آخرین اخبار

خواص برنج قهوه اي و تفاوت آن با برنج سفيد تغذيه

خواص برنج قهوه اي و تفاوت آن با برنج سفيد

  بزرگنمايي:

چه خبر - برنج قهوه اي چه خواصي دارد؟

برنج يک غذاي اصلي در سراسر جهان به شمار مي آيد که تاجران عرب آنرا به يونان باستان معرفي کردند و الکساندر بزرگ آن را به هند آورد. سپس در قرن هشتم به اسپانيا آورده شد و اسپانيا آن را در قرن هفدهم به آمريکاي جنوبي معرفي کرد. برنج انواع مختلفي دارد – از جمله بسماتي دانه بلند، برنج سياه، برنج سفيد و… – اما همه انواع برنج از لحاظ مزاياي سلامتي برابر نيستند.
برنج قهوه اي يک دانه کامل است و از سه قسمت تشکيل مي شود، لايه پر از فيبر به نام سبوس، هسته غني از مواد مغذي به نام ريشه، و لايه مياني نشاسته که اندوسپرم ناميده مي شود.
در مقابل، برنج سفيد، يک دانه تصفيه شده است، به اين معني که سبوس و لايه مياني نشاسته اندوسپرم برداشته شده اند. اين فرآيند باعث مي شود تا بسياري از فيبر ها و مواد مغذي موجود در برنج از بين برود.
در مقابل برنج قهوه اي يک غذاي بسيار مغذي است. نسبتا کم کالري با فيبر بالاست.

برنج قهوه اي

برنج قهوه اي به پايين آوردن کلسترول کمک مي کند، دستگاه گوارش را پرکار مي کند و مي تواند باعث جلوگيري از تشکيل لخته هاي خون شود.
بعضي از مواد شيميايي و مواد معدني موجود در دانه هاي کامل مانند برنج قهوه اي ممکن است با خطر پايين تر سرطان هاي خاص همراه باشند. دانه هاي کامل به بهبود کلسترول کمک مي کنند و خطر بيماري هاي قلبي، سکته مغزي و ديابت نوع 2 را کاهش مي دهند. برنج قهوه اي داراي ويتامين ها، فولات (اسيد فوليک)، آهن، منيزيم و سلنيوم است.

بيشتر بدانيد : برنج قهوه اي چه تفاوتي با برنج سفيد دارد؟

بيشتر بدانيد : برنج قهوه اي بخوريم يا برنج سفيد؟ کدام بهتر است؟

بيشتر بدانيد : علت برتري برنج قهوه اي به برنج سفيد


منبع : shafaqna.com



ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

سبزي ها را چطور مصرف کنيم که خواص خود را از دست ندهند؟

اسراري در مورد شکلات + طرز تهيه ماسک شکلات تلخ براي صورت

کالري دريافتي را با اين ترفند زيرکانه کاهش دهيد

خوردني هاي نارنجي رنگ پاييزي و خواص فوق العاده آنها

دمنوشي براي درمان کبد چرب و چربي خون

بهبود سلامت سالمندان با اين نکات تغذيه اي

خوراکي هايي که خطر سرطان سينه را بالا مي برند

اگر يکي از اين بيماريها را داريد به جاي قرص آب ليمو ترش بخوريد

ويتامين K چيست؟ | عوارض کمبود ويتامين K در بدن را بدانيد

مبتلايان به بيماري ام اس چي بخورند؟

سوزاندن چربي شکم با چند غذاي خوشمزه و سالم

آيا مي توان بخش سالم نان و پنير کپک زده را مصرف کرد؟

دانستي هاي تغذيه در مورد تخم مرغ و اثرات آن ها بر سلامت بدن

عوارض زياده روي مصرف ويتامين A

رژيم غذايي سالم براي بارداري

نارنگي و ديابت | چطور مي توان ديابت را با نارنگي و پرتقال درمان کرد؟

در ايران چه کساني بيشتر افسرده مي شوند و چرا؟

خواص برنج قهوه اي و تفاوت آن با برنج سفيد

عضله سازي بعد از ورزش با اين خوراکي ها

تغييرات لازم براي رژيم غذايي بعد از 40 سالگي

4 ترکيب خوراکي که کاهش وزنتان را ساده تر مي کند

10 گياهي که از مشکلات کليوي پيشگيري مي کنند

کربوهيدرات چيست و چه نقشي در سلامت دارد؟

آرژنين Arginine چيست و چه غذاهاي داراي آرژنين هستند؟

مقابله با بيماري هاي مزمن با خوراکي هاي رنگارنگ

درماني خوشمزه براي سرماخوردگي + خواص نارنگي براي زمستان

تاثير شکر و شيرين کننده ها بر احتمال ابتلا به ديابت چقدر است

چرا آجيل ها بهترين ميان وعده هاي سالم براي شما هستند

رژيم غذايي مناسب بيماران هپاتيت C

مصرف قند زياد با بدن شما چه مي کند؟

ويتامين A چه فوايدي براي بدن دارد؟

نکاتي مهم در مورد ويتامين D+ چه کساني نبايد ويتامين D مصرف کنند

علايم مسموميت غذايي + عوامل مسموميت غذايي

فوايد نخود فرنگي چيست؟ +نخود فرنگي را چطور و چه اندازه مصرف کنيم؟

به اين دلايل مهم گاهي غذاي تلخ بخوريد

موز براي اين افراد ممنوع !

عضله سازي و ريکاوري سريع تر بعد از ورزش با اين خوراکي ها

چرا بعد از عمل جراحي بايد آناناس بخوريم

رژيم کتوژنيک چيست؟ + تاثير رژيم کتوژنيک روي پوست

درمان نقرس در طب سنتي

منابع غذايي روي (زينک)

زمان مناسب براي نوشيدن چاي

پيشگيري از سکته مغزي با تغذيه چگونه امکانپذير است؟

عوامل موثر بر پوکي استخوان که کمي عجيب به نظر مي رسند

کمبود فولات چه نشانه هايي دارد؟

با خواص شنبليله و تاثير شگفت انگيز آن بر سلامت بدن آشنا شويد

مبارزه با ابرباکتري ها به کمک سير

ميوه اي براي درمان چاقي

بهترين دمنوش ها براي کاهش کلسترول

سالاد و بايدها و نبايدهاي آن براي افراد با مزاج هاي مختلف