آخرین اخبار

عضله سازي و تقويت بدن با يک خورش اصيل ايراني تغذيه

عضله سازي و تقويت بدن با يک خورش اصيل ايراني

  بزرگنمايي:

چه خبر -

خورش گوشت و لوبيا يکي از غذا‌هاي محلي استان کاشان بوده که حاوي انواع ويتامين‌هاي A ، C ، D ، E ، گروه ويتامين‌هاي B مانند B1، B2، B3، B6، B9، B12 ، کربوهيدرات، سديم، پتاسيم، پروتئين، کلسيم، منيزيم، آهن، منگنز، فيبر، نشاسته، سلنيوم، کولين، روي (زينک)، اسيد فوليک و اسيد چرب امگا 3 است.
براي بررسي خواص خورش گوشت و لوبيا و اينکه مصرف اين خورش براي چه افرادي مفيد است، با حيدر عظمايي محقق و پژوهشگر طب سنتي گفت‌وگو کرديم که در ادامه مشروح آن را مي‌خوانيد.

مهم‌ترين خواص خورش گوشت و لوبيا

حيدر عظمايي محقق و پژوهشگر طب سنتي ؛ درباره مهم‌ترين خواص خورش گوشت و لوبيا اظهار کرد: اين خورش به علت داشتن پروتئين فراوان نقشي موثر در تقويت عمومي، افزايش انرژي و عضلاني شدن بدن دارد بنابراين براي ورزشکاران به ويژه بدنسازان بسيار مفيد است.
اين خورش به علت وجود آهن، اسيد فوليک و ويتامين B12 تعداد گلبول‌هاي قرمز خون را افزايش مي‌دهد بنابراين کم‌خوني را رفع مي‌کند، خورش گوشت و لوبيا براي زنان باردار و جنين بسيار مفيد است.
خورش گوشت و لوبيا به علت داشتن کلسيم، فسفر، منيزيم، سلنيوم و ويتامين D استخوان‌ها و دندان‌ها را محکم و از بروز پوکي استخوان و آرتروز در افراد جلوگيري مي‌کند.
فيبر موجود در خورش گوشت و لوبيا به بهبود عملکرد روده‌ها، هضم بهتر غذا و رفع يبوست کمک مي‌کند، مصرف اين خورش تاثيري چشمگير در شادابي و طراوت پوست و مو دارد.
خورش گوشت و لوبيا به علت وجود ويتامين‌هاي A ، C و E خاصيت آنتي‌اکسيداني دارد بنابراين سيستم ايمني بدن را تقويت و بدن را در برابر بيماري‌هاي مختلف به ويژه انواع سرطان‌ها محافظت مي‌کند.
خورش گوشت و لوبيا به علت داشتن اسيد چرب امگا 3 و ويتامين B12 شادي و نشاط را در افراد ايجاد و اضطراب، استرس و افسردگي را برطرف مي‌کند.

مواد لازم براي تهيه خورش گوشت و لوبيا (چهار تا پنج نفر)

خورش گوشت و لوبيا

گوشت سردست گوسفندي 350 گرم
لوبيا سفيد 100 گرم
سيب‌زميني يک عدد
پياز متوسط 2 عدد
نمک، فلفل سياه و پودر زردچوبه به مقدار لازم
روغن کنجد يا دنبه به مقدار لازم
آب به مقدار لازم
شيره توت در صورت تمايل 2 تا سه قاشق غذاخوري
پياز داغ و نعناع داغ براي تزئين به مقدار لازم

طرز تهيه خورش گوشت و لوبيا

- نخست گوشت را به قطعات متوسط خُرد کنيد و بشوييد.
- لوبيا سفيد را از شب قبل خيس کنيد.
- پياز‌ها را نگيني خُرد کنيد و با روغن تفت دهيد.
- پودر زردچوبه و فلفل سياه را به پياز‌هاي تفت داده شده اضافه کنيد.
- گوشت‌هاي خُرد شده را به پياز‌هاي تفت داده شده بيفزاييد و تفت دهيد.
- مقداري آب به مواد اضافه کنيد.
- سيب‌زميني خُرد شده، لوبيا سفيد و نمک را هم به مواد اضافه و صبر کنيد تا غذا به خوبي جا بيفتد و بپزد.
- پس از پختن غذا در صورت تمايل شيره توت را به آن بيفزاييد.
- خورش گوشت و لوبيا را به همراه نان تازه يا برنج ميل کنيد.

