آخرین اخبار

بهترين خواص قهوه را بدانيد و قهوه بخوريد تغذيه

بهترين خواص قهوه را بدانيد و قهوه بخوريد

  بزرگنمايي:

چه خبر - خواص قهوه که از لحاظ علمي هم ثابت شده اند

بيشتر افراد کافئين را از طريق مصرف قهوه دريافت مي‌کنند اما مردم اغلب اين دغدغه را دارند که بايد مصرف آن را کاهش داده يا به طور کامل قطع کنند. از سوي ديگر برخي نيز در مصرف روزانه آن افراط مي‌کنند که موجب بي‌خوابي، افزايش ضربان قلب و بي‌قراري مي‌شود.
به نوشته سايت تخصصي ساينس الرت science alert، با اين حال بسياري از تحقيقات انجام گرفته در مورد مصرف قهوه نشان مي‌دهد قهوه براي بدن ضرر ندارد و حتي با خواص کاملا مطلوبي براي سلامتي همراه است.
اگرچه در بيشتر موارد نمي‌توانيم بگوييم که قهوه واقعا فوائدي براي سلامتي دارد اما از سوي ديگر از بسياري مطالعات و آزمايشات چنين برمي‌آيد که مصرف کنندگان قهوه کمتر احتمال دارد دچار انواع خاصي از بيماري‌ها شوند:

1- مصرف قهوه به سلامت کبد کمک مي کند

بررسي مجدد نتايج 9 مطالعه نشان داد نوشيدن ميزان بيشتري از قهوه با کاهش خطر ابتلا به سيروز کبدي مرتبط است. در اين بررسي آمده است نوشيدن يک فنجان قهوه در طول روز خطر ابتلا به سيروز را تا 22 درصد کاهش مي‌دهد که با افزايش مصرف قهوه در روز اين تاثيرگذاري بيشتر مي‌شود.

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : 7 نشانه ابتلا به سيروز کبدي

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : از سيروز تا سرطان کبد

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : درباره سيروز کبدي چه مي دانيد؟

2- مصرف قهوه احتمال بيماري قلبي را کاهش مي دهد

بررسي مجدد نتايج بيش از 200 مطالعه حاکي از آن است افرادي که در طول روز سه يا چهار فنجان قهوه مصرف مي‌کنند 19 درصد کمتر احتمال دارد بر اثر بيماري‌هاي قلبي – عروقي فوت کنند.

3- مصرف قهوه احتمال ابتلا به ديابت نوع دو را کاهش مي دهد

بهترين خواص قهوه را بدانيد و قهوه بخوريد

نتايج بررسي‌ها نشان مي‌دهد مصرف هر فنجان قهوه اضافه در روز با کاهش 7 درصدي خطر ابتلا به ديابت نوع دو همراه است.

4- مصرف قهوه احتمال ابتلا به سرطان را کاهش مي دهد

کارشناسان در يک بررسي دريافتند نوشيدن قهوه حداقل به ميزان سه فنجان در روز 18 درصد احتمال ابتلا به سرطان را کاهش مي‌دهد.

5- مصرف قهوه احتمال ابتلا به بيماري آلزايمر و زوال عقلي را کاهش مي دهد

بررسي انجام گرفته در مورد تاثير مصرف قهوه و سلامت مغز نشان مي‌دهد مصرف مرتب قهوه با کاهش 16 درصدي خطر ابتلا به آلزايمر و زوال عقلي مرتبط است.

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : ساده ترين روش براي جلوگيري از آلزايمر و زوال عقل

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : جلوگيري از زوال عقل با رويکرد هاي غير پزشکي

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : کساني که بيشتر در معرض زوال عقل هستند

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : باور هايي که در مورد زوال عقل شايع است

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : درمان زوال عقل با يادگيري زبان جديد

6- مصرف قهوه احتمال ابتلا به افسردگي را کاهش مي دهد

آزمايش‌ها روي بيش از 50 هزار زن نشان داد نوشيدن حداقل يک فنجان قهوه در هفته خطر ابتلا به افسردگي را 15 درصد کاهش مي‌دهد. همچنين در بررسي ديگر که روي 100 هزار زن و مرد انجام گرفت مشخص شد مصرف کنندگان قهوه 45 درصد کمتر احتمال دارد دست به خودکشي بزنند.

