آخرین اخبار

تقويت دستگاه گوارش در زمستان باچاي زنجبيل و نعناع تغذيه

تقويت دستگاه گوارش در زمستان باچاي زنجبيل و نعناع

  بزرگنمايي:

چه خبر - چاي زنجبيل و نعناع دمنوشي مناسب براي تقويت دستگاه گوارش در زمستان

حفظ سلامت گوارشي،‌ يکي از مهم‌ترين اصولي است که مي‌تواند به حفظ سلامت عمومي ما انسان‌ها در طول زمستان کمک کند. شايد براي شما هم عجيب باشد، اما بخش قابل توجهي از سيستم ايمني بدن ما در روده‌هاي‌مان قرار گرفته است. خوش‌بختانه گياهان دارويي خاصي در دسترس هستند که طبع گرمي دارند،‌ گرمازا هستند و فوايد زيادي به دستگاه گوارش مي‌رسانند. تهيه و مصرف چاي‌هاي گرم و تُند زمستاني با استفاده از همين گياهان، يکي از بهترين ترفندها براي تقويت دستگاه گوارش و سيستم گردش خون در زمستان است.

تقويت دستگاه گوارش با چاي زنجبيل و نعناع

ترکيبات لازم براي 4 فنجان چاي زنجبيل و نعناع:
- 2 تا 3 عدد ريشه زنجبيل تقريبا خردشده
- يک قاشق غذاخوري از نعناع خردشده يا برگ نعناع
- يک قاشق غذاخوري از گل بابونه
- 4.5 فنجان آب

دستور تهيه چاي زنجبيل و نعناع

تقويت دستگاه گوارش در زمستان باچاي زنجبيل و نعناع

- آب و زنجبيل را درون قوري بريزيد.
- قوري را روي حرارت متوسط رو به بالا بگذاريد.
- بعد از جوش آمدن نسبي آب، حرارت را کم کنيد و درپوش قوري را بگذاريد. حال اجازه بدهيد که دم‌نوش شما حدود 20 تا 30 دقيقه بجوشد.
- حالا قوري را از روي حرارت برداريد و نعناع را اضافه کنيد. دوباره درپوش را بگذاريد و اجازه بدهيد که دم‌نوش شما 10 تا 15 دقيقه ديگر بجوشد.
- در ادامه بابونه را اضافه کنيد و 4 تا 8 دقيقه ديگر براي جوشيدن دم‌نوش صبر کنيد. هرچه بابونه بيشتر بجوشد، طعم تلخ‌تري به دم‌نوش مي‌دهد. با اين‌که خواص بابونه نيز با جوشيدن، بيشتر به درون دم‌نوش رسوخ مي‌کند، اما بعضي از افراد نمي‌توانند طعم تلخ آن را تحمل کنند. بنابرين، اگر طعم تلخ را دوست نداريد، بيشتر از 4 دقيقه منتظر نمانيد.
- حالا دم‌نوش را سرو کنيد و از عسل به‌عنوان شيرين‌کننده کمک بگيريد.

جايگزين‌هاي چاي زنجبيل و نعناع

- کنار هم قرار گرفتن گياهان دارويي گرم مانند دارچين، زنجبيل و فلفل سياه، چاي گرم و تُندي را به شما مي‌دهد که براي زمستان واقعا مفيد است.
- استفاده از گياه آنتي‌اکسيداني رويبوس rooibos در کنار ترکيبات ذکرشده مي‌تواند گزينه بعدي باشد.
- ترکيب کردن گياه آستراگالوس (گون)، پوست پرتقال و چاي سياه، چاي زمستاني ديگري است که سيستم ايمني را تقويت مي‌کند و براي زمستان فوق‌العاده است.

* آستراگالوس Astragalus : با نام هاي اسطراغاليس و گون نيز در برخي منابع ذکر مي شود، گياهي است خود رو و در دامنه کوه هاي ايران بوفور يافت مي شود. داراي گل هاي زيباست و ميوه آن شبيه ميوه نخود مي باشد.

