آخرین اخبار

از تفاله هاي هويج در آشپزي استفاده کنيد آشپزي

از تفاله هاي هويج در آشپزي استفاده کنيد

  بزرگنمايي:

اين بار بعد از گرفتن آب هويح، تفاله هاي هويج را دور نريزيد و از آنها در آشپزي تان استفاده کنيد.

وقتي با دستگاه آبميوه‌گيري آب هويج مي‌گيريد تفاله‌هايش را دور نريزيد؛ مي‌توانيد با بسته‌بندي و نگهداري آنها در فريزر از اين مواد ظاهرا بلااستفاده در آشپزي‌هاي آينده خود استفاده بهينه کنيد.


اولين کاربرد تفاله هويج در آشپزي :

وقتي قصد پخت خورش فسنجان داريد، مي‌توانيد به اندازه پودر گردو از اين تفاله‌هاي نگهداري شده هويج استفاده مجدد کنيد. آنها را در روغن تفت دهيد و به خورش بيفزاييد. با اين کار، خورش فسنجان علاوه بر مزه بهتر، رنگ هويج مي‌گيرد انگار که به آن زعفران زده‌ايد!

دومين کاربرد تفاله هويج در آشپزي :

وقتي سوپ تهيه مي‌کنيد مقداري از تفاله‌هاي هويج را در آن بريزيد تا هم زودتر بپزد هم اين‌که سوپتان لعاب بيشتري بيندازد.


سومين کاربرد تفاله هويج در آشپزي:

هنگام پخت کوکوي سبزي يا سيب زميني، مقداري از تفاله‌هاي هويج را به مايه کوکو اضافه کنيد (البته بهتر است در اين مورد تفاله‌ها فريز نشده باشند) کوکوي شما خوش‌طعم‌تر خواهد شد.

چهارمين کاربرد تفاله هويج در آشپزي :

در زمان پخت مرغ، پياز را رنده کرده، از اين تفاله‌هاي هويج به آن اضافه کنيد تا به مرغ طعم بهتري داده شود و بوي مرغ بشدت کاهش مي‌يابد.

پنجمبن کاربرد تفاله هويج در آشپزي :

هنگام پخت برنج، با تفاله‌هاي هويج مي‌توانيد ته‌ديگ هويج درست کنيد. کمي از آنها را با ماست و تخم مرغ و زعفران و نمک مخلوط کرده، از برنج آبکش‌شده يکي دو کفگير به مواد اضافه کنيد و ته قابلمه برنجتان که از قبل روغن در آن داغ کرده‌ايد پخش کنيد و برنج را روي آن بريزيد. ته‌ديگي بسيار خوشمزه عايدتان خواهد شد!



منبع : چهارديواري جام جم



ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

گراتن ماکاروني، پيش غذايي شيک، خوشمزه و آسان

خودتان آرد سوخاري درست کنيد

اصول آشپزي با آرام پز

فوت هاي اصلي يک کيک خانگي تمام عيار

طرز تهيه سوپ کلم بروکلي

5 اشتباه رايج در آشپزي

پخت دست پيچ يا رولت گوشت با روشي ويژه و خاص

پيتزا سفيد، آسان ترين پيتزا خانگي که مي توانيد درست کنيد

کاربرد 9 پنير معروف دنيا در آشپزي

7 ترفند که آشپزهاي حرفه اي فقط مي دانند!!

ترتيلاي قارچ، يک پيش غذاي خوشمزه و رژيمي

ساندويچ مرغ پنيري، يک شام سريع براي شب هاي نوروز

گراتن مرغ، يک شام خوش طعم و آسان

سبزي پلو با ماهي ويژه، مخصوص روز عيد

پخت ماهي شب عيد با چند پيشنهاد سالم و ساده!

طرز تهيه شيرازي پلو

طرز تهيه خورش سيب و آلو

طرز تهيه برياني مرغ، يک خوراک خوشمزه و متفاوت

پاستا با مرغ و سس آلفردو

غذاهاي ساده در 20 دقيقه + طرز تهيه

گراتن بادمجان، بهترين پيش غذا براي ميهماني

چگونه بوي سوختگي برنج را از بين ببريم؟

طرز تهيه مرغ کنتاکي خانگي

طرز تهيه سس گوجه فرنگي مخصوص افراد ديابتي

مافين انگليسي، يک صبحانه خوشمزه و مقوي

ترشي هاي پاييزي را با اين نکته ها خوشمزه تر کنيد!!

شامي تن ماهي، يک شام سبک، يک پيش غذاي شيک

کوکو سيب زميني قالبي، يک پيش غذاي خوشمزه 15 دقيقه اي

کوفته پنيري ايتاليايي، يک شام سبک و خوشمزه

خوراک مرغ و مايونز فرانسوي

بادمجان سوخاري، پيش غذايي خوشمزه و آسان

کاسترول مکزيکي، يک پيش غذاي خوشمزه، سريع و راحت

مافين سوسيس و پنير، يک پيش غذاي شيک و خوشمزه

پنکيک سيب زميني پنيري، يک پيش غذاي خوشمزه و آسان

سوسيس شکم پر، يک صبحانه خوشمزه، شيک و آسان!

کاپ کيک پاستا، پيش غذايي جديد و باکلاس

سوپ کرمي مرغ، يک پيش غذاي پاييزي خوش طعم

آش شلغم، يک شام عالي براي سرماخوردگي پاييزي

شام شب يلدا امسال، سوپ انار، سوپي با طعمي متفاوت

کيک مرغ و گردو، يک پيش غذاي مقوي و سالم

رولت مرغ، يک پيش غذاي خوشمزه و آسان مخصوص خانم هاي شاغل!

توپک مرغ، پيش غذايي خوشمزه و آسان

سالاد پاستا و مرغ ايتاليايي، يک شام پاييزي خوش طعم و ساده

رول سوسيس و تخم مرغ يک صبحانه لاکچري و ارزان قيمت!!

کوفته کدو سبز، يک کوفته رژيمي و خوشمزه

ساندويچ تن ماهي و کرفس، يک ناهار مقوي براي بچه هاي مدرسه اي

سوپ پنيري مرغ و پاستا، يک سوپ مقوي و خوش طعم پاييزي

اسپاگتي اسکواش شکم پر، شک شام پاييزي خوشمزه

ساندويچ کلاب خانگي، يک تغذيه عالي براي دانش آموزان

سينه مرغ سيردار، يک پيش غذاي رژيمي و خوش طعم