از تفاله هاي هويج در آشپزي استفاده کنيد
شنبه 14 شهريور 1394 - 11:14:15 AM

اين بار بعد از گرفتن آب هويح، تفاله هاي هويج را دور نريزيد و از آنها در آشپزي تان استفاده کنيد.

وقتي با دستگاه آبميوه‌گيري آب هويج مي‌گيريد تفاله‌هايش را دور نريزيد؛ مي‌توانيد با بسته‌بندي و نگهداري آنها در فريزر از اين مواد ظاهرا بلااستفاده در آشپزي‌هاي آينده خود استفاده بهينه کنيد.


اولين کاربرد تفاله هويج در آشپزي :

وقتي قصد پخت خورش فسنجان داريد، مي‌توانيد به اندازه پودر گردو از اين تفاله‌هاي نگهداري شده هويج استفاده مجدد کنيد. آنها را در روغن تفت دهيد و به خورش بيفزاييد. با اين کار، خورش فسنجان علاوه بر مزه بهتر، رنگ هويج مي‌گيرد انگار که به آن زعفران زده‌ايد!

دومين کاربرد تفاله هويج در آشپزي :

وقتي سوپ تهيه مي‌کنيد مقداري از تفاله‌هاي هويج را در آن بريزيد تا هم زودتر بپزد هم اين‌که سوپتان لعاب بيشتري بيندازد.


سومين کاربرد تفاله هويج در آشپزي:

هنگام پخت کوکوي سبزي يا سيب زميني، مقداري از تفاله‌هاي هويج را به مايه کوکو اضافه کنيد (البته بهتر است در اين مورد تفاله‌ها فريز نشده باشند) کوکوي شما خوش‌طعم‌تر خواهد شد.

چهارمين کاربرد تفاله هويج در آشپزي :

در زمان پخت مرغ، پياز را رنده کرده، از اين تفاله‌هاي هويج به آن اضافه کنيد تا به مرغ طعم بهتري داده شود و بوي مرغ بشدت کاهش مي‌يابد.

پنجمبن کاربرد تفاله هويج در آشپزي :

هنگام پخت برنج، با تفاله‌هاي هويج مي‌توانيد ته‌ديگ هويج درست کنيد. کمي از آنها را با ماست و تخم مرغ و زعفران و نمک مخلوط کرده، از برنج آبکش‌شده يکي دو کفگير به مواد اضافه کنيد و ته قابلمه برنجتان که از قبل روغن در آن داغ کرده‌ايد پخش کنيد و برنج را روي آن بريزيد. ته‌ديگي بسيار خوشمزه عايدتان خواهد شد!



منبع : چهارديواري جام جم

http://www.CheKhabar.ir/News/2164/از تفاله هاي هويج در آشپزي استفاده کنيد
بستن   چاپ