آخرین اخبار

بيماري هايي که با خوردن سوسيس کالباس به سراغتان مي آيد تغذيه

بيماري هايي که با خوردن سوسيس کالباس به سراغتان مي آيد

  بزرگنمايي:

چه خبر - عوارض و بيماري هاي حاصل از مصرف سوسيس و کالباس

مرکز سرطان سازمان بهداشت جهاني با همکاري آژانس بين‌المللي تحقيقات سرطان (IARC) در بررسي‌هاي خود، پروتئين‌هاي فراوري‌شده را در گروه مواد سرطان‌زا دسته‌بندي کرده‌اند. بر اساس گزارش سازمان بهداشت جهاني، مصرف 50 گرم پروتئين فراوري‌شده در طول روز مي‌تواند خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را در فرد مصرف‌کننده تا 18 درصد افزايش دهد.
پژوهشگران دانشکده پزشکي جآن‌هاپکينز در مطالعات جديد خود به بررسي تأثيرات مخرب مصرف اين مواد بر سلامتي پرداختند که بر اين اساس مهم‌ترين بيماري‌ها و عوارض مصرف پروتئين‌هاي فراوري‌شده از