طرز تهيه کوردن بلو، غذايي فرانسوي
آشپزي
بزرگنمايي:
کوردن بلو غذايي با اصليت فرانسوي که بسيار لذيد بوده و به مرور در مصرف غذايي ايرانيان نيز جايگاه خود را پيدا نموده است.
مواد لازم :فيله گوساله : 4 تکهپنير گودا : 2 ورقهکالباس : 2 ورقهآرد سوخاري : نيم پيمانهآرد سفيد : نيم پيمانهتخممرغ : 2 عددروغن مايع : نيم پيمانه
طرز تهيه :1 - فيلههاي گوساله را درون يک کيسه فريزر قرار داده و با پشت چاقو روي گوشتها ميکوبيم تا کمي له شود.
2 - يک تکه کالباس و يک تکه پنير گودا را به ميزان دو سانتي متر کوچکتر از لبههاي گوشت برش داده و روي گوشت قرار ميدهيم.
3 - لبههاي گوشت روي هم قرار ميدهيم و فشار ميدهيم تا خوب بهم چسبيده و بين شان فاصله نماند.
4 - در ظرفي جداگانه آرد و آرد سوخاري با مخلوط کرده و سپس تخم مرغ را نيز اضافه نموده و خوب هم ميزنيم.
5 - روغن را درون ماهيتابه ريخته و روي حرارت قرار ميدهيم تا داغ شود.
6 - کوردن بلو را درون ظرف مخلوط آرد و تخم مرغ غلطانده و سپس کوردن بلو را درون ماهيتابه ميگذاريم تا سرخ شود.
نکات :1 - براي مطلوبتر کردن طعم کوردن بلو ميتوان بجاي روغن از کره استفاده نمود.
2 - هنگام له کرن فيله ها بوسيله چاقو مراقب باشيد که گوشتها سوراخ نشوند.
www.
منبع : ketabashpazi.blogfa.com
مطالب پيشنهادي :
طرز تهيه سيب زميني شکم پر کبابيطرز تهيه بادنجان شکم پارهسوفله تخم مرغ، غذايي خوشمزه مخصوص کشور اتريشتخم مرغ سوخاري غذايي سبک براي پيک نيکسوفله فرانسوي (souffle au fromage)
-
شنبه ۱۴ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۰:۵۶ AM
-
۴۲۷ بازدید
-
-
چه خبر