افزايش ميل به مواد قندي با مصرف قهوه
تغذيه
بزرگنمايي:
چه خبر - رابطه مصرف قهوه با ميل به مواد قندي
متخصصان دريافتند کافئين - محرک کليدي در قهوه - توانايي فرد را در حس کردن خوراکيها و نوشيدنيهاي شيرين کاهش ميدهد و در نتيجه ممکن است تمايل افراد را به مصرف اين نوع خوراکيها بيشتر کند. علاوه بر اين متخصصان تغذيه و سلامت در آمريکا تاکيد کردند که نوشيدن قهوه سطح هوشياري را بالا ميبرد.
مصرف قهوه فوائد متعددي براي سلامتي دارد. به طور مثال اوايل سال جاري متخصصان مصرف روزانه قهوه را با کاهش خطر ابتلا به سرطان کبد مرتبط دانستند در حاليکه در آزمايشهاي ديگر مشخص شد اين نوشيدني به طول عمر بيشتر افراد کمک ميکند. با اين وجود متخصصان سلامت به افراد توصيه ميکنند که نسبت به مصرف اين نوشيدني و خوردنيهايي که همراه آن استفاده ميکنند هوشيار باشند زيرا مصرف قهوه ممکن است تمايل افراد به مزههاي شيرين را افزايش دهد. متخصصان آمريکايي تاکيد کردند، کافئين گيرندههاي «آدنوزين» در مغز را مسدود کرده و سطح هوشياري را افزايش ميدهد. همزمان مسدود شدن اين گيرندهها توانايي فرد را در حس کردن طعم خوراکيها و نوشيدنيهاي شيرين کاهش ميدهد. در چنين شرايطي تمايل فرد به مصرف چنين خوراکيهايي تشديد ميشود.
منبع: sepidonline.ir
-
جمعه ۱۷ شهريور ۱۳۹۶ - ۹:۰۹:۰۹ AM
-
۱۰۲ بازدید
-
-
چه خبر