بيشتر بدانيد : سوزاندن چربي و عضله سازي با هم!

بيشتر بدانيد : عضله سازي و ريکاوري سريع تر بعد از ورزش با اين خوراکي ها

بيشتر بدانيد : مکمل خانگي افزايش حجم عضله + مکمل خانگي افزايش وزن


منبع : yjc.ir



ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

خواص شير کاکائو و برخي عوارض شير کاکائو

خواص دارويي زرشک + ميزان مصرف زرشک چقدر است؟

مقدار شير و لبنيات مورد نياز بدن کودکان چقدر است؟

معرفي 22 ميان وعده جديد و کم کالري

کاهش سريع فشار خون با نوشيدني معجزه آساي زنجبيل و سير

پيشگيري از پوکي استخوان با مصرف پروتئين کافي

درمان پوکي استخوان و خستگي زودرس با معجون شير و پودر سنجد

اين 2 عادت غذايي عمرتان را کوتاه مي کند

خواص آب گيلاس از عضله سازي تا بهبود خواب

مزاياي سلامت روغن فلفل سياه از درمان عفونت تا کاهش کلسترول

خواص تخمه کدو تنبل، از افزايش ميل جنسي تا درمان يبوست

مواد غذايي مناسب براي مصرف در فصل بهار

ميزان کالري بيسکويتها چقدر است؟ از بيسکويت مادر تا ساقه طلايي

دم کرده آويشن شيرازي و پونه چه خواصي دارد؟

اگر روزي 2 عدد خرما بخوريد چه اتفاقاتي در بدن شما مي افتد؟

غذاهايي که فکرش را نمي کنيد شما را بي خواب کنند

گردو بر هر درد بي‌درمان دواست!!

بخور نخور هاي وعده شام

خواص نبات در طب سنتي و درمان بيماري ها

بهترين ساعت روز براي جذب ويتامين هاي مختلف چه ساعتي است؟

درمان کمر درد و سياتيک در طب سنتي با شربت گل گندم

زنجبيل تقويت کننده نيروي جنسي يا دشمن آن؟

پاکسازي کبد و دفع سنگ کيسه صفرا با سرکه انگبين

هشدار ناخن ها در مورد کمبود هاي رژيم غذاييتان

کاهش وزن با ليمو و زنجبيل

ارتباط نمک يددار با افزايش فشار خون

سم زدايي بدن در هواي آلوده با اين خوراکي ها

اين خوراکي ها بيشتر از تخم مرغ پروتئين دارند

چرا هر چه مي خورم چاق نمي شوم

آلرژي بهاره با اين 7 خوراکي بدتر مي شود

فوايد سير براي کودکان

بهترين سبزي ها براي کاهش وزن

مکمل ها را بهتر است چه زماني مصرف کنيم

کنترل فشار خون با لبو

کاهش التهاب و پيشگيري از ديابت و آرتروز با اين خوراکي ها

خام گياهخواري را به اين 7 دليل ترک کنيد

چطور هوس شديد شيريني خوردن را ترک کنيم؟

تاثير شگفت انگيز آجيل در رژيم غذايي کودکان

کدام سبزيجات از ابتلا به کبد چرب پيشگيري مي کنند

بهترين صبحانه رژيمي براي کاهش وزن

درمان سردرد شديد با پوست موز

مصرف کره بادام زميني مفيد است يا مضر

روش صحيح مصرف دانه چيا براي کاهش وزن و کاهش فشار خون

عوارض رژيم هاي سم زدايي براي سلامت

خواص پوست ليموترش از ميوه اش بيشتر است

نکاتي که هنگام مصرف ميوه ها بايد رعايت کنيد

اصول رژيم غذايي براي کنترل وزن در نوروز

تاثير مصرف گوشت بر ابتلا به کبد چرب

صاف کردن شکم با خوراکي هاي ضد نفخ

پاکسازي ريه ها بعد از خانه تکاني با اين خوراکي ها