آخرین اخبار

در استفاد از يخچال فريزرتان مراقب اين اشتباهات باشيد خانه و دکوراسيون

در استفاد از يخچال فريزرتان مراقب اين اشتباهات باشيد

  بزرگنمايي:

چه خبر - 8 اشتباه بزرگ در استفاده از يخچال فريزر

يکي از اشتباهات رايج در استفاده از يخچال قرار دادن غذاي داغ يا ولرم در يخچال است. چون گرماي غذاي داغ يا حتي ولرم دماي داخل يخچال را بالا مي برد و در نتيجه در وظيفه نگهداري از مواد غذايي ديگر اختلال به وجود مي آيد. به اين ترتيب خطر آلوده شدن مواد غذايي که به درستي بسته بندي نشده اند افزايش پيدا مي کند. همه افراد بخصوص خانم‌ها روزانه زياد با يخچال سر و کار دارند. در واقع يخچال يکي از لوازم ضروري هر آشپزخانه اي است که بدون آن کميت کارهاي خانه لنگ مي شود.
اين وسيله به قدري دم دستي شده است که کسي تصور نمي کند نتواند درست از آن استفاده کند. در حالي که خيلي از عادت‌هاي ما به وسيله ضروري و حتي مواد غذاي داخل آن آسيب مي زند. در واقع قرار دادن غذاي داغ در يخچال، نبستن در آن، تميز نکردن يخچال و غيره جزو اشتباهاتي است که اکثر خانم‌ها در استفاده از يخچال مرتکب مي شوند. در اين مطلب ليستي از اشتباهات رايج استفاده از يخچال را ارائه مي دهيم. لطفاً با ما همراه باشيد.

قرار دادن غذاي داغ يا ولرم در يخچال

يکي از اشتباهات رايج در استفاده از يخچال قرار دادن غذاي داغ يا ولرم در يخچال است. چون گرماي غذاي داغ يا حتي ولرم دماي داخل يخچال را بالا مي برد و در نتيجه در وظيفه نگهداري از مواد غذايي ديگر اختلال به وجود مي آيد. به اين ترتيب خطر آلوده شدن مواد غذايي که به درستي بسته بندي نشده اند افزايش پيدا مي کند. بنابراين لازم است که قبل از قرار دادن باقيمانده غذا داخل يخچال آن‌ها را کاملاً سرد کنيد. اگر عجله داريد و يا هواي داخل آشپزخانه گرم است مي توانيد ظرف غذا را داخل ظرف بزرگتري که حاوي آب سرد و يخ است قرار دهيد تا دماي آن با سرعت بيشتري پايين بيايد و خنک شود.

مواد غذايي را همانطور که خريده ايد داخل يخچال قرار مي دهيد

هر قدر هم که عجله داشته باشيد بايد توجه کنيد که چيدن مواد غذايي خريداري شده در يخچال اهميت دارد. بهتر است قبل از قرار دادن خريدهايتان داخل يخچال آن‌ها را از پلاستيک ها يا کارتن ها خارج کنيد. چون ممکن است که اين پلاستيک ها يا کارتن ها تميز نباشند و يخچال نيز به ميکروب هاي موجود در آن‌ها آلوده شود. پلاستيک مواد غذايي امکان آلوده شدن مواد غذايي ديگر را بالا مي برد و همچنين مانع از چرخش هواي سرد در داخل يخچال مي شود.

در يخچال جاي هر ماده غذايي نيست

در يخچال براي چيدن هر ماده غذايي مناسب نيست. اين قسمت از يخچال براي نگهداري تخم مرغ، سس ها و نوشيدني ها اختصاص داده شده است. بنابراين نمي توان هر ماده غذايي که دم دستتان باشد در اين قسمت قرار دهيد. چون دماي اين قسمت مانند بخش هاي ديگر يخچال نيست. بنابراين از قرار دادن سوسيس کالباس، گوشت و غيره در اين قسمت بپرهيزيد و آنجا را مواد غذايي اشاره شده اختصاص دهيد.

