خوردن بادام بدون پوست, فوايد بسيار بيشتري دارد
تغذيه
بزرگنمايي:
چه خبر - چرا قبل از خوردن بادام بهتر است آن را خيس کنيم؟
بادام سرشار از مواد معدني مثل منيزيم، فسفر، روي و کلسيم است. علاوه برآن حاوي ويتامين e نيز است. همچنين بادام حاوي فيبر، اسيدهاي چرب امگا و پروتئين است.
پوست بادام حاوي تانن نوعي آنزيم بازدارنده است. عملکرد آن چيست؟ ممکن است مانع جذب مواد مغذي شود. اگر بادام بدون پوست مصرف شود، معده قادر است مواد مغذي موجود در آن را هضم و جذب کند. بادام خيسخورده و بدون پوست، راحت ترجويده ميشود. هنگام درست کردن شيربادام، مغزراحتتر در شير حل ميشود.خوردن ناشتا بادام خيس خورده و بدون پوست، اسيد معده را تنظيم ميکند. اين امر از بازگشت اسيد به مري جلوگيري ميکند. بادام خيسخورده حاوي اسيد فوليک نوعي ماده مغذي است که براي مادران باردار بسيار مهم است.
نکته: پوست بادام ميزان جذب آهن وروي را کاهش ميدهد. البته ناگفته نماند يکي از مزاياي خوردن بادام باپوست اين است که فيبر موجود در پوست آن به کولون ميرسد و به مواد غذايي براي باکتري تبديل ميشود که فرايندي مفيد است.
منبع:روزنامه خراسان
-
سه شنبه ۳ اسفند ۱۳۹۵ - ۹:۱۴:۵۴ AM
-
۲۹۲ بازدید
-
-
چه خبر