آخرین اخبار

خواص پاچه گوسفند را بهتر بشناسيد تغذيه

خواص پاچه گوسفند را بهتر بشناسيد

  بزرگنمايي:

چه خبر - خواص پاچه گوسفند چيست و چه کساني نبايد بخورند؟

محمد عسکر فراشاه، متخصص طب ايراني، درباره خواص پاچه گوسفند اظهار کرد: پاچه گوسفند لزج و ديرهضم است ولي گفته مي‌شود پس از هضم، غذاي صالح به بدن مي‌رساند.

مهم ترين خاصيت پاچه گوسفند: رفع گرفتگي صدا و سرفه‌هاي خشک

افراد با گرفتگي صدا و سرفه خشک و مبتلايان به بواسير در صورتي که هاضمه خوبي داشته باشند, از مصرف پاچه پخته شده بهره مي‌برند,مصلح پاچه، سرکه و عسل و پختن آن با کرفس و دارچين است.

* مصلح :هر غذايي در طب سنتي داراي يک يا چند مصلح ميباشد .منظور از مصلح يعني يک نوعي ماده ي غذايي يا گياه دارويي که مصرف آن به همراه غذاهاي مورد نظر . در اصلاح عوارض جانبي احتمالي آن غذا موثر خواهد بود و هضم غذا را بهتر خواهد کرد وخواص و فوايد غذا و جذب غذا را در بدن و ارگانهاي مربوط مضاعف خواهد کرد.

افرادي که قدرت حسي آنها افزايش يافته و صداها يا بوهاي کم، آزارشان مي‌دهد(حواسشان حساس‌تر از معمول شده است)، با مصرف پاچه مشکلشان بهبود مي‌يابد.

خواص پاچه گوسفند را بهتر بشناسيد

بيماران قلبي و ديابتي حتي‌الامکان کله پاچه را از برنامه غذايي خود حذف کنند. افراد با اوره و اسيد اوريک بالا همچنين مبتلايان به نقرس، بيماران قلبي و ديابتي حتي‌الامکان کله‌پاچه را از برنامه غذايي خود به دليل داشتن چربي و پروتئين بالا حذف کنند. افراد سالم‌، جوانان و کودکان در صورت مصرف کله پاچه حتما ورزش و فعاليت بدني را در برنامه روزانه خود بگنجانند.

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : بهترين و بدترين قسمت هاي کله پاچه کجاست؟

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : کله پاچه خورها، بخوانند

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : "کله پاچه" بخوريم يا نه؟

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : فايده اي باورنکردني از کله پاچه!!


منبع: behdashtnews.ir



ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

سبزي ها را چطور مصرف کنيم که خواص خود را از دست ندهند؟

اسراري در مورد شکلات + طرز تهيه ماسک شکلات تلخ براي صورت

کالري دريافتي را با اين ترفند زيرکانه کاهش دهيد

خوردني هاي نارنجي رنگ پاييزي و خواص فوق العاده آنها

دمنوشي براي درمان کبد چرب و چربي خون

بهبود سلامت سالمندان با اين نکات تغذيه اي

خوراکي هايي که خطر سرطان سينه را بالا مي برند

اگر يکي از اين بيماريها را داريد به جاي قرص آب ليمو ترش بخوريد

ويتامين K چيست؟ | عوارض کمبود ويتامين K در بدن را بدانيد

مبتلايان به بيماري ام اس چي بخورند؟

سوزاندن چربي شکم با چند غذاي خوشمزه و سالم

آيا مي توان بخش سالم نان و پنير کپک زده را مصرف کرد؟

دانستي هاي تغذيه در مورد تخم مرغ و اثرات آن ها بر سلامت بدن

عوارض زياده روي مصرف ويتامين A

رژيم غذايي سالم براي بارداري

نارنگي و ديابت | چطور مي توان ديابت را با نارنگي و پرتقال درمان کرد؟

در ايران چه کساني بيشتر افسرده مي شوند و چرا؟

خواص برنج قهوه اي و تفاوت آن با برنج سفيد

عضله سازي بعد از ورزش با اين خوراکي ها

تغييرات لازم براي رژيم غذايي بعد از 40 سالگي

4 ترکيب خوراکي که کاهش وزنتان را ساده تر مي کند

10 گياهي که از مشکلات کليوي پيشگيري مي کنند

کربوهيدرات چيست و چه نقشي در سلامت دارد؟

آرژنين Arginine چيست و چه غذاهاي داراي آرژنين هستند؟

مقابله با بيماري هاي مزمن با خوراکي هاي رنگارنگ

درماني خوشمزه براي سرماخوردگي + خواص نارنگي براي زمستان

تاثير شکر و شيرين کننده ها بر احتمال ابتلا به ديابت چقدر است

چرا آجيل ها بهترين ميان وعده هاي سالم براي شما هستند

رژيم غذايي مناسب بيماران هپاتيت C

مصرف قند زياد با بدن شما چه مي کند؟

ويتامين A چه فوايدي براي بدن دارد؟

نکاتي مهم در مورد ويتامين D+ چه کساني نبايد ويتامين D مصرف کنند

علايم مسموميت غذايي + عوامل مسموميت غذايي

فوايد نخود فرنگي چيست؟ +نخود فرنگي را چطور و چه اندازه مصرف کنيم؟

به اين دلايل مهم گاهي غذاي تلخ بخوريد

موز براي اين افراد ممنوع !

عضله سازي و ريکاوري سريع تر بعد از ورزش با اين خوراکي ها

چرا بعد از عمل جراحي بايد آناناس بخوريم

رژيم کتوژنيک چيست؟ + تاثير رژيم کتوژنيک روي پوست

درمان نقرس در طب سنتي

منابع غذايي روي (زينک)

زمان مناسب براي نوشيدن چاي

پيشگيري از سکته مغزي با تغذيه چگونه امکانپذير است؟

عوامل موثر بر پوکي استخوان که کمي عجيب به نظر مي رسند

کمبود فولات چه نشانه هايي دارد؟

با خواص شنبليله و تاثير شگفت انگيز آن بر سلامت بدن آشنا شويد

مبارزه با ابرباکتري ها به کمک سير

ميوه اي براي درمان چاقي

بهترين دمنوش ها براي کاهش کلسترول

سالاد و بايدها و نبايدهاي آن براي افراد با مزاج هاي مختلف