي سر گذاشته و بگذاريد در طول شب بماند. روز بعد با شامپو بشوييد. اين کار را دو تا سه بار در هفته و به مدت يک ماه انجام دهيد.
-چند نکته:هميشه قبل از استفاده از کافور، آن را با روغن ديگري ترکيب کنيد و سپس به پوستتان بزنيد چون بسيار قوي بوده و اگر مستقيم به پوست بخورد ممکن است ايجاد حساسيت کند. دوز مناسب براي مصرف خوراکي کافور، 125 تا 375 ميلي گرم در روز است. براي تعيين دوز مناسب خودتان با پزشک مشورت کنيد.
منبع: khorasannews.com