آخرین اخبار

غذاهاي مفيد براي بدن چه غذاهايي هستند؟ تناسب و زيبايي

غذاهاي مفيد براي بدن چه غذاهايي هستند؟

  بزرگنمايي:

چه خبر -

غذاهاي پرخاصيت دقيقا به چه غذاهايي گفته مي‌شود؟ و چطور در شما احساس سر زندگي ايجاد مي‌کنند؟ عنوان « پرخاصيت » گاهي مي‌تواند گمراه کننده باشد، زيرا هيچ غذايي به تنهايي نمي‌تواند در جواني و جلوگيري از بيماري‌ها تاثير زيادي داشته باشد، اما اگر به طور متعادل در کنار يک رژيم غذايي مناسب از آنها استفاده شود، اين غذاهاي پر خاصيت مي‌توانند در سلامت و جواني شما بسيار موثر باشند.
غذاي پر خاصيت غذايي است که به سلامت شما کمک زيادي مي‌کند. اکثر غذاهاي پر خاصيت حاوي آنتي‌اکسيدان‌هايي هستند که توانايي مقابله با تخريب راديکال‌هاي آزاد را دارند. با اين کار از پير شدن سلول‌ها جلوگيري مي‌کنند. غذاهاي سالم و پر خاصيت به ساخت سلولي بدن ما کمک زيادي مي‌کنند.
براي مبارزه با پيري از خوردن چربي‌هاي ترانس و اشباع شده، کلسترول، سديم و شکر تصفيه شده خودداري کنيد. بهترين راه حفظ سلامتي اين است که آن دسته از غذاها را با غذاهاي پر خاصيتي که خواص غذايي فراواني دارند، جايگزين کنيد.
از گياهان سرشار از فيبر، جو و گندم کامل استفاده کنيد.
همچنين هفته‌اي دو وعده ماهي، ترجيحا ماهي چرب مصرف نماييد.
سعي کنيد روزانه کمتر از 1500 ميلي‌گرم سديم مصرف کنيد. در هفته بيش از 2 وعده گوشت فرآوري شده مصرف نکنيد.
تلاش کنيد چربي اشباع شده بيش از 7 درصد کالري دريافتي شما را تشکيل ندهد. غذاهاي پر خاصيت مانند شکلات تلخ را فراموش نکنيد.

بيشتر بدانيد : بهترين و بدترين مواد غذايي براي معده و گوارش

در اين مقاله به 10 ماده غذايي ضد پيري اشاره مي‌شود
در اين مقاله به 10 ماده غذايي ضد پيري اشاره مي‌شود,مواد غذايي ضد پيريفلفل

فلفل به گردش خون کمک مي‌کند و مي‌تواند به متابوليسم بدن شما سرعت ببخشد. همچنين داراي مقادير زيادي ويتامين C است. شما مي‌توانيد به سوپ‌ها يا خورش‌هاي‌تان سير و فلفل اضافه کنيد.

قارچ‌ها

با توجه به تحقيقات به عمل آمده ثابت شده است که مصرف قارچ سيستم ايمني بدن را مقاوم مي‌کند و توانايي بدن براي مبارزه با ويروس‌ها و باکتري‌ها را افزايش مي‌دهد. همچنين احتمال ابتلا به سرطان را نيز کاهش مي‌دهد. قارچ در بسياري از سوپر مارکت‌ها و سبزي فروشي‌ها وجود دارد. مي‌توانيد از مخلوط قارچ و ساير گياهان، سوپ و خورش‌هايي خوشمزه تهيه کنيد و يا از قارچ همراه با سير يا زنجبيل در تهيه سس سالاد استفاده کنيد.

جو

عمر خود را با جايگزين کردن آرد معمولي با آرد جو طولاني‌تر کنيد. آرد جو ارزش غذايي بيشتري دارد و منبعي غني از فيبر محسوب مي‌شود. مي‌توانيد جو را با سبزيجاتي مانند: جعفري، سير، رزماري، پونه، آويشن، ريحان، نعنا، مرزنجوش، ترخون و موسير مخلوط و مصرف كنيد.

