مصرف اين نوع چاي باعث ريفلاکس معده مي شود
تغذيه
بزرگنمايي:
چه خبر - علت ترش کردن پس از نوشيدن چاي
دکتر مجيد انوشيرواني متخصص طب سنتي و عضو هيئت علمي دانشگاه مشهد، گفت: چاي مرغوب، تقويت کننده معده و محکم کننده دهانه آن است و اگر به آن مواد آروماتيک (عطردهنده) افزوده نشود و ديردم، دبش، گس و قدري تلخمزه باشد، دهانه معده را محکم کرده، از طريق افزايش تونوسيته عضلات صاف اسفنکتر تحتاني مري، جلوي ريفلاکس را مي گيرد.
اگر جنس چاي از همين چايهاي معطر و زوددم متداولي باشد که اغلب، طعم گس و تلخ ندارند، برعکس، نوشيدن آن مي تواند موجب شل شدن دهانه معده و بروز ريفلاکس شود. بنابراين، افرادي که با مصرف چاي، اصطلاحاً ترش مي کنند، بايد بدانند چايي که مصرف ميکنند احتمالاً از چاي هاي اسانسدار نامرغوب است و به دليل رنگ دهي سريع، دم کشيدن آن کوتاه است.
دکتر انوشيرواني با اشاره به موثر بودن مدت دم کشيدن چاي در عملکرد دارويي آن اظهار کرد: چاي بهاره گيلان، چاي سبز و حتي چاي سفيد هم اگر به اندازه کافي دم نکشند، ترکيبات تانن آنها آزاد نمي شود و لذا نمي تواند کمکي به تقويت معده و دهانه آن بکند.
به گفته اين عضو هيئت علمي دانشگاه مشهد، افزودن برخي گياهان معطر به چاي، بخصوص گل محمدي تازه و خوشبو، مي تواند موجب تقويت و تشديد اثرات مفيد چاي شود و در کاهش ريفلاکس و ترش کردن مفيد باشد.
منبع:salamatonline.ir
-
سه شنبه ۲۲ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۱:۱۶:۰۴ AM
-
۱۱۴ بازدید
-
-
چه خبر