گوشت مرغ يا گوشت قرمز؟ با وجود آنفلوانزاي مرغي
تغذيه
بزرگنمايي:
چه خبر - آيا هنوز هم گوشت مرغ از گوشت قرمز بهتر است؟
بر اساس نتايج يک تحقيق، با توجه به تغيير در شيوۀ پرورش مرغ در دامداريهاي صنعتي، گوشت آن نسبت به گذشته بسيار چربتر شده و ارزش غذايي کمتري دارد.
روزنامۀ اينديپندنت بريتانيا با انتشار گزارشي دربارۀ تازهترين ويدئوي سازمان شفقت در کشاورزي جهاني، اطلاعاتي دربارۀ تارهاي سفيدي ارائه داده است که درون گوشت سينۀ مرغ قابل مشاهده است. در اين ويدئو ذکر ميشود که در طول سالهاي گذشته تارهاي سفيد چربي موجود در سينۀ مرغها رو به افزايش بوده است، درحاليکه در سينۀ مرغي که به روش طبيعي پرورش مييابد، هيچ تار سفيدي موجود نيست.
در اين گزارش آمده است که بسياري از مردم در سراسر دنيا با توجه به اين اصل که گوشت سفيد نسبت به گوشت قرمز براي سلامتي مفيدتر و داراي چربي اندکي است، بيشتر مواقع از گوشت مرغ استفاده ميکنند. اما به نظر ميرسد با توجه به تغيير شيوههاي پرورش اين طيور در دامداري صنعتي، گوشت مرغ همچون گذشته براي سلامتي مفيد نيست.
در حقيقت با توجه به اينکه دو اصل چاقتر شدن و سريعتر پرورش يافتن مرغها براي دامداران صنعتي بسيار بااهميت هستند، روش پرورش اين حيوان تغيير کرده و همين موضوع باعث افزايش چربي در گوشت مرغ شده است. سال گذشته، يک تحقيق مشترک در دانشگاههاي آرکانزاس و تگزاس اي اند ام نشان داد که تارهاي سفيد چربي در گوشت مرغ طي سالهاي اخير به طرز عجيبي رشد داشته است، بهطوريکه 96 درصد از 285 پرندهاي که آنها بررسي کرده بودند، داراي اين تارهاي چربي بودند. اين تحقيق همچنين نشان داد که، اين تارهاي سفيد نهتنها باعث افزايش چربي شده بلکه بر کيفيت گوشت نيز اثر ميگذارند.
بر اساس پژوهش ديگري که در سال 2013 انجام شد، سينههاي مرغي که داراي تارهاي سفيد چربي هستند ميتوانند تا حدود 224 درصد نسبت به گوشت فاقد چربي سينۀ مرغ، چربتر باشند. البته با وجود اين چربيها، نميتوان اين حقيقت را ناديده گرفت که هنوز هم گوشت مرغ در نسبت با گوشت قرمز، منبع بزرگ پروتئين بدون چربي بهحساب ميآيد و داراي ويتامين b و آهن است و اگر در طبخ اين گوشت از روشهاي مضري همچون سرخکردن بيش از اندازه يا سوخاري کردن استفاده نشود، براي سلامتي مفيدتر هستند.
منبع:presstv.ir
-
يکشنبه ۲۴ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۳:۲۵ AM
-
۱۵۴ بازدید
-
-
چه خبر