بزرگنمايي:
چه خبر - درمان خانگي آفت دهاندرمان آفت دهان با پياز
پياز را به شکل خام بخوريد؛ ميتوانيد همراه غذا و به عنوان چاشني از آن استفاده کنيد، پياز به دليل داشتن سولفور در پيشگيري و حتي درمان آفت دهان ميتواند موثر باشد.
درمان آفت دهان با دمنوش گل هميشه بهار و مريم گلي
دمنوش گلهميشه بهار يا جوشانده مريمگلي ميتواند بهصورت دهانشويه براي درمان آفت از نوع بلغمي(سرسفيد) بکار گرفته شود؛ براي تهيه دمنوش کمي از گياه خشک را در آب بجوشانيد و براي دهان شويه صبر کنيد دمنوش سرد شود و پس از آن قرقره کنيد.
درمان آفت دهان با زردچوبه
کمي پودر زردچوبه را با يک قاشق غذاخوري گليسيرين مخلوط کنيد تا به شکل خميري درآيد و اين خمير را مستقيماً بر روي زخم بگذاريد؛ ميتوانيد به جاي گليسيرين از آب استفاده کنيد.
درمان آفت دهان با روغن نعناع
روغن يا اسانس نعناع را مستقيماً بر روي زخمها استفاده کنيد تا درد آن کاهش يابد، ميتوانيد دو بار در روز اين کار را انجام دهيد؛ سعي کنيد روغن نعناع حداقل 15 تا 20 دقيقه بر روي زخمها باقي بماند، سپس دهان را با آب شستشو دهيد.
درمان آفت دهان با ماست
ماست محلي درمان مؤثري براي آفت دهان است؛ خوردن ماست دو بار در روز يا خوردن ترکيب موز و ماست براي صبحانه در بهبود آفت مفيد است؛ پنير محلي نيز مفيد است.
درمان آفت دهان با پرتقال
خوردن آب پرتقال تازه (3 تا 4 نوبت در روز) ميتواند به درمان زخم آفت کمک کند؛ جالب است بدانيد که يکي از دلايل بروز آفت دهان، کمبود ويتامين C است، آب پرتقال تازه سرشار از ويتامين C است و استفاده روزانه آن، ويتامين C مورد نياز بدن را تأمين ميکند.
درمان آفت دهان با شيرنارگيل
از شيرِ نارگيل به عنوان دهان شويه 3 تا 4 بار در روز استفاده کنيد و تا بهبودي زخمها ادامه دهيد؛ ميتوانيد مقدار کمي عسل را با شيرِنارگيل مخلوط کنيد و از آن براي دهانشويه استفاده کنيد.
درمان آفت دهان با تخم گشنيز
يک قاشق از تخم گشنيز را در مقداري آب بجوشانيد، پس از سرد شدن محلول، به عنوان دهانشويه از آن استفاده کنيد و اين کار را 3 تا 4 بار و تا بهبود زخمها ادامه دهيد.
درمان آفت دهان با آلوئه ورا
آب آلوئهورا را 2 تا 3 بار در روز قرقره کنيد و تا بهبودي زخمها ادامه دهيد.
درمان آفت دهان با دارچين
مقداري پودر دارچين را با آب گرم مخلوط کنيد و به عنوان دهانشويه تا بهبودي زخمها استفاده کنيد؛ بهتر است اين محلول را صبحها استفاده کنيد.
نکته : براي جلوگيري از پيشرفت و تسکين درد آفت دهان ميتوان مغز فلوس بدون دانه و تخم گشنيز را به نسبت مساوي خيسانده، صاف کرده و غرغره کرد و روزي چند بار اين عمل را تکرار کرد.
منبع : tasnimnews.com