آخرین اخبار

چند نکته در مورد تغذيه سالم در طب سنتي تغذيه

چند نکته در مورد تغذيه سالم در طب سنتي

  بزرگنمايي:

چه خبر - نکاتي مهم در مورد تغذيه در طب سنتي

محمد‌علي زارعيان، دستيار تخصصي طب ايراني، چند نکته مهم در رابطه با تغذيه درست در طب سنتي بيان کرد که در ادامه به آنها اشاره مي کنيم.
سالاد تهيه شده از کاهو, يک قاشق روغن زيتون و کمي دارچين, ميخک و هل مکمل درماني مناسبي براي کمک به بهبود بي‌خوابي سالمندان است.
اگر اشتها خوب باشد اما اثر غذا خوردن در بدن ظاهر نشود, يکي از تشخيص‌ها اين است که غذا بيش از نياز مصرف مي‌شود و فرد قادر به هضم آن نيست.
از مکمل‌هاي درماني مناسب براي کاهش وزن، خوردن ماست بدون نان است به اين ترتيب که 200 گرم ماست با يک قاشق غذاخوري زيره سياه مخلوط و خورده شود.
از مکمل‌هاي درماني مناسب براي درمان موضعي کهير، ترکيبي از گلاب و سرکه با نسبت 3 به 2 است که به‌صورت موضعي روي نواحي مبتلا به کهير اسپري شود.

چند نکته در مورد تغذيه سالم در طب سنتي

مداومت در خوردن تخم کتان به‌صورت خام به دليل دارا بودن اجزايي با خاصيت آنتاگونيستي* antagonist در ارتباط با ويتامين "B6" مي‌تواند علايم کاهش اين ويتامين را ظاهر سازد.

* آنتاگونيست Antagonist :گاهي اوقات جذب يک عنصر غذايي مانع جذب بعضي عناصر ديگر مي گردد ، اين پديده را آنتاگونيسم يا رقابت کنندگي گويند و ماده اي که داراي اين خاصيت باشد را آنتاگونيست مي نامند.

از توصيه‌هاي ساده و مؤثر براي بهبود آفت دهان، مضمضه کردن (در فضاي دهان چرخاندن) رب انار است مطالعات نشان داده که مصرف آب انار در بهبود جريان خون و کاهش ميزان خستگي ناشي از فعاليت‌هاي بدني نقش مؤثري دارد.
اسانس گل محمدي اثر محرک بر مغز دارد و سبب ايجاد آرامش مطلوبي در انسان مي‌شود همچنين در مطالعات باليني اثر آن در رفع افسردگي مشخص شده است.


منبع: tasnimnews.com



ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

سبزي ها را چطور مصرف کنيم که خواص خود را از دست ندهند؟

اسراري در مورد شکلات + طرز تهيه ماسک شکلات تلخ براي صورت

کالري دريافتي را با اين ترفند زيرکانه کاهش دهيد

خوردني هاي نارنجي رنگ پاييزي و خواص فوق العاده آنها

دمنوشي براي درمان کبد چرب و چربي خون

بهبود سلامت سالمندان با اين نکات تغذيه اي

خوراکي هايي که خطر سرطان سينه را بالا مي برند

اگر يکي از اين بيماريها را داريد به جاي قرص آب ليمو ترش بخوريد

ويتامين K چيست؟ | عوارض کمبود ويتامين K در بدن را بدانيد

مبتلايان به بيماري ام اس چي بخورند؟

سوزاندن چربي شکم با چند غذاي خوشمزه و سالم

آيا مي توان بخش سالم نان و پنير کپک زده را مصرف کرد؟

دانستي هاي تغذيه در مورد تخم مرغ و اثرات آن ها بر سلامت بدن

عوارض زياده روي مصرف ويتامين A

رژيم غذايي سالم براي بارداري

نارنگي و ديابت | چطور مي توان ديابت را با نارنگي و پرتقال درمان کرد؟

در ايران چه کساني بيشتر افسرده مي شوند و چرا؟

خواص برنج قهوه اي و تفاوت آن با برنج سفيد

عضله سازي بعد از ورزش با اين خوراکي ها

تغييرات لازم براي رژيم غذايي بعد از 40 سالگي

4 ترکيب خوراکي که کاهش وزنتان را ساده تر مي کند

10 گياهي که از مشکلات کليوي پيشگيري مي کنند

کربوهيدرات چيست و چه نقشي در سلامت دارد؟

آرژنين Arginine چيست و چه غذاهاي داراي آرژنين هستند؟

مقابله با بيماري هاي مزمن با خوراکي هاي رنگارنگ

درماني خوشمزه براي سرماخوردگي + خواص نارنگي براي زمستان

تاثير شکر و شيرين کننده ها بر احتمال ابتلا به ديابت چقدر است

چرا آجيل ها بهترين ميان وعده هاي سالم براي شما هستند

رژيم غذايي مناسب بيماران هپاتيت C

مصرف قند زياد با بدن شما چه مي کند؟

ويتامين A چه فوايدي براي بدن دارد؟

نکاتي مهم در مورد ويتامين D+ چه کساني نبايد ويتامين D مصرف کنند

علايم مسموميت غذايي + عوامل مسموميت غذايي

فوايد نخود فرنگي چيست؟ +نخود فرنگي را چطور و چه اندازه مصرف کنيم؟

به اين دلايل مهم گاهي غذاي تلخ بخوريد

موز براي اين افراد ممنوع !

عضله سازي و ريکاوري سريع تر بعد از ورزش با اين خوراکي ها

چرا بعد از عمل جراحي بايد آناناس بخوريم

رژيم کتوژنيک چيست؟ + تاثير رژيم کتوژنيک روي پوست

درمان نقرس در طب سنتي

منابع غذايي روي (زينک)

زمان مناسب براي نوشيدن چاي

پيشگيري از سکته مغزي با تغذيه چگونه امکانپذير است؟

عوامل موثر بر پوکي استخوان که کمي عجيب به نظر مي رسند

کمبود فولات چه نشانه هايي دارد؟

با خواص شنبليله و تاثير شگفت انگيز آن بر سلامت بدن آشنا شويد

مبارزه با ابرباکتري ها به کمک سير

ميوه اي براي درمان چاقي

بهترين دمنوش ها براي کاهش کلسترول

سالاد و بايدها و نبايدهاي آن براي افراد با مزاج هاي مختلف