آخرین اخبار

کاهش وزن با مصرف ويتامين C چطور امکان پذير است؟ تغذيه

کاهش وزن با مصرف ويتامين C چطور امکان پذير است؟

  بزرگنمايي:

چه خبر - با مصرف ويتامين C مي توانيد وزن خود را کاهش دهيد!!!

يکي از روش هايي که براي حصول اطمينان از سلامت مفاصل مي توان مد نظر قرار داد، حفظ وزن سالم است. پژوهش ها نشان داده اند که کاهش وزن به ميزان تنها 10 پوند (4.5 کيلوگرم) طي 10 سال مي تواند خطر ابتلا به آرتريت را تا بيش از 50 درصد کاهش دهد.
البته، کاهش وزن نمي تواند آسيب وارده به مفاصل در نتيجه ابتلا به آرتريت را بهبود ببخشد، اما مي تواند در کاهش درد و کند کردن آهنگ پيشرفت بيماري موثر باشد. و شايد موجب شگفتي شما شود اگر بدانيد ويتامين C تا چه اندازه مي تواند کمک حال شما در اين زمينه باشد.
حمل وزن بيش از اندازه افزون بر ايجاد درد در مفاصل دچار آرتريت، شما را در معرض پيامدهايي جدي که حتي زندگي انسان را با خطر مواجه سازند، قرار مي دهد.
چربي شکمي بيش از اندازه نه تنها موجب ترشح مقدار بيش از حد هورمون هايي مي شود که سطوح کلسترول را تغيير مي دهند، فشار خون را افزايش مي دهند و استفاده از انسولين را کاهش مي دهند، بلکه عملکرد ضعيف اين هورمون ها افزايش وزن را نيز تسهيل مي کند.
اين شرايط شما را در معرض خطر بيشتري براي ابتلا به بيماري قلبي و سکته مغزي قرار مي دهند و اين کابوس متابوليکي موجب شکل گيري چرخه اي مي شود که شرايط را براي سيستم هاي بدن به منظور حفظ سلامت شما دشوار مي سازد.

ويتامين C چگونه مي تواند به شما کمک کند؟

کاهش وزن با مصرف ويتامين C چطور امکان پذير است؟

ويتامين C همانند يک سلاح مخفي براي کاهش وزن است. اين ويتامين و گلوکز داراي ساختارهاي شيميايي مشابه هستند. آنها پيوسته در حال رقابت براي ورود به سلول هاي شما هستند و در اين ميان شرايط براي ويتامين C دشوارتر است. يک گيرنده به نام Glut-1 وجود دارد که هم به گلوکز و هم به ويتامين C اجازه ورود به سلول ها را مي دهد. متاسفانه، اين گيرنده بيشتر به گلوکز علاقه دارد. اين به معناي آن است که ويتامين C براي ورود بايد به تعداد بيشتري ظاهر شود.
هنگامي که با کمبود ويتامين C مواجه هستيد، گلوکز بيشتري نسبت به آنچه بدن براي تامين انرژي روزانه خود نياز دارد، وارد سلول ها مي شود. اين شرايط موجب تحريک توليد انسولين مي شود. انسولين به بدن در جذب گلوکز کمک مي کند، در شرايطي که به طور همزمان به بدن شما مي گويد سوزاندن چربي ذخيره شده را متوقف کرده و توجه خود را به جذب آنچه وارد مي شود، معطوف کند.
متوجه ارتباط شديد؟ ويتامين C ناکافي ... گلوکز بيش از اندازه ... انسولين بيشتر ... چربي سوزي کمتر ... وزن بيشتر.

براي تاثيرگذاري ورزش به ويتامين C نياز داريد

کارشناسان در دانشکده پزشکي دانشگاه هاروارد فعاليت جسماني با شدت متوسط به مدت حداقل 30 دقيقه در روز را براي کاهش مطلوب چربي شکم توصيه مي کنند. اگر با درد آرتريت مواجه هستيد ممکن است در اين زمينه با محدوديت مواجه شويد. در نتيجه، اهميت ميزان کافي از ويتامين C هرچه بيشتر خود را نشان مي دهد.
سطوح ناکافي از ويتامين C امکان چربي سوزي کارآمد را حتي در صورت دنبال کردن يک رژيم ورزشي خوب از بدن سلب مي کند. ويتامين C براي سوخت و ساز چربي نياز است. از اين رو، شما بدون مقدار کافي از آن قادر به کاهش چربي شکم خود حتي در صورت انجام ورزش نخواهيد بود.
نتايج يک مطالعه نشان داده است افرادي که به ميزان کافي ويتامين C مصرف مي کنند، طي انجام ورزش با شدت متوسط 30 درصد بيشتر از افرادي که به ميزان کم ويتامين C مصرف مي کنند، چربي مي سوزانند.

ويتامين C از تنش آدرنال و افزايش وزن پيشگيري مي کند

لاغري با مصرف ويتامين C چطور امکان پذير است؟

پشتيباني از غدد آدرنال با مقادير کافي از ويتامين C مي تواند موجب کوتاه شدن چرخه ديگري از رويدادها شود که به افزايش وزن منجر مي شود. غدد آدرنال ميزبان بالاترين ميزان تراکم ويتامين C در بدن هستند. ويتامين C براي توليد کورتيزول، هورمون استرس مسئول واکنش جنگ يا گريز، ضروري است.
بدون مقدار کافي از ويتامين C، غدد آدرنال دچار تنش شده و کورتيزول بيشتري ترشح مي کنند. اين شرايط اثر منفي بر سطوح قند خون مي گذارد و به صورت مستقيم تجمع چربي شکمي ناسالم را موجب مي شود.

