آخرین اخبار

خواص دمنوش پونه + چه کساني نبايد پونه مصرف کنند تغذيه

خواص دمنوش پونه + چه کساني نبايد پونه مصرف کنند

  بزرگنمايي:

چه خبر - طرز تهيه دمنوش پونه و عوارض مصرف زياد پونه را بدانيد

پونه (پودنه) گياهي از خانواده نعناع با طبع گرم و خشک است که از آن دمنوش و اسانس تهيه مي‌کنند.

خواص دمنوش پونه

گياه پونه بادشکن، معرق، مدر (ادرار آور) و محرک است،دمنوش پونه براي درمان سرماخوردگي، زکام، سردرد، مشکلات گوارشي و گلودرد استفاده مي‌شود؛ اين دمنوش همچنين تاثير بسزايي در رفع نفخ، تب خفيف، حالت تهوع، درد‌هاي قاعدگي و بي‌خوابي دارد.
پونه‌کوهي بي‌اشتهايي و ضعف معده را از بين مي‌برد و سکسکه را تسکين مي‌دهد. عصاره پونه سبب کاهش درد نيز مي‌شود و براي درمان کبودي پوست بايد از ضماد پونه استفاده کنيد، پونه را براي ضدعفوني کردن زخم‌ها نيز به کار مي‌برند.

طرز تهيه دمنوش پونه

خواص دمنوش پونه + چه کساني نبايد پونه مصرف کنند

براي تهيه دمنوش پونه، بايد يک قاشق غذاخوري سرخالي از برگ يا گل پونه تازه يا يک قاشق چاي خوري برگ پونه خشک‌شده را درون يک ليوان بريزيد و يک فنجان آب جوش را به آن اضافه کنيد سپس صبر کنيد تا به مدت 10 دقيقه دَم بکشد؛ روزانه 2 تا 3 بار اين دمنوش را ميل کنيد.

موارد منع مصرف دمنوش پونه

استفاده از دمنوش پونه در برخي از افراد سردرد را تشديد مي‌کند، مصرف زياد پونه و دمنوش پونه باعث مسموميت مي‌شود.
بايد توجه داشت که استفاده زياد از پونه براي زنان باردار ممنوع است، زيرا موجب سقط جنين مي‌شود.

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : خواص پونه


منبع: yjc.ir



ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

رژيم غذايي جنرال موتورز چيست و چطور باعث کاهش وزن مي شود؟

درمان کم خوني با مصرف تخم مرغ

بهبود سريعتر علايم سرماخوردگي و آنفلوآنزا با اين نوشيدني ها

مغذي ترين مواد خوراکي روي زمين

ديابت، 20 غذايي كه دشمن ديابت هستند

مهم ترين علل نفخ کردن چيست؟

رژيم غذايي ديابتي ها براي کنترل قند خون

عوارض گياهخواري براي عضله سازي و ورزشکاران

تسکين التهاب روده با مصرف انبه

5 غذايي که باعث کاهش وزن مي شوند

کدام غذاها باعث تنگ شدن رگ ها مي شوند؟

خواص غذايي و سلامتي کاهو

چربي اشباع شده کدام خوراکي ها بيشتر است؟ از بستني تا ران مرغ

تغذيه مناسب براي ورزشکاران حرفه اي

نياز كودكان به ويتامين D

همه چيز درباره مصرف امگا 3 و تاثير آن بر سلامت بدن

غذاهاي مفيد در ناراحتي هاي پوستي

خواص بادمجان براي مقابله با بيماري ها از درمان کم خوني تا کاهش وزن

نوشيدني هايي که منبع پروتئين هستند

شربتي براي کمک به ترک سيگار و تقويت استخوان ها

خواص خرما از ديدگاه طب سنتي براي بيماري ها

يبوست و درمان آن با تغذيه مناسب

رژيم غذايي براي چربي خون بالا

ضررهاي نوشيدن شير گاو! در مورد شير کمي تجديد نظر کنيد

خواص غذايي و درماني خيار

تغذيه مناسب براي کودکان

چگونه مي توان کبد چرب را با پروتئين درمان کرد؟

توصيه‌هاي لازم جهت دوران شيردهي

بدترين غذاها براي دستگاه گوارش چه غذاهايي هستند؟

شلغم

خواص انواع گوشت + مضرات مصرف مرغ ماشيني

چه کساني نبايد سير بخورند؟

خواص عنبر نسارا براي سرماخوردگي و آنفولانزا و ساير بيماري ها

ليموشيرين بهترين منبع ويتامين ث در مرکبات + ساير خواص ليمو شيرين

اين ميوه يلدا را بيشتر بشناسيد

خواص انار

اگر روزانه يک موز بخوريد، چه اتفاقاتي در بدن شما مي افتد؟

اگر روزانه يک حبه سير بخوريد اين اتفاقات خوب در بدن شما مي افتد

خواص کدو براي کاهش وزن و کلسترول

خواص سنجد از نظر طب سنتي براي سلامت

چه غذاهايي به کاهش اشتها کمک مي کنند؟

رژيم غذايي 20 - 80 يا رژيم آخر هفته چيست؟

چرا يک ساعت بعد از غذا خوردن گرسنه مي شوم؟

نكاتي در مورد حفظ رژيم غذايي

مناسب ترين غذاها براي فصول سرد سال

لاغري سريع و آسان با رژيم تخم مرغ

نقش منيزيم در بدن + منابع منيزيم

براي لاغر ماندن آجيل بخوريد

مواد غذايي استرس زا

ميگرن و تغذيه