لوبيا

لوبيا يکي از اصلي‌ترين منابع کربوهيدرات‌هاي پيچيده، فيبر و پروتئين است. همچنين داراي مقادير زيادي مواد معدني همچون پتاسيم، منيزيم و روي مي‌باشد. به منظور بهره بردن از خواص متعدد لوبيا، بايد لوبياي خشک را قبل از مصرف به مدت 8 ساعت در آب بخيسانيد. همچنين مي‌توانيد براي مزه‌دار کردن آن از مقداري گياهان معطر استفاده کنيد.

چاي سبز

اين ماده غذايي طي چند سال اخير، به دليل خواص متعددش، مورد استقبال زيادي قرار گرفته است. چاي سبز حاوي آنتي‌اکسيدان‌هايي قوي است که تحقيقات نشان مي‌دهند در جلوگيري از سرطان و تخريب سلول‌ها موثر است. همچنين به بهبود عملکرد کبد نيز کمک مي‌کند.
در طول روز، چاي سبز را با گياهاني مثل زنجفيل و نعنا مخلوط کنيد تا گردش خون را بهبود بخشد. شب‌ها مقداري گياه اسطوخودوس، پونه و يا بابونه به آن اضافه کنيد تا آرامش شما را افزايش دهد.

بيشتر بدانيد : چقدر چاي سبز بخورم لاغر مي شوم؟

شکلات تلخ

علاقه‌مندان به شکلات به ياد داشته باشند که شکلات سرشار از آنتي‌اکسيدان است. آنتي‌اکسيدان‌ها از سلول‌ها در برابر تخريب راديکال‌هاي آزاد محافظت مي‌کنند. همچنين مي‌توانند فشارخون را کاهش دهند، برخي هورمون‌ها را تعديل کنند و هورمون‌هاي شاد کننده مغز را افزايش دهند. هر چه شکلات تلخ‌تر و سياه‌تر باشد، آنتي‌اکسيدان‌هاي موجود در آن نيز بيشتر است. شکلات حاوي مقادير زيادي منيزيم (ماده‌اي معدني که به عملکرد بهتر قلب، ماهيچه‌ها و سيستم عصبي کمک مي‌کند)، است.
بهتر است شکلات را بدون کره، شير و شکر مصرف کنيد، يعني به همان شکل طبيعي‌اش، البته از زياده‌روي در مصرف شکلات (و هر ماده غذايي خوب ديگر) خودداري کنيد.

بيشتر بدانيد : راهنماي مصرف شکلات تلخ

پنيرهاي کم چرب

به گفته يکي از موسسات تحقيقاتي در آمريکا، افزايش مصرف پنير کم چرب به کاهش مصرف چربي‌هاي اشباع شده کمک مي‌کند. مقدار کمي از پنيرهاي کم چرب، ولي با مزه زياد، غذا را خيلي زود مزه‌دار مي‌کند، بدون اينکه چربي آن را در حد زيادي افزايش دهد. مي‌توانيد انواع پنير را رنده کرده و در غذاهاي مختلف استفاده کنيد. ترکيب پنير و سبزيجات معطر نيز بسيار خوشمزه است.

ماهي‌هاي چرب

ماهي سالمون و ساير ماهي‌هاي چرب از جمله منابع با ارزش اسيدهاي چرب امگا-3 EPA و DHA هستند. اين اسيدهاي چرب، کلسترول بد خون LDL را کاهش و کلسترول خوب خون HDL را افزايش مي‌دهند، ادراک و حافظه را بهبود مي‌بخشند و آرامش را جايگزين استرس و افسردگي مي‌کنند. شما مي‌توانيد ماهي را با گياهاني همچون ترخون و شويد مصرف كنيد.

ماست

ماست منبع پروتئين و کلسيم است. همچنين حاوي مقادير زيادي از ميکروب‌هاي پروبيوتيک است. ميکروب‌هايي که براي هضم، جذب مواد مغذي و عملکرد درست سيستم ايمني ضروري هستند.
سعي کنيد ماست‌هاي کم چرب يا بدون چربي خريداري کنيد. همچنين به جاي خريداري ماست‌هاي ميوه‌اي و شيرين، مي‌توانيد خودتان در خانه با گياهان، ميوه‌ها و شيرين کننده‌هاي طبيعي به ماست‌ها طعم دهيد. مثلا ماست را با شاه‌توت‌هاي خوشمزه و نعنا مخلوط کنيد يا مي‌توانيد مقداري ماست را با پونه، جعفري يا ريحان تازه مخلوط کنيد و در آن را بگذاريد و به مدت 2 روز در يخچال قرار دهيد.

