کدام روغن براي مصرف روزانه بهتر است؟
تناسب و زيبايي
بزرگنمايي:
چه خبر - بهترين روغن براي مصرف روزانه
ضياءالدين مظهري، متخصص تغذيه و رژيمدرماني در خصوص فرق بين روغنهاي مايع گفت: روغنهاي مايع، به چند دسته تقسيم مي شوند. روغن هاي مايعي که فقط بايد براي سالاد و سس به کار گرفته شوند و نبايد حرارت ببينند؛ و روغن هايي که براي پخت و پز، مناسب هستند.
وي ادامه داد: اين روغن ها در حالت پخت و پز، نود و پنج تا صد درجه سانتي گراد نياز به حرارت دارند تا جوش آيند. براي سرخ کردن مواد غذايي بايد از روغنهايي استفاده کرد که نقطه دودشان بالا باشد.
اين متخصص تغذيه و رژيم درماني افزود: اگر براي سرخ کردن مواد غذايي از روغني استفاده کنيم که نقطه دود کمتري داشته باشد با افزايش حرارت، از روغن دود آبي رنگ با بوي زننده متصاعد مي شود. اينجاست که معلوم مي شود روغن براي سرخ کردن مناسب نبوده است.
مظهري در ادامه بيان کرد: يکي از روغن هايي که براي سرخ کردن مناسب است روغن کنجد است که مقاومت بيشتري دارد. روغن زيتون نيز حرارت ٢٥٠يا ٢٧٠درجه سانتي گراد را ميتواند تحمل کند.
اين متخصص تغذيه و رژيم درماني به راديو سلامت گفت: توصيه ما اين است هر قدر غذاها را به صورت آب پز و بخار پز و فر پز بخوريم بهتر است زيرا سرخ کردن، کيفيت مواد غذايي را پايين مي آورد و آنها را سمي مي کند.
سلامت نيوز: روغنهايي که براي مصرف روزانه سالمترند
-
جمعه ۲۱ مهر ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۱:۳۸ AM
-
۱۱۳ بازدید
-
-
چه خبر