آخرین اخبار

براي سرماخوردگي چي نخوريم؟!! تغذيه

براي سرماخوردگي چي نخوريم؟!!

  بزرگنمايي:

چه خبر - پرهيز غذايي سرماخوردگي و آنفولانزا

حتما بعد از ابتلا به سرماخوردگي يا آنفولانزا به پزشک مراجعه نموده و دارو هاي تجويز شده را مصرف مي کنيد. با اين حال شما مي توانيد با اجتناب از مصرف 6 محصول غذايي، از وخامت حال ناشي از ابتلا به اين بيماري ها پيشگيري کنيد:

1. شکر: خوراکي مضر براي سرماخوردگي

شکر باعث التهاب بدن مي شود. التهاب خود عامل تضعيف گلبول هاي سفيد خون است. اين گلبول ها براي مبارزه با عفونت ضروري هستند.

2. کربوهيدرات هاي ساده: خوراکي مضر براي سرماخوردگي

اين نوع کربوهيدرات ها به سرعت قند خون بدن را بالا مي برند و مانند شکر، همان اثرات التهابي را در بدن دارند. سعي کنيد به جاي کربوهيدرات هاي ساده مانند آرد سفيد، پاستا، برنج سفيد و ... نوع پيچيده آنها مانند گندم کامل، دانه ها، برنج قهوه اي و ... را به رژيم تان اضافه کنيد.

3. غذاهاي چرب:خوراکي مضر براي سرماخوردگي

براي سرماخوردگي چي نخوريم

اين غذاها باعث التهاب و سرکوب سيستم ايمني بدن مي شوند. اين غذاها همچنين فرايند هضم کربوهيدرات ها و پروتئين را کند کرده و باعث ناراحتي هاي گوارشي مي شوند.

4. لبنيات: خوراکي مضر براي سرماخوردگي

در بعضي افراد مصرف لبنيات باعث مي شود خلط موجود در گلو ضخيم تر و غير قابل تحمل شود. اگر احساس مي کنيد که با مصرف لبنيات خلط بيشتري توليد مي شود از مصرف آن بپرهيزيد. اما اگر غير از اين است، لبنيات را که منبع عالي پروتئين و ويتامين دي است و به بدن براي مقابله با عفونت کمک مي کند، حتما مصرف کنيد.

5. نوشيدني هاي کافئين دار: خوراکي مضر براي سرماخوردگي

از آنجا که در سرماخوردگي مقدار زيادي از آب و املاح بدن با تب و آبريزش بيني از دست مي رود، بنابراين نوشيدن نوشيدني هاي مدر نظير قهوه با دفع بيش از اندازه آب از بدن و ابتلا به کم آبي همراه خواهد شد.

6. ادويه ها: خوراکي مضر براي سرماخوردگي

معمولا مخاط هاي بيني، دهان و حلق افرادي که سرما مي خورند، ملتهب مي شوند. التهاب نوعي واکنش ايمونولوژيک سيستم ايمني بدن به ويروس متجاوز است. به همين دليل مصرف تمام غذاهاي بودار، سرخ کرده، چرب، تند يا پرادويه مي تواند باعث التهاب بيشتر اين بافت هاي ملتهب در مخاط هاي بيني، دهان و حلق افراد سرماخورده باشد. در اين حالت، آسيب پذيري مخاط ها در برابر ويروس سرماخوردگي شديدتر و وضعيت بيمار بدتر مي شود.