اسفناج

اسفناج يکي از سالم‌ترين مواد غذايي شناخته شده است. اسفناج سرشار از فيبر و ساير مواد مغذي مانند ويتامين C و کلسيم است. ترکيب اسفناج و سير بسيار خوشمزه است.

بيشتر بدانيد : توصيه هاي تغذيه اي مفيد براي جوان ماندن

بيشتر بدانيد : درمان کم خوني با چند غذاي خون ساز


منبع : دنياي تغذيه



ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

مدل مويي مناسب براي شما که جلوي موهايتان کم پشت و خاليست!!

چگونه تيرگي لب هايمان را از بين ببريم؟

با تخم مرغ به راحتي لاغر شويد

2 روزه بدن تان را سم زدايي کنيد

پلينگ يا پاکسازي پوست در منزل

چگونه چشم هاي زيبا و جذابي داشته باشيم؟

چه کنيم تا کمر باريک و خوش اندام شويم!

هنگام اتو کشيدن مو بايد خشک، خيس يا نمناک باشه ؟

چربي سوزي و کاهش وزن بعد از نوروز با چند پيشنهاد ساده و آسان!

چگونه در خانه خودمان خوش اندام شويم ؟

رژيم غذايي سنگ شکن براي مبتلايان به سنگ کليه

شما که پوستي مختلط داريد بدانيد!

چگونه بعد از 30 سالگي جوان بمانيم؟

چطور ميتونم موهاي بلندم را خودم رنگ کنم ؟!

با اين غذاها به جنگ خواب آلودگي برويد

6 ماده غذايي ممنوعه قبل از خواب!!

سم زدايي بدن با چند پيشنهاد ساده!!

شامپو رنگ مو، معايب و مزاياي آن از زبان متخصص پوست و مو

طراحي ناخن با رنگ قرمز، جديدترين مدل طراحي ناخن براي بهار امسال

تشخيص روغن سالم از روغن ناسالم با چند روش کاربردي

کاهش ريزش مو با 5 روش طبيعي

بدترين عادت هاي غذايي ايرانيان که مريض شان مي کند!!

مدل مو جمع اي که مي توانيد 5 دقيقه اي درست کنيد + آموزش تصويري

صاف کردن مو بدون اتوي مو با 4 ترکيب طبيعي!!

کاهش روند پيري با 10 روش طبيعي

مدل طراحي ناخن براي فروردين 97

بهترين آرايش صورت در اسکار 2019 براي چه سلبريتي هايي بود؟

پوست تان را براي فصل بهار آماده کنيد، 3 نکته مهم که خانمها بايد بدانند

فوايد نوشيدن آب گرم در اول صبح، چرا بايد صبح ناشتا آب گرم بخوريم؟

ماسک ضد جوش خانگي را با اين دستورات درست کنيد

کوچک کردن شکم در 15 روز با 10 توصيه ساده

ورزش هاي چربي سوز مخصوص افراد مبتدي

سيب و دارچين براي لاغري، يک ترکيب چربي سوز عالي

افزايش رشد مژه با 4 روش طبيعي و موثر

بهترين رنگ براي پوشش موهاي سفيد کدام است؟

7 نوشيدني چربي سوز عالي براي کاهش وزن

جلوگيري از چاقي در نوروز با چند پيشنهاد ساده!!

13 ماده خوراکي براي داشتن شکمي تخت

كدام حالت دهنده مو بهتر است؟

بهترين مدل آرايش در مراسم اسکار از 1948 تا 2015

يک راه ساده براي لاغر کردن شکم

5 راهکار موثر و سريع براي لاغري

با خيار و آلوئه ورا يک ماسک ضد چروک درست کنيد

چگونه تن نارنجي موهاي رنگ شده را از بين ببريم؟

امگا3 را هم بخوريد هم به پوستتان بزنيد!!

چگونه لاک ناخن مان را سريع خشک کنيم؟

رنگهاي فانتزي چه مدت زمان بر روي موها دوام مي آورند ؟

براي لاغر شدن چگونه اشتهاي مان را کم کنيم؟

10 راه براي داشتن پوستي براق و خيره کننده!!

اگر معده تان ترش مي کند اينها را بخوريد