7- مصرف قهوه ميزان مرگ و مير زودهنگام را کاهش مي دهد

محققان در مطالعه روي بيش از 500 هزار نفر از مردم اروپا دريافتند در مدت 16 سال مرداني که در طول روز سه يا چهار فنجان قهوه مصرف مي‌کنند 12 درصد کمتر احتمال دارد دچار مرگ زودهنگام شوند و اين رقم در زنان 7 درصد است.


منبع: isna.ir



ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

سبزي ها را چطور مصرف کنيم که خواص خود را از دست ندهند؟

اسراري در مورد شکلات + طرز تهيه ماسک شکلات تلخ براي صورت

کالري دريافتي را با اين ترفند زيرکانه کاهش دهيد

خوردني هاي نارنجي رنگ پاييزي و خواص فوق العاده آنها

دمنوشي براي درمان کبد چرب و چربي خون

بهبود سلامت سالمندان با اين نکات تغذيه اي

خوراکي هايي که خطر سرطان سينه را بالا مي برند

اگر يکي از اين بيماريها را داريد به جاي قرص آب ليمو ترش بخوريد

ويتامين K چيست؟ | عوارض کمبود ويتامين K در بدن را بدانيد

مبتلايان به بيماري ام اس چي بخورند؟

سوزاندن چربي شکم با چند غذاي خوشمزه و سالم

آيا مي توان بخش سالم نان و پنير کپک زده را مصرف کرد؟

دانستي هاي تغذيه در مورد تخم مرغ و اثرات آن ها بر سلامت بدن

عوارض زياده روي مصرف ويتامين A

رژيم غذايي سالم براي بارداري

نارنگي و ديابت | چطور مي توان ديابت را با نارنگي و پرتقال درمان کرد؟

در ايران چه کساني بيشتر افسرده مي شوند و چرا؟

خواص برنج قهوه اي و تفاوت آن با برنج سفيد

عضله سازي بعد از ورزش با اين خوراکي ها

تغييرات لازم براي رژيم غذايي بعد از 40 سالگي

4 ترکيب خوراکي که کاهش وزنتان را ساده تر مي کند

10 گياهي که از مشکلات کليوي پيشگيري مي کنند

کربوهيدرات چيست و چه نقشي در سلامت دارد؟

آرژنين Arginine چيست و چه غذاهاي داراي آرژنين هستند؟

مقابله با بيماري هاي مزمن با خوراکي هاي رنگارنگ

درماني خوشمزه براي سرماخوردگي + خواص نارنگي براي زمستان

تاثير شکر و شيرين کننده ها بر احتمال ابتلا به ديابت چقدر است

چرا آجيل ها بهترين ميان وعده هاي سالم براي شما هستند

رژيم غذايي مناسب بيماران هپاتيت C

مصرف قند زياد با بدن شما چه مي کند؟

ويتامين A چه فوايدي براي بدن دارد؟

نکاتي مهم در مورد ويتامين D+ چه کساني نبايد ويتامين D مصرف کنند

علايم مسموميت غذايي + عوامل مسموميت غذايي

فوايد نخود فرنگي چيست؟ +نخود فرنگي را چطور و چه اندازه مصرف کنيم؟

به اين دلايل مهم گاهي غذاي تلخ بخوريد

موز براي اين افراد ممنوع !

عضله سازي و ريکاوري سريع تر بعد از ورزش با اين خوراکي ها

چرا بعد از عمل جراحي بايد آناناس بخوريم

رژيم کتوژنيک چيست؟ + تاثير رژيم کتوژنيک روي پوست

درمان نقرس در طب سنتي

منابع غذايي روي (زينک)

زمان مناسب براي نوشيدن چاي

پيشگيري از سکته مغزي با تغذيه چگونه امکانپذير است؟

عوامل موثر بر پوکي استخوان که کمي عجيب به نظر مي رسند

کمبود فولات چه نشانه هايي دارد؟

با خواص شنبليله و تاثير شگفت انگيز آن بر سلامت بدن آشنا شويد

مبارزه با ابرباکتري ها به کمک سير

ميوه اي براي درمان چاقي

بهترين دمنوش ها براي کاهش کلسترول

سالاد و بايدها و نبايدهاي آن براي افراد با مزاج هاي مختلف