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : راهي ساده براي جلوگيري از انتقال سرماخوردگي در بين اعضاي خانواده

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : پيشگيري و درمان سرماخوردگي و آنفولانزا با 8 مکمل موثر

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : چگونه سرماخوردگي را يک روزه درمان کنيم؟

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : درمان سرماخوردگي و آنفولانزا با اين برنامه هاي غذايي روزانه

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : 7 نشانه که مي گويد سرماخوردگي شما جدي تر از آن است که فکر مي کنيد


منبع: avayesalamati.com



ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

سبزي ها را چطور مصرف کنيم که خواص خود را از دست ندهند؟

اسراري در مورد شکلات + طرز تهيه ماسک شکلات تلخ براي صورت

کالري دريافتي را با اين ترفند زيرکانه کاهش دهيد

خوردني هاي نارنجي رنگ پاييزي و خواص فوق العاده آنها

دمنوشي براي درمان کبد چرب و چربي خون

بهبود سلامت سالمندان با اين نکات تغذيه اي

خوراکي هايي که خطر سرطان سينه را بالا مي برند

اگر يکي از اين بيماريها را داريد به جاي قرص آب ليمو ترش بخوريد

ويتامين K چيست؟ | عوارض کمبود ويتامين K در بدن را بدانيد

مبتلايان به بيماري ام اس چي بخورند؟

سوزاندن چربي شکم با چند غذاي خوشمزه و سالم

آيا مي توان بخش سالم نان و پنير کپک زده را مصرف کرد؟

دانستي هاي تغذيه در مورد تخم مرغ و اثرات آن ها بر سلامت بدن

عوارض زياده روي مصرف ويتامين A

رژيم غذايي سالم براي بارداري

نارنگي و ديابت | چطور مي توان ديابت را با نارنگي و پرتقال درمان کرد؟

در ايران چه کساني بيشتر افسرده مي شوند و چرا؟

خواص برنج قهوه اي و تفاوت آن با برنج سفيد

عضله سازي بعد از ورزش با اين خوراکي ها

تغييرات لازم براي رژيم غذايي بعد از 40 سالگي

4 ترکيب خوراکي که کاهش وزنتان را ساده تر مي کند

10 گياهي که از مشکلات کليوي پيشگيري مي کنند

کربوهيدرات چيست و چه نقشي در سلامت دارد؟

آرژنين Arginine چيست و چه غذاهاي داراي آرژنين هستند؟

مقابله با بيماري هاي مزمن با خوراکي هاي رنگارنگ

درماني خوشمزه براي سرماخوردگي + خواص نارنگي براي زمستان

تاثير شکر و شيرين کننده ها بر احتمال ابتلا به ديابت چقدر است

چرا آجيل ها بهترين ميان وعده هاي سالم براي شما هستند

رژيم غذايي مناسب بيماران هپاتيت C

مصرف قند زياد با بدن شما چه مي کند؟

ويتامين A چه فوايدي براي بدن دارد؟

نکاتي مهم در مورد ويتامين D+ چه کساني نبايد ويتامين D مصرف کنند

علايم مسموميت غذايي + عوامل مسموميت غذايي

فوايد نخود فرنگي چيست؟ +نخود فرنگي را چطور و چه اندازه مصرف کنيم؟

به اين دلايل مهم گاهي غذاي تلخ بخوريد

موز براي اين افراد ممنوع !

عضله سازي و ريکاوري سريع تر بعد از ورزش با اين خوراکي ها

چرا بعد از عمل جراحي بايد آناناس بخوريم

رژيم کتوژنيک چيست؟ + تاثير رژيم کتوژنيک روي پوست

درمان نقرس در طب سنتي

منابع غذايي روي (زينک)

زمان مناسب براي نوشيدن چاي

پيشگيري از سکته مغزي با تغذيه چگونه امکانپذير است؟

عوامل موثر بر پوکي استخوان که کمي عجيب به نظر مي رسند

کمبود فولات چه نشانه هايي دارد؟

با خواص شنبليله و تاثير شگفت انگيز آن بر سلامت بدن آشنا شويد

مبارزه با ابرباکتري ها به کمک سير

ميوه اي براي درمان چاقي

بهترين دمنوش ها براي کاهش کلسترول

سالاد و بايدها و نبايدهاي آن براي افراد با مزاج هاي مختلف