کاهش فشارخون با زردآلو
تغذيه
بزرگنمايي:
چه خبر - خواص زردآلو
زردآلو مثل اکثر ميوههاي ديگر سرشار است از ويتامينها و مواد مغذي مهمي که فوايد مختلفي براي سلامتي انسان دارند. اين ميوه بهعنوان يکي از ميوههاي بومي چين شناخته ميشود. زردآلو، منبع خوبي از ويتامين A يا رتينول است که فوايد مختلفي براي بدن دارد. اين ويتامين محلول در آب :
-به افتراق(دگرگوني) سلولي کمک مي کند.-به رشد سالم جنين کمک مي کند.-به تقويت بينايي کمک مي کند.-در عملکرد سيستم ايمني بدن نقش دارد.-پوست و غشاهاي مخاطي را سالم نگه ميدارد.-به درمان آکنهها و مشکلات پوستي کمک ميکند.-خطر ابتلا به دژنراسيون ماکولاي ناشي از سن را کاهش ميدهد. -نقش موثري در حفظ استحکام استخوانها ايفا مي کند. -براي عملکردهاي عصبشناختي نيز مهم تلقي ميشود.
زردآلو بهعنوان منبع خوبي از فيبر غذايي شناخته ميشود که براي بدن مهم است. دريافت فيبر به عملکرد گوارشي مطلوب کمک ميکند و ميتواند فشار خون را کاهش دهد. يک فنجان زردآلو تقريبا 3 گرم فيبر دارد.
پتاسيم، املاح مهمي است که هر کدام از سلولها، بافتها و اندامهاي بدن براي عملکرد مطلوب به آن نياز دارند. اين املاح مهم حتي براي عملکرد مناسب قلب و انقباض عضلات نيز ضروري است. پتاسيم در تشکيل استخوان، کاهش فشار خون و کاهش خطر بروز سکته مغزي نيز نقش دارد.
منبع:salamatism.com
-
پنجشنبه ۲۱ مرداد ۱۳۹۵ - ۷:۴۲:۴۴ PM
-
۱۵۳ بازدید
-
-
چه خبر