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : مصرف زنجبيل براي اين افراد خطرناک است!!

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : خواص درماني زنجبيل

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : خواص نعنا

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : مبتلايان به اين بيماري نعناع بخورند


منبع: salamatism.com



ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

سبزي ها را چطور مصرف کنيم که خواص خود را از دست ندهند؟

اسراري در مورد شکلات + طرز تهيه ماسک شکلات تلخ براي صورت

کالري دريافتي را با اين ترفند زيرکانه کاهش دهيد

خوردني هاي نارنجي رنگ پاييزي و خواص فوق العاده آنها

دمنوشي براي درمان کبد چرب و چربي خون

بهبود سلامت سالمندان با اين نکات تغذيه اي

خوراکي هايي که خطر سرطان سينه را بالا مي برند

اگر يکي از اين بيماريها را داريد به جاي قرص آب ليمو ترش بخوريد

ويتامين K چيست؟ | عوارض کمبود ويتامين K در بدن را بدانيد

مبتلايان به بيماري ام اس چي بخورند؟

سوزاندن چربي شکم با چند غذاي خوشمزه و سالم

آيا مي توان بخش سالم نان و پنير کپک زده را مصرف کرد؟

دانستي هاي تغذيه در مورد تخم مرغ و اثرات آن ها بر سلامت بدن

عوارض زياده روي مصرف ويتامين A

رژيم غذايي سالم براي بارداري

نارنگي و ديابت | چطور مي توان ديابت را با نارنگي و پرتقال درمان کرد؟

در ايران چه کساني بيشتر افسرده مي شوند و چرا؟

خواص برنج قهوه اي و تفاوت آن با برنج سفيد

عضله سازي بعد از ورزش با اين خوراکي ها

تغييرات لازم براي رژيم غذايي بعد از 40 سالگي

4 ترکيب خوراکي که کاهش وزنتان را ساده تر مي کند

10 گياهي که از مشکلات کليوي پيشگيري مي کنند

کربوهيدرات چيست و چه نقشي در سلامت دارد؟

آرژنين Arginine چيست و چه غذاهاي داراي آرژنين هستند؟

مقابله با بيماري هاي مزمن با خوراکي هاي رنگارنگ

درماني خوشمزه براي سرماخوردگي + خواص نارنگي براي زمستان

تاثير شکر و شيرين کننده ها بر احتمال ابتلا به ديابت چقدر است

چرا آجيل ها بهترين ميان وعده هاي سالم براي شما هستند

رژيم غذايي مناسب بيماران هپاتيت C

مصرف قند زياد با بدن شما چه مي کند؟

ويتامين A چه فوايدي براي بدن دارد؟

نکاتي مهم در مورد ويتامين D+ چه کساني نبايد ويتامين D مصرف کنند

علايم مسموميت غذايي + عوامل مسموميت غذايي

فوايد نخود فرنگي چيست؟ +نخود فرنگي را چطور و چه اندازه مصرف کنيم؟

به اين دلايل مهم گاهي غذاي تلخ بخوريد

موز براي اين افراد ممنوع !

عضله سازي و ريکاوري سريع تر بعد از ورزش با اين خوراکي ها

چرا بعد از عمل جراحي بايد آناناس بخوريم

رژيم کتوژنيک چيست؟ + تاثير رژيم کتوژنيک روي پوست

درمان نقرس در طب سنتي

منابع غذايي روي (زينک)

زمان مناسب براي نوشيدن چاي

پيشگيري از سکته مغزي با تغذيه چگونه امکانپذير است؟

عوامل موثر بر پوکي استخوان که کمي عجيب به نظر مي رسند

کمبود فولات چه نشانه هايي دارد؟

با خواص شنبليله و تاثير شگفت انگيز آن بر سلامت بدن آشنا شويد

مبارزه با ابرباکتري ها به کمک سير

ميوه اي براي درمان چاقي

بهترين دمنوش ها براي کاهش کلسترول

سالاد و بايدها و نبايدهاي آن براي افراد با مزاج هاي مختلف