آخرین اخبار

خوردن کباب ترکي مضر است! چرا؟ تغذيه

خوردن کباب ترکي مضر است! چرا؟

  بزرگنمايي:

چه خبر - چرا خوردن کباب ترکي مضر است؟

پارلمان اروپا در نظر دارد استفاده از افزودني‌هاي خوراکي به گوشت مورد استفاده در کباب ترکي يا دونر کباب doner kebab را ممنوع کند. فسفات يکي از موادي است که کباب فروشان در اروپا براي نگاه داشتن طعم و تردي گوشت يخ زده از آن استفاده مي‌کنند. نمايندگان پارلمان اروپا پس از انتشار گزارش‌هايي از مضر بودن اين ماده شيميايي، تصميم گرفته اند تا کاربرد آن را ممنوع کنند.

 اين افزودني مضر در کباب ترکي خوردن آن را خطرناک مي کند!

حال احتمال قانوني شدن چنين ممنوعيتي در آلمان، محل تولد دونر کباب و بزرگترين مصرف کننده آن در اروپا، تبديل به يک مساله چالش برانگيز شده است. نشريه آلماني بيلد مي‌گويد بازار کباب ترکي، 110 هزار شغل در اين کشور ايجاد کرده است.
اعضاي کميسيون سلامت پارلمان اروپا با تکيه بر نتايج تحقيقاتي که در سال 2012 انجام شده، مخالفت خود را با کاربرد فسفات در گوشت‌هاي يخ زده اعلام کردند. با وجود اينکه نتايج پژوهش محققان دفتر امنيت غذايي اتحاديه اروپا، نتوانسته بود ارتباط مستقيمي ميان چنين مواد غذايي با بيماري‌ها نشان دهد، يک تحقيق در ايالات متحده آمريکا حاکي از آن بود که ارتباط مستقيمي ميان يک رژيم غذايي سرشار از فسفر با بيماري‌هاي قلبي وجود دارد.
با اين حال طرفداران اين غذاي گرم و چرب معتقدند که ميزان فسفات موجود در دونر کبابي که يک شهروند اروپايي به طور متوسط در سال مي‌خورد، با ميزان همين ماده در يک و نيم ليتر کوکاکولا برابري مي‌کندو اگر قرار بر ممنوعيت است، بايد از استفاده از فسفات در اين نوشيدني عالمگير جلوگيري کرد.
نمايندگان پارلمان اروپا، 11 دسامبر درباره ممنوعيت استفاده از فسفات در گوشت‌هاي يخ زده، تصميمگيري خواهند کرد.


منبع: fa.euronews.com



ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

خواص شير کاکائو و برخي عوارض شير کاکائو

خواص دارويي زرشک + ميزان مصرف زرشک چقدر است؟

مقدار شير و لبنيات مورد نياز بدن کودکان چقدر است؟

معرفي 22 ميان وعده جديد و کم کالري

کاهش سريع فشار خون با نوشيدني معجزه آساي زنجبيل و سير

پيشگيري از پوکي استخوان با مصرف پروتئين کافي

درمان پوکي استخوان و خستگي زودرس با معجون شير و پودر سنجد

اين 2 عادت غذايي عمرتان را کوتاه مي کند

خواص آب گيلاس از عضله سازي تا بهبود خواب

مزاياي سلامت روغن فلفل سياه از درمان عفونت تا کاهش کلسترول

خواص تخمه کدو تنبل، از افزايش ميل جنسي تا درمان يبوست

مواد غذايي مناسب براي مصرف در فصل بهار

ميزان کالري بيسکويتها چقدر است؟ از بيسکويت مادر تا ساقه طلايي

دم کرده آويشن شيرازي و پونه چه خواصي دارد؟

اگر روزي 2 عدد خرما بخوريد چه اتفاقاتي در بدن شما مي افتد؟

غذاهايي که فکرش را نمي کنيد شما را بي خواب کنند

گردو بر هر درد بي‌درمان دواست!!

بخور نخور هاي وعده شام

خواص نبات در طب سنتي و درمان بيماري ها

بهترين ساعت روز براي جذب ويتامين هاي مختلف چه ساعتي است؟

درمان کمر درد و سياتيک در طب سنتي با شربت گل گندم

زنجبيل تقويت کننده نيروي جنسي يا دشمن آن؟

پاکسازي کبد و دفع سنگ کيسه صفرا با سرکه انگبين

هشدار ناخن ها در مورد کمبود هاي رژيم غذاييتان

کاهش وزن با ليمو و زنجبيل

ارتباط نمک يددار با افزايش فشار خون

سم زدايي بدن در هواي آلوده با اين خوراکي ها

اين خوراکي ها بيشتر از تخم مرغ پروتئين دارند

چرا هر چه مي خورم چاق نمي شوم

آلرژي بهاره با اين 7 خوراکي بدتر مي شود

فوايد سير براي کودکان

بهترين سبزي ها براي کاهش وزن

مکمل ها را بهتر است چه زماني مصرف کنيم

کنترل فشار خون با لبو

کاهش التهاب و پيشگيري از ديابت و آرتروز با اين خوراکي ها

خام گياهخواري را به اين 7 دليل ترک کنيد

چطور هوس شديد شيريني خوردن را ترک کنيم؟

تاثير شگفت انگيز آجيل در رژيم غذايي کودکان

کدام سبزيجات از ابتلا به کبد چرب پيشگيري مي کنند

بهترين صبحانه رژيمي براي کاهش وزن

درمان سردرد شديد با پوست موز

مصرف کره بادام زميني مفيد است يا مضر

روش صحيح مصرف دانه چيا براي کاهش وزن و کاهش فشار خون

عوارض رژيم هاي سم زدايي براي سلامت

خواص پوست ليموترش از ميوه اش بيشتر است

نکاتي که هنگام مصرف ميوه ها بايد رعايت کنيد

اصول رژيم غذايي براي کنترل وزن در نوروز

تاثير مصرف گوشت بر ابتلا به کبد چرب

صاف کردن شکم با خوراکي هاي ضد نفخ

پاکسازي ريه ها بعد از خانه تکاني با اين خوراکي ها