بزرگنمايي:
چه خبر - براي درمان کم خوني چقدر جگر بخوريم؟
يک متخصص تعذيه با اشاره به خواص درماني جگر گفت: دانش آموزان براي تأمين انرژي بدن خود ميتوانند هفتهاي 90 گرم جگر مصرف کنند.
مرتضي صفوي در رابطه با خواص درماني جگر، اظهار داشت: جگر گاو، گوسفند و مرغ يکي از منابع غني از آهن به شمار رفته و براي رفع کمخوني مصرف آن مناسب است.
وي افزود: افرادي که کمخوني داشته در صورتي که مشکل چربي خون و کلسترول نداشته باشند ميتوانند هفتهاي يک يا دو بار جگر مصرف کنند.
اين متخصص تغذيه بيان داشت: بيماراني که مبتلا به کلسترول خون هستند براي تأمين آهن مورد نياز بدن خود بايد از مواد غذايي جايگزين جگر همچون مغز پسته و بادام و نانهاي سبوسدار استفاده کنند.
صفوي با اشاره به اينکه مصرف جگر براي کودکان زير يک سال به هيچ عنوان توصيه نميشود ادامه داد: از زماني که جگر تازه تهيه ميشود، تنها دو روز فرصت است که آن را استفاده کنيم چرا که بيش از اين مدت اين ماده غذايي خراب شده و ديگر مناسب مصرف نيست.
وي گفت: جگر پس از خريد براي مصرف نبايد در فريزر نگهداري شود چرا که خواص خود را از دست ميدهد. گوشت قرمز نيز در صورتيکه يک سال در فريزر نگهداري شود. همچون تفاله بوده و هيچ خاصيتي ندارد.
اين متخصص تغذيه با اشاره به اينکه مصرف جگر مرغ با جگر گاو و گوسفند تفاوتي ندارد، اظهار داشت: جگر علاوه بر اينکه غني از آهن بوده حاوي املاح ديگري همچون منيزيم، کلسيم و فسفر است.
صفوي با بيان اينکه مصرف جگر براي دانشآموزان به دليل اينکه اين ماده غذايي انرژي مناسبي براي بدن ايجاد ميکند، مفيد است. البته توصيه ميکنيم هر هفته حدود 90 گرم جگر مصرف شود.
وي با اشاره به اينکه بدن روزانه به 180 گرم پروتئين نياز دارد، گفت: بنابر اين روزي که از جگر در وعدههاي غذايي استفاده ميشود تقريبا نيمي از پروتئين بدن تأمين شده و نيازي به مصرف بيشتر نيست.
اين متخصص تغذيه افزود: جگر را بايد از مراکزي تهيه کرد که مورد تأييد دامپزشکي بوده و همچنين از بوي جگر ميتوان به فاسد بودن يا نبودن آن پي برد.
منبع : farsnews.com