آخرین اخبار

مصرف اين نوع چاي باعث ريفلاکس معده مي شود تغذيه

مصرف اين نوع چاي باعث ريفلاکس معده مي شود

  بزرگنمايي:

چه خبر - علت ترش کردن پس از نوشيدن چاي

دکتر مجيد انوشيرواني متخصص طب سنتي و عضو هيئت علمي دانشگاه مشهد، گفت: چاي مرغوب، تقويت کننده معده و محکم کننده دهانه آن است و اگر به آن مواد آروماتيک (عطردهنده) افزوده نشود و ديردم، دبش، گس و قدري تلخ‌مزه باشد، دهانه معده را محکم کرده، از طريق افزايش تونوسيته عضلات صاف اسفنکتر تحتاني مري، جلوي ريفلاکس را مي گيرد.

اگر جنس چاي از همين چاي‌هاي معطر و زوددم متداولي باشد که اغلب، طعم گس و تلخ ندارند، برعکس، نوشيدن آن مي تواند موجب شل شدن دهانه معده و بروز ريفلاکس شود. بنابراين، افرادي که با مصرف چاي، اصطلاحاً ترش مي کنند، بايد بدانند چايي که مصرف مي‌کنند احتمالاً از چاي هاي اسانسدار نامرغوب است و به دليل رنگ دهي سريع، دم کشيدن آن کوتاه است.

دکتر انوشيرواني با اشاره به موثر بودن مدت دم کشيدن چاي در عملکرد دارويي آن اظهار کرد: چاي بهاره گيلان، چاي سبز و حتي چاي سفيد هم اگر به اندازه کافي دم نکشند، ترکيبات تانن آنها آزاد نمي شود و لذا نمي تواند کمکي به تقويت معده و دهانه آن بکند.

به گفته اين عضو هيئت علمي دانشگاه مشهد، افزودن برخي گياهان معطر به چاي، بخصوص گل محمدي تازه و خوشبو، مي تواند موجب تقويت و تشديد اثرات مفيد چاي شود و در کاهش ريفلاکس و ترش کردن مفيد باشد.




منبع:salamatonline.ir





ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

خواص شير کاکائو و برخي عوارض شير کاکائو

خواص دارويي زرشک + ميزان مصرف زرشک چقدر است؟

مقدار شير و لبنيات مورد نياز بدن کودکان چقدر است؟

معرفي 22 ميان وعده جديد و کم کالري

کاهش سريع فشار خون با نوشيدني معجزه آساي زنجبيل و سير

پيشگيري از پوکي استخوان با مصرف پروتئين کافي

درمان پوکي استخوان و خستگي زودرس با معجون شير و پودر سنجد

اين 2 عادت غذايي عمرتان را کوتاه مي کند

خواص آب گيلاس از عضله سازي تا بهبود خواب

مزاياي سلامت روغن فلفل سياه از درمان عفونت تا کاهش کلسترول

خواص تخمه کدو تنبل، از افزايش ميل جنسي تا درمان يبوست

مواد غذايي مناسب براي مصرف در فصل بهار

ميزان کالري بيسکويتها چقدر است؟ از بيسکويت مادر تا ساقه طلايي

دم کرده آويشن شيرازي و پونه چه خواصي دارد؟

اگر روزي 2 عدد خرما بخوريد چه اتفاقاتي در بدن شما مي افتد؟

غذاهايي که فکرش را نمي کنيد شما را بي خواب کنند

گردو بر هر درد بي‌درمان دواست!!

بخور نخور هاي وعده شام

خواص نبات در طب سنتي و درمان بيماري ها

بهترين ساعت روز براي جذب ويتامين هاي مختلف چه ساعتي است؟

درمان کمر درد و سياتيک در طب سنتي با شربت گل گندم

زنجبيل تقويت کننده نيروي جنسي يا دشمن آن؟

پاکسازي کبد و دفع سنگ کيسه صفرا با سرکه انگبين

هشدار ناخن ها در مورد کمبود هاي رژيم غذاييتان

کاهش وزن با ليمو و زنجبيل

ارتباط نمک يددار با افزايش فشار خون

سم زدايي بدن در هواي آلوده با اين خوراکي ها

اين خوراکي ها بيشتر از تخم مرغ پروتئين دارند

چرا هر چه مي خورم چاق نمي شوم

آلرژي بهاره با اين 7 خوراکي بدتر مي شود

فوايد سير براي کودکان

بهترين سبزي ها براي کاهش وزن

مکمل ها را بهتر است چه زماني مصرف کنيم

کنترل فشار خون با لبو

کاهش التهاب و پيشگيري از ديابت و آرتروز با اين خوراکي ها

خام گياهخواري را به اين 7 دليل ترک کنيد

چطور هوس شديد شيريني خوردن را ترک کنيم؟

تاثير شگفت انگيز آجيل در رژيم غذايي کودکان

کدام سبزيجات از ابتلا به کبد چرب پيشگيري مي کنند

بهترين صبحانه رژيمي براي کاهش وزن

درمان سردرد شديد با پوست موز

مصرف کره بادام زميني مفيد است يا مضر

روش صحيح مصرف دانه چيا براي کاهش وزن و کاهش فشار خون

عوارض رژيم هاي سم زدايي براي سلامت

خواص پوست ليموترش از ميوه اش بيشتر است

نکاتي که هنگام مصرف ميوه ها بايد رعايت کنيد

اصول رژيم غذايي براي کنترل وزن در نوروز

تاثير مصرف گوشت بر ابتلا به کبد چرب

صاف کردن شکم با خوراکي هاي ضد نفخ

پاکسازي ريه ها بعد از خانه تکاني با اين خوراکي ها