ويتامين C را به بخشي از رژيم غذايي روزانه خود تبديل کنيد

ويتامين C در طيف گسترده اي از ميوه ها و سبزيجات يافت مي شود. از جمله بهترين منابع براي اين ويتامين مي توان به موارد زير اشاره کرد:
- فلفل قرمز شيرين، نصف فنجان خام، 95 ميلي گرم.
- کيوي، يک عدد، 91 ميلي گرم.
- توت فرنگي، يک فنجان، 85 ميلي گرم.
- پرتقال، يک عدد اندازه متوسط، 70 ميلي گرم.
- بروکلي، نصف فنجان پخته، 51 ميلي گرم.
- گريپ فروت، نصف يک ميوه اندازه متوسط، 38 ميلي گرم.
- گوجه فرنگي، يک عدد اندازه متوسط، 16 ميلي گرم.
- اسفناج، يک فنجان خام، 8 ميلي گرم.
همچنين، شما مي توانيد روزانه از مکمل ويتامين C استفاده کنيد. براي پيشگيري از کمبود اين ماده مغذي مقدار مصرف توصيه شده روزانه حداقل 65 تا 75 ميلي گرم است، اما اين ميزان حداقلي محسوب مي شود. دوز بالاتر از 200 تا 400 ميلي گرم در روز نشان داده استکه سطوح ويتامين C را در خون پايدار نگه مي دارد. پيش از مصرف مکمل ويتامين C مي توانيد با پزشک خود مشورت کنيد.

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : راه جديد کاهش وزن بدون ورزش به کمک ويتامين c !

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : فوايد خوردن ويتامين ث

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : ويتامين C در اين 12 خوراکي بيشتر از پرتقال وجود دارد!!

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : وظايف ويتامين C در بدن شما

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : بهترين منبع ويتامين C را مي شناسيد؟


منبع: asriran.ir



ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

سبزي ها را چطور مصرف کنيم که خواص خود را از دست ندهند؟

اسراري در مورد شکلات + طرز تهيه ماسک شکلات تلخ براي صورت

کالري دريافتي را با اين ترفند زيرکانه کاهش دهيد

خوردني هاي نارنجي رنگ پاييزي و خواص فوق العاده آنها

دمنوشي براي درمان کبد چرب و چربي خون

بهبود سلامت سالمندان با اين نکات تغذيه اي

خوراکي هايي که خطر سرطان سينه را بالا مي برند

اگر يکي از اين بيماريها را داريد به جاي قرص آب ليمو ترش بخوريد

ويتامين K چيست؟ | عوارض کمبود ويتامين K در بدن را بدانيد

مبتلايان به بيماري ام اس چي بخورند؟

سوزاندن چربي شکم با چند غذاي خوشمزه و سالم

آيا مي توان بخش سالم نان و پنير کپک زده را مصرف کرد؟

دانستي هاي تغذيه در مورد تخم مرغ و اثرات آن ها بر سلامت بدن

عوارض زياده روي مصرف ويتامين A

رژيم غذايي سالم براي بارداري

نارنگي و ديابت | چطور مي توان ديابت را با نارنگي و پرتقال درمان کرد؟

در ايران چه کساني بيشتر افسرده مي شوند و چرا؟

خواص برنج قهوه اي و تفاوت آن با برنج سفيد

عضله سازي بعد از ورزش با اين خوراکي ها

تغييرات لازم براي رژيم غذايي بعد از 40 سالگي

4 ترکيب خوراکي که کاهش وزنتان را ساده تر مي کند

10 گياهي که از مشکلات کليوي پيشگيري مي کنند

کربوهيدرات چيست و چه نقشي در سلامت دارد؟

آرژنين Arginine چيست و چه غذاهاي داراي آرژنين هستند؟

مقابله با بيماري هاي مزمن با خوراکي هاي رنگارنگ

درماني خوشمزه براي سرماخوردگي + خواص نارنگي براي زمستان

تاثير شکر و شيرين کننده ها بر احتمال ابتلا به ديابت چقدر است

چرا آجيل ها بهترين ميان وعده هاي سالم براي شما هستند

رژيم غذايي مناسب بيماران هپاتيت C

مصرف قند زياد با بدن شما چه مي کند؟

ويتامين A چه فوايدي براي بدن دارد؟

نکاتي مهم در مورد ويتامين D+ چه کساني نبايد ويتامين D مصرف کنند

علايم مسموميت غذايي + عوامل مسموميت غذايي

فوايد نخود فرنگي چيست؟ +نخود فرنگي را چطور و چه اندازه مصرف کنيم؟

به اين دلايل مهم گاهي غذاي تلخ بخوريد

موز براي اين افراد ممنوع !

عضله سازي و ريکاوري سريع تر بعد از ورزش با اين خوراکي ها

چرا بعد از عمل جراحي بايد آناناس بخوريم

رژيم کتوژنيک چيست؟ + تاثير رژيم کتوژنيک روي پوست

درمان نقرس در طب سنتي

منابع غذايي روي (زينک)

زمان مناسب براي نوشيدن چاي

پيشگيري از سکته مغزي با تغذيه چگونه امکانپذير است؟

عوامل موثر بر پوکي استخوان که کمي عجيب به نظر مي رسند

کمبود فولات چه نشانه هايي دارد؟

با خواص شنبليله و تاثير شگفت انگيز آن بر سلامت بدن آشنا شويد

مبارزه با ابرباکتري ها به کمک سير

ميوه اي براي درمان چاقي

بهترين دمنوش ها براي کاهش کلسترول

سالاد و بايدها و نبايدهاي آن براي افراد با مزاج هاي مختلف