طرز تهيه کوردن بلو، غذايي فرانسوي
شنبه 14 شهريور 1394 - 11:00:56 AM
|
|
کوردن بلو غذايي با اصليت فرانسوي که بسيار لذيد بوده و به مرور در مصرف غذايي ايرانيان نيز جايگاه خود را پيدا نموده است. مواد لازم :فيله گوساله : 4 تکهپنير گودا : 2 ورقهکالباس : 2 ورقهآرد سوخاري : نيم پيمانهآرد سفيد : نيم پيمانهتخممرغ : 2 عددروغن مايع : نيم پيمانه طرز تهيه :1 - فيلههاي گوساله را درون يک کيسه فريزر قرار داده و با پشت چاقو روي گوشتها ميکوبيم تا کمي له شود. 2 - يک تکه کالباس و يک تکه پنير گودا را به ميزان دو سانتي متر کوچکتر از لبههاي گوشت برش داده و روي گوشت قرار ميدهيم. 3 - لبههاي گوشت روي هم قرار ميدهيم و فشار ميدهيم تا خوب بهم چسبيده و بين شان فاصله نماند. 4 - در ظرفي جداگانه آرد و آرد سوخاري با مخلوط کرده و سپس تخم مرغ را نيز اضافه نموده و خوب هم ميزنيم. 5 - روغن را درون ماهيتابه ريخته و روي حرارت قرار ميدهيم تا داغ شود. 6 - کوردن بلو را درون ظرف مخلوط آرد و تخم مرغ غلطانده و سپس کوردن بلو را درون ماهيتابه ميگذاريم تا سرخ شود. نکات :1 - براي مطلوبتر کردن طعم کوردن بلو ميتوان بجاي روغن از کره استفاده نمود. 2 - هنگام له کرن فيله ها بوسيله چاقو مراقب باشيد که گوشتها سوراخ نشوند.
www. منبع : ketabashpazi.blogfa.com
مطالب پيشنهادي : طرز تهيه سيب زميني شکم پر کبابيطرز تهيه بادنجان شکم پارهسوفله تخم مرغ، غذايي خوشمزه مخصوص کشور اتريشتخم مرغ سوخاري غذايي سبک براي پيک نيکسوفله فرانسوي (souffle au fromage)
http://www.CheKhabar.ir/News/2139/طرز تهيه کوردن بلو، غذايي فرانسوي
|