در يخچال را باز نگه مي داريد

برخي از افراد در يخچال را با در کابينت يا کمد اشتباه مي گيرند. چون در آن را باز گذاشته و به کارهاي ديگرشان مي رسند. البته گاهي در يخچال دچار مشکل شده و به خودي خود خوب بسته نمي شود که در اين صورت نياز به تعمير دارد. يا اينکه برخي افراد در چيدن مواد غذايي دقت نمي کنند و تراکم مواد غذايي مانع از بسته شدن در يخچال مي‌شود. در هر حال اين کار باعث خراب شدن مواد غذايي مي شود که در آن‌ها به خوبي پوشانده نشده است. توصيه مي شود از باز و بسته کردن زياد در يخچال نيز خودداري کنيد چون تعادل دماي داخل آن به هم مي ريزد. همچنين از باز نگه‌داشتن طولاني در آن خودداري کنيد.

غذاها را دير به يخچال منتقل مي کنيد

درست است که گفته شد ابتدا بايد غذاها را خنک کنيد بعد به يخچال انتقال دهيد. اما نبايد زمان خنک کردن و انتقال آن‌ها را به يخچال طولاني کنيد. در واقع نبايد زمان انتقال مواد غذايي به يخچال بيش از 2 ساعت طول بکشد. چون برخي بعد از پخته و آماده شدن مستعد هاگ هستند که ممکن است کپک زده و در دماي محيط باعث ايجاد ترکيبات سمي شود.

گوشتي که 3 روز در يخچال مانده است را يخ زده مي کنيد

گوشت خريده ايد و داخل يخچال قرار داده ايد و يادتان رفته است. چند روز بعد يادتان مي افتد و تصميم مي گيريد آن را براي نگهداري طولاني مدت يخ زده کنيد. اما اين کار کاملاً اشتباه است. هر ماده غذايي تازه را بايد بلافاصله يخ زده کرد بخصوص اگر اين ماده غذايي گوشت باشد. چون ممکن است بعد از 3 تا 4 روز نگهداري در يخچال خطر رشد باکتري ها زياد شده باشد. بنابراين بايد آن را بدون معطلي مصرف کنيد و يخ زده کردن آن کار اشتباهي است.

يخچالتان را دو بار در سال تميز مي کنيد

درست است که باز کردن و تميز کردن يخچال کار سخت و وقت گيري است. اما اجتناب از اين کار اشتباه است و سلامتي را به خطر مي اندازد. نبايد باز کردن يخچال را به ايام خانه تکاني محدود کنيد. لازم است که هر ماه يکبار يخچالتان را تميز کنيد بخصوص اگر گوشت زيادي در آن نگهداري مي کنيد. توصيه مي کنيم بعد از تميز کردن يخچال 4 تا 5 قطره ليموترش را روي يک دستمال نم دار ريخته و آن را روي سطوحي که با مواد غذايي تماس دارد بکشيد. همچنين مي توانيد از جوش شيرين نيز براي ضدعفوني کردن يخچالتان استفاده کنيد.

يخچال را با گنجه يا انباري اشتباه مي گيريد

قرار دادن مواد غذايي داخل يخچال سرعت رشد ميکروارگانيسم ها را کند مي کند و به اين ترتيب بروز مسموميت و آلودگي غذايي کاهش مي يابد. اين کار باعث نگهداري باکيفيت مواد غذايي نيز مي شود. اما نبايد مواد غذايي را طولاني مدت در يخچال نگهداري کنيد. بهتر است مواد غذايي را کم خريداري کنيد و تازه به تازه به مصرف برسانيد. يخچال براي تازه نگه‌داشتن مواد غذايي است نه براي نگهداري طولاني مدت از آن‌ها.



منبع : tebyan.net



ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

نکاتي مهم و خواندني درباره مايع نرم کننده حوله و لباس

14 مورد استفاده از مايکروويو که تا به حال نمي دانستيد

ضد عفوني کردن سبزيجات، نکته هايي که بايد بدانيد!

گياه آپارتماني تان را بر اساس فنگ شويي انتخاب کنيد

چگونه لکه وايتکس را از روي لباس پاک کنيم؟

بهترين روش انتخاب و نگهداري از پياز

3 اشتباه ساده در دکوراسيون داخلي که خانه تان را دلگير مي کند

آموزش درست کردن عروسک با جوراب هاي قديمي + عکس

9 گل آپارتماني کم نور که به خانه تان انرژي مي دهند!

يک خانه تکاني اصولي با چند فوت و فن ساده!!

روش هايي براي يک خانه تکاني آسان و سريع به روش مارتا استوارت

با چند مواد پاک کننده طبيعي آشنا شويد !

سبزه عيد امسال تان را با تخم کدو درست کنيد

سبزه عيد : مدلهاي مختلف سبزه عيد را چگونه درست کنيم؟

نکاتي درباره نحوه صحيح استفاده از شامپو فرش

خانه تکاني نوروز با شوينده هاي طبيعي!!

در خانه تکاني اين قسمت هاي فراموش شده را فراموش نکنيد!!

آموزش تصويري تنگ کردن شلوار جين

خانه تکاني، شيشه ها را اينگونه برق بياندازيد!

ترفندهاي خانه تکاني، اين بار قسمت هاي سخت خانه!!

اگر در منزلتان باغچه داريد به اين توصيه ها توجه کنيد!

با کدو تنبل يک گلدان زيبا درست کنيد

در استفاده از ماشين لباسشويي اين اشتباهات را انجام ندهيد!

جلوگيري از جوانه زدن سيب زميني با يک روش ساده!

از بين بردن بوي سوختگي غذا با راهکارهايي موثر و ساده

9 ادويه پرکاربرد را بشناسيد، از خواص، کاربرد تا شرايط نگهداري

ادويه اصل را با اين ترفندها به راحتي تشخيص دهيد

اين رنگ ها تاثير منفي روي احساسات تان مي گذارند!!

تخت خواب ارزان با پالت هاي چوبي، ايده هايي نو با سبک روستيک

تزيين کاغذ ديواري با ايده هايي جالب و زيبا

مدل کابينت سفيد 2018، جديدترين مدل هاي کابينت آشپزخانه

در دکوراسيون اتاق کودک سايبان ها را چگونه نصب کنيم؟

کاغذ ديواري با 10 طرح شگفت انگيز

جديدترين کاغذ ديواري 2018 که اتاق خواب تان را رويايي مي کند!

پرده ريسه ايي، جديدترين مدل پرده که مي توانيد در خانه درست کنيد + آموزش

ليمو عماني خانگي را با اين دستور درست کنيد و لذت ببريد

دکوراسيون داخلي ويلاي مجلل التون جان در بورلي هيلز

از بين بردن لکه مبل با چند نکته ساده

نگاهي به 8 خانه حيرت انگيز تيلور سويفت Taylor Swift

دکوراسيون پاييزي با 7 رنگ که عاشقش مي شويد!!

گل هاي آپارتماني را با اين ايده ها زيبا و متفاوت بچينيد!!

طراحي دکوراسيون حمام کوچک با وسايل ارزان قيمت

دکوراسيون اتاق پسرانه با 11 ايده خلاقانه

چيدمان لوازم آرايش در منزل با چند ايده شيک و کم هزينه

جديدترين تم هاي تولد و بادکنک آرايي 2018

از بين بردن لکه هاي عرق از روي لباس

چطور بادمجان شيرين و بي دانه انتخاب کنيم؟

معجزه سنگ هاي رودخانه اي در دکوراسيون داخلي!!

آبغوره هاي خانگي را چگونه نگهداري کنيم که کپک نزند؟

تميز کردن مايکروفر در عرض چند دقيقه با يک روش آسان و ساده