آخرین اخبار

خوردن غذاهاي چرب با بدن شما چه مي کند؟ تغذيه

خوردن غذاهاي چرب با بدن شما چه مي کند؟

  بزرگنمايي:

چه خبر -

گاهي اوقات يک چيزبرگر آبدار به همراه سيب زميني هاي ترد و خوشمزه سرخ شده صدايتان مي زنند. (غذاهاي چرب به قدري دوست داشتني هستند که روز 25 اکتبر به عنوان روز جهاني غذاهاي چرب Greasy Foods در نظر گرفته شده است.) در حالي که ايرادي ندارد که گاهي تسليم اين هوس خود شويد ولي مهم است بدانيد چگونه انتخاب مواد غذايي و خوراکي هاي چرب بر سلامت شما تاثير مي گذارد.در اين مورد با آيلا بارمر Ayla Barmmer، متخصص تغذيه در بوستون مشورت کرديم و در اين مقاله مي خوانيد:

آيا غذاهاي چرب باعث آکنه مي شود؟چرا غذاهاي چرب براي سلامت ما ضرر دارد؟بعد از خوردن غذاهاي چرب اين 5 اتفاق در بدنتان رخ مي دهد:
1. غذاهاي چرب سيستم گوارش شما را تحت فشار قرار مي دهد

1. غذاهاي چرب سيستم گوارش شما را تحت فشار قرار مي دهد

به گفته بارمر "وقتي غذاهاي چرب مثل سرخ کردني ها را مي خوريم، حجم زياد چربي فشار زيادي روي سيستم گوارش ما وارد مي کند. بين چربي، کربوهيدارت و پروتئين، چربي ها آهسته تر از همه هضم مي شوند و به آنزيم ها و اسيد معده بيشتري براي تجزيه نياز دارند. هر چيزي از استرس گرفته تا داروها مي توانند اسيد معده را کاهش دهند بنابراين بسياري از افراد از همان ابتدا با غذاهاي چرب مشکل دارند.اضافه کردن چربي به غذا باعث اضافه کاري سيستم گوارش شما خواهد شد که اغلب منجر به نفخ، حالت تهوع و ناراحتي مي شود.

2. غذاهاي چرب شما را مجبور به دستشويي رفتن مي کند

2. غذاهاي چرب شما را مجبور به دستشويي رفتن مي کند

به گفته بارمر، "نه تنها غذاهاي چرب در معده ته نشين مي شوند بلکه ممکن است به مقدار زياد و هضم نشده وارد روده شوند. در اين موارد گاهي با مدفوع چرب و روغني روبرو خواهيد شد." بسياري از افراد پس از خوردن غذاي چرب، اسهال و درد معده را تجربه مي کنند.

3. غذاهاي چرب به باکتري هاي روده آسيب مي رساند

3. غذاهاي چرب به باکتري هاي روده آسيب مي رساند

شواهد بيشتر و بيشتري نشان ميدهند چيزي که مي خوريد روي باکتري هاي روده شما که به عنوان *ميکروبيوم microbiome شناخته مي شوند، تاثر مي گذارد. به گفته بارمر، فرو دادن چيزبرگر و سرخ کردني مورد علاقه اين *ميکرو ارگانيسم ها نيست. "غذاهاي چرب حاوي چربي هاي سالم و مغذي که در خوراکي هايي نظير آووکادو، ماهي، روغن زيتون فوق بکر و حتي کره ديده مي شوند، نيستند." مصرف روغن هاي گياهي تصفيه شده بيشتر از چربي هاي مغذي، تعادل اسيدهاي چرب بدن را به هم مي زند که سبب به هم خوردن همه عملکرد هاي بدن، از تعادل سطح هورمون ها گرفته تا سلامت سيستم ايمني بدن، مي شود.
*ميکروارگانيسم Microorganism:جانداراني هستند که با چشم غيرمسلح ديده نمي‌شوند. ريزاندامگان‌ شامل باکتري‌ها، ويروس‌ها و برخي قارچ‌ها هستند.ريزاندامگان‌ها در همه جا، از آب و هوا گرفته تا خاک، روي پوست بدن و مخاط بدن انسان و جانوران به ميزان فراوان وجود دارند. به گونه‌اي که زندگي براي جانوران و گياهان، بدون وجود ميکروب امکان‌پذير نيست. يعني اين ميکروب ها فلور نرمال بدن جانوران و موجودات زنده هستند.
*ميکروبيوم microbiome:ميکروب ها و باکتري هاي موجود در روده

4. غذاهاي چرب باعث ايجاد آکنه مي شوند

4. غذاهاي چرب باعث ايجاد آکنه مي شوند

ممکن است بلافاصله بعد از خوردن يک وعده غذايي چرب متوجه نشويد ولي به گفته بارمر اين غذاهاي چرب نقش زيادي در بوجود آمدن آکنه دارند. "اثر آن ها به صورت غير مستقيم و در طول زمان ايجاد مي شود و به عنوان نتيجه يک الگوي غذايي رخ مي دهند. آکنه عمدتا ناشي از عدم تعادل هورموني يا عدم تعادل باکتري است، بنابراين غذاهاي چرب با آسيب رساندن به سلامت روده ها سبب بوجود آمدن آکنه مي شوند."

5. غذاهاي چرب خطر ابتلا به بيماري هاي قلبي و ديابت را افزايش مي دهند

5. غذاهاي چرب خطر ابتلا به بيماري هاي قلبي و ديابت را افزايش مي دهند

به گفته بارمر، اگر رژيم غذايي شما به صورت مداوم حاوي غذاهاي چرب باشد خطر ابتلا به بيماري هاي مزمن را افزايش مي دهد. به خصوص بيماري هاي قلبي. مطالعه اي که در سال 2014 توسط محققين دانشگاه هاروارد در دانشکده بهداشت عمومي T.H. Chan انجام شد نشان داد افرادي که در هفته 4 تا 6 بار سرخ کردني مصرف مي کنند احتمال خطر ابتلا به ديابت نوع 2 در آن ها 39% و خطر بيماري هاي قلبي عروقي 23% افزايش پيدا مي کند و براي افرادي که هر روز سرخ کردني مي خورند اين درصد بالاتر مي رود.


منبع: سيمرغ



ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

خواص شير کاکائو و برخي عوارض شير کاکائو

خواص دارويي زرشک + ميزان مصرف زرشک چقدر است؟

مقدار شير و لبنيات مورد نياز بدن کودکان چقدر است؟

معرفي 22 ميان وعده جديد و کم کالري

کاهش سريع فشار خون با نوشيدني معجزه آساي زنجبيل و سير

پيشگيري از پوکي استخوان با مصرف پروتئين کافي

درمان پوکي استخوان و خستگي زودرس با معجون شير و پودر سنجد

اين 2 عادت غذايي عمرتان را کوتاه مي کند

خواص آب گيلاس از عضله سازي تا بهبود خواب

مزاياي سلامت روغن فلفل سياه از درمان عفونت تا کاهش کلسترول

خواص تخمه کدو تنبل، از افزايش ميل جنسي تا درمان يبوست

مواد غذايي مناسب براي مصرف در فصل بهار

ميزان کالري بيسکويتها چقدر است؟ از بيسکويت مادر تا ساقه طلايي

دم کرده آويشن شيرازي و پونه چه خواصي دارد؟

اگر روزي 2 عدد خرما بخوريد چه اتفاقاتي در بدن شما مي افتد؟

غذاهايي که فکرش را نمي کنيد شما را بي خواب کنند

گردو بر هر درد بي‌درمان دواست!!

بخور نخور هاي وعده شام

خواص نبات در طب سنتي و درمان بيماري ها

بهترين ساعت روز براي جذب ويتامين هاي مختلف چه ساعتي است؟

درمان کمر درد و سياتيک در طب سنتي با شربت گل گندم

زنجبيل تقويت کننده نيروي جنسي يا دشمن آن؟

پاکسازي کبد و دفع سنگ کيسه صفرا با سرکه انگبين

هشدار ناخن ها در مورد کمبود هاي رژيم غذاييتان

کاهش وزن با ليمو و زنجبيل

ارتباط نمک يددار با افزايش فشار خون

سم زدايي بدن در هواي آلوده با اين خوراکي ها

اين خوراکي ها بيشتر از تخم مرغ پروتئين دارند

چرا هر چه مي خورم چاق نمي شوم

آلرژي بهاره با اين 7 خوراکي بدتر مي شود

فوايد سير براي کودکان

بهترين سبزي ها براي کاهش وزن

مکمل ها را بهتر است چه زماني مصرف کنيم

کنترل فشار خون با لبو

کاهش التهاب و پيشگيري از ديابت و آرتروز با اين خوراکي ها

خام گياهخواري را به اين 7 دليل ترک کنيد

چطور هوس شديد شيريني خوردن را ترک کنيم؟

تاثير شگفت انگيز آجيل در رژيم غذايي کودکان

کدام سبزيجات از ابتلا به کبد چرب پيشگيري مي کنند

بهترين صبحانه رژيمي براي کاهش وزن

درمان سردرد شديد با پوست موز

مصرف کره بادام زميني مفيد است يا مضر

روش صحيح مصرف دانه چيا براي کاهش وزن و کاهش فشار خون

عوارض رژيم هاي سم زدايي براي سلامت

خواص پوست ليموترش از ميوه اش بيشتر است

نکاتي که هنگام مصرف ميوه ها بايد رعايت کنيد

اصول رژيم غذايي براي کنترل وزن در نوروز

تاثير مصرف گوشت بر ابتلا به کبد چرب

صاف کردن شکم با خوراکي هاي ضد نفخ

پاکسازي ريه ها بعد از خانه تکاني با اين خوراکي ها