آخرین اخبار

خواص دمنوش پونه + چه کساني نبايد پونه مصرف کنند تغذيه

خواص دمنوش پونه + چه کساني نبايد پونه مصرف کنند

  بزرگنمايي:

چه خبر - طرز تهيه دمنوش پونه و عوارض مصرف زياد پونه را بدانيد

پونه (پودنه) گياهي از خانواده نعناع با طبع گرم و خشک است که از آن دمنوش و اسانس تهيه مي‌کنند.

خواص دمنوش پونه

گياه پونه بادشکن، معرق، مدر (ادرار آور) و محرک است،دمنوش پونه براي درمان سرماخوردگي، زکام، سردرد، مشکلات گوارشي و گلودرد استفاده مي‌شود؛ اين دمنوش همچنين تاثير بسزايي در رفع نفخ، تب خفيف، حالت تهوع، درد‌هاي قاعدگي و بي‌خوابي دارد.
پونه‌کوهي بي‌اشتهايي و ضعف معده را از بين مي‌برد و سکسکه را تسکين مي‌دهد. عصاره پونه سبب کاهش درد نيز مي‌شود و براي درمان کبودي پوست بايد از ضماد پونه استفاده کنيد، پونه را براي ضدعفوني کردن زخم‌ها نيز به کار مي‌برند.

طرز تهيه دمنوش پونه

خواص دمنوش پونه + چه کساني نبايد پونه مصرف کنند

براي تهيه دمنوش پونه، بايد يک قاشق غذاخوري سرخالي از برگ يا گل پونه تازه يا يک قاشق چاي خوري برگ پونه خشک‌شده را درون يک ليوان بريزيد و يک فنجان آب جوش را به آن اضافه کنيد سپس صبر کنيد تا به مدت 10 دقيقه دَم بکشد؛ روزانه 2 تا 3 بار اين دمنوش را ميل کنيد.

موارد منع مصرف دمنوش پونه

استفاده از دمنوش پونه در برخي از افراد سردرد را تشديد مي‌کند، مصرف زياد پونه و دمنوش پونه باعث مسموميت مي‌شود.
بايد توجه داشت که استفاده زياد از پونه براي زنان باردار ممنوع است، زيرا موجب سقط جنين مي‌شود.

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : خواص پونه


منبع: yjc.ir



ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

سبزي ها را چطور مصرف کنيم که خواص خود را از دست ندهند؟

اسراري در مورد شکلات + طرز تهيه ماسک شکلات تلخ براي صورت

کالري دريافتي را با اين ترفند زيرکانه کاهش دهيد

خوردني هاي نارنجي رنگ پاييزي و خواص فوق العاده آنها

دمنوشي براي درمان کبد چرب و چربي خون

بهبود سلامت سالمندان با اين نکات تغذيه اي

خوراکي هايي که خطر سرطان سينه را بالا مي برند

اگر يکي از اين بيماريها را داريد به جاي قرص آب ليمو ترش بخوريد

ويتامين K چيست؟ | عوارض کمبود ويتامين K در بدن را بدانيد

مبتلايان به بيماري ام اس چي بخورند؟

سوزاندن چربي شکم با چند غذاي خوشمزه و سالم

آيا مي توان بخش سالم نان و پنير کپک زده را مصرف کرد؟

دانستي هاي تغذيه در مورد تخم مرغ و اثرات آن ها بر سلامت بدن

عوارض زياده روي مصرف ويتامين A

رژيم غذايي سالم براي بارداري

نارنگي و ديابت | چطور مي توان ديابت را با نارنگي و پرتقال درمان کرد؟

در ايران چه کساني بيشتر افسرده مي شوند و چرا؟

خواص برنج قهوه اي و تفاوت آن با برنج سفيد

عضله سازي بعد از ورزش با اين خوراکي ها

تغييرات لازم براي رژيم غذايي بعد از 40 سالگي

4 ترکيب خوراکي که کاهش وزنتان را ساده تر مي کند

10 گياهي که از مشکلات کليوي پيشگيري مي کنند

کربوهيدرات چيست و چه نقشي در سلامت دارد؟

آرژنين Arginine چيست و چه غذاهاي داراي آرژنين هستند؟

مقابله با بيماري هاي مزمن با خوراکي هاي رنگارنگ

درماني خوشمزه براي سرماخوردگي + خواص نارنگي براي زمستان

تاثير شکر و شيرين کننده ها بر احتمال ابتلا به ديابت چقدر است

چرا آجيل ها بهترين ميان وعده هاي سالم براي شما هستند

رژيم غذايي مناسب بيماران هپاتيت C

مصرف قند زياد با بدن شما چه مي کند؟

ويتامين A چه فوايدي براي بدن دارد؟

نکاتي مهم در مورد ويتامين D+ چه کساني نبايد ويتامين D مصرف کنند

علايم مسموميت غذايي + عوامل مسموميت غذايي

فوايد نخود فرنگي چيست؟ +نخود فرنگي را چطور و چه اندازه مصرف کنيم؟

به اين دلايل مهم گاهي غذاي تلخ بخوريد

موز براي اين افراد ممنوع !

عضله سازي و ريکاوري سريع تر بعد از ورزش با اين خوراکي ها

چرا بعد از عمل جراحي بايد آناناس بخوريم

رژيم کتوژنيک چيست؟ + تاثير رژيم کتوژنيک روي پوست

درمان نقرس در طب سنتي

منابع غذايي روي (زينک)

زمان مناسب براي نوشيدن چاي

پيشگيري از سکته مغزي با تغذيه چگونه امکانپذير است؟

عوامل موثر بر پوکي استخوان که کمي عجيب به نظر مي رسند

کمبود فولات چه نشانه هايي دارد؟

با خواص شنبليله و تاثير شگفت انگيز آن بر سلامت بدن آشنا شويد

مبارزه با ابرباکتري ها به کمک سير

ميوه اي براي درمان چاقي

بهترين دمنوش ها براي کاهش کلسترول

سالاد و بايدها و نبايدهاي آن براي افراد با مزاج هاي مختلف