آخرین اخبار

مصرف زنجبيل براي اين افراد خطرناک است!! تغذيه

مصرف زنجبيل براي اين افراد خطرناک است!!

  بزرگنمايي:

چه خبر - اين افراد از زنجبيل استفاده نکنند

زنجبيل براي بسياري از مشکلات جسمي از ناراحتي‌هاي گوارشي گرفته تا سرماخوردگي و سرفه مزمن خاصيت درماني دارد اما حتي براي مصرف اين گياه پرفايده نيز محدوديت‌هايي وجود دارد. در اين مقاله به نقل از سايت تخصصي ADTV توصيه شده افرادي که شرايط زير را دارند از مصرف زنجبيل خودداري کنند:

1. زنجبيل براي افرادي که داراي کمبود وزن هستند، خطرناک است

زنجبيل معمولا به عنوان راه حلي براي کاهش وزن توصيه مي‌شود و در کاهش اشتها نقش دارد. بنابراين براي افرادي که زير وزن طبيعي هستند مصرف آن مي‌تواند منجر به کاهش اشتها و متعاقبا ريزش مو و کمبود ويتامين شود.

2 . زنجبيل براي افرادي که مبتلا به اختلالات خوني هستند، خطرناک است

زنجبيل به بهبود گردش خون در بدن کمک مي‌کند و از سوي ديگر بدن افراد مبتلا به نوعي اختلال خوني موسوم به هموفيلي hemophilia با ناتواني در لخته شدن خون مواجه است. اگرچه در حالت عادي لخته شدن خون در عروق مي‌تواند خطرناک باشد اما در مواردي مانند آسيب‌ديدگي و خونريزي بر اثر جراحت، اين فرآيند طبيعي براي بدن ضروري است و بنابراين در مبتلايان به هموفيلي، اختلال در روندِ طبيعيِ لخته شدن خون مي‌تواند موجب تشديد خونريزي شود. بنابراين زنجبيل که در افراد سالم گردش خوk را بهبود مي‌بخشد در بيماران هموفيلي مي‌تواند موجب تشديد خونريزي شود و حتي مي‌تواند تاثير داروهاي حيات بخش را در بدن اين بيماران خنثي کند.

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : بيماري هموفيلي درمان دارد؟

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : بهترين ورزش براي هموفيلي ها

3. زنجبيل و بارداري

مصرف زنجبيل براي اين افراد خطرناک است!!

اگرچه مصرف زنجبيل در چند هفته نخست بارداري به بهبود تهوع صبحگاهي و کاهش ضعف در مادر کمک مي‌کند اما براي سه ماهه آخر حاملگي به هيچ وجه توصيه نمي‌شودچرا که مي‌تواند موجب زايمان زودرس و پيش از موعد شود.

4. زنجبيل افرادي که داروهاي خاص مصرف مي‌کنند، خطرناک است

براي افرادي که داروي ديابت و فشار خون بالا مصرف مي‌کنند استفاده از زنجبيل به شدت منع مي‌شود. داروهايي چون بتابلاکرها يا مسدود کننده هاي بتا Beta blocker، داروهاي ضد انعقاد و انسولين وقتي با زنجبيل ترکيب مي‌شوند مي‌توانند بسيار خطرناک باشند.
با اين حال متخصصان تغذيه براي افرادي که به طعم زنجبيل در غذاها علاقه دارند ولي به دلايل فوق بايد در مصرف آن احتياط کنند، جايگزين‌هاي مناسبي نظير فلفل دلمه‌اي قرمز و فلفل شيرين را توصيه مي‌کنند. با اين حال به رغم توصيه‌هاي فوق اين اطلاعات جنبه عمومي دارد و بهترين و مطمئن‌ترين راه‌حل، مشاوره با پزشک متخصص و دريافت توصيه‌هاي متناسب با شرايط هر بيمار است.

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : زنجبيل تازه يا زنجبيل پودر شده, کداميک را براي آشپزي مصرف کنيم؟

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : زنجبيل براي شما مفيد است

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : زنجبيل تقويت کننده نيروي جنسي يا دشمن آن؟


منبع: isna.ir



ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

سبزي ها را چطور مصرف کنيم که خواص خود را از دست ندهند؟

اسراري در مورد شکلات + طرز تهيه ماسک شکلات تلخ براي صورت

کالري دريافتي را با اين ترفند زيرکانه کاهش دهيد

خوردني هاي نارنجي رنگ پاييزي و خواص فوق العاده آنها

دمنوشي براي درمان کبد چرب و چربي خون

بهبود سلامت سالمندان با اين نکات تغذيه اي

خوراکي هايي که خطر سرطان سينه را بالا مي برند

اگر يکي از اين بيماريها را داريد به جاي قرص آب ليمو ترش بخوريد

ويتامين K چيست؟ | عوارض کمبود ويتامين K در بدن را بدانيد

مبتلايان به بيماري ام اس چي بخورند؟

سوزاندن چربي شکم با چند غذاي خوشمزه و سالم

آيا مي توان بخش سالم نان و پنير کپک زده را مصرف کرد؟

دانستي هاي تغذيه در مورد تخم مرغ و اثرات آن ها بر سلامت بدن

عوارض زياده روي مصرف ويتامين A

رژيم غذايي سالم براي بارداري

نارنگي و ديابت | چطور مي توان ديابت را با نارنگي و پرتقال درمان کرد؟

در ايران چه کساني بيشتر افسرده مي شوند و چرا؟

خواص برنج قهوه اي و تفاوت آن با برنج سفيد

عضله سازي بعد از ورزش با اين خوراکي ها

تغييرات لازم براي رژيم غذايي بعد از 40 سالگي

4 ترکيب خوراکي که کاهش وزنتان را ساده تر مي کند

10 گياهي که از مشکلات کليوي پيشگيري مي کنند

کربوهيدرات چيست و چه نقشي در سلامت دارد؟

آرژنين Arginine چيست و چه غذاهاي داراي آرژنين هستند؟

مقابله با بيماري هاي مزمن با خوراکي هاي رنگارنگ

درماني خوشمزه براي سرماخوردگي + خواص نارنگي براي زمستان

تاثير شکر و شيرين کننده ها بر احتمال ابتلا به ديابت چقدر است

چرا آجيل ها بهترين ميان وعده هاي سالم براي شما هستند

رژيم غذايي مناسب بيماران هپاتيت C

مصرف قند زياد با بدن شما چه مي کند؟

ويتامين A چه فوايدي براي بدن دارد؟

نکاتي مهم در مورد ويتامين D+ چه کساني نبايد ويتامين D مصرف کنند

علايم مسموميت غذايي + عوامل مسموميت غذايي

فوايد نخود فرنگي چيست؟ +نخود فرنگي را چطور و چه اندازه مصرف کنيم؟

به اين دلايل مهم گاهي غذاي تلخ بخوريد

موز براي اين افراد ممنوع !

عضله سازي و ريکاوري سريع تر بعد از ورزش با اين خوراکي ها

چرا بعد از عمل جراحي بايد آناناس بخوريم

رژيم کتوژنيک چيست؟ + تاثير رژيم کتوژنيک روي پوست

درمان نقرس در طب سنتي

منابع غذايي روي (زينک)

زمان مناسب براي نوشيدن چاي

پيشگيري از سکته مغزي با تغذيه چگونه امکانپذير است؟

عوامل موثر بر پوکي استخوان که کمي عجيب به نظر مي رسند

کمبود فولات چه نشانه هايي دارد؟

با خواص شنبليله و تاثير شگفت انگيز آن بر سلامت بدن آشنا شويد

مبارزه با ابرباکتري ها به کمک سير

ميوه اي براي درمان چاقي

بهترين دمنوش ها براي کاهش کلسترول

سالاد و بايدها و نبايدهاي آن براي افراد با مزاج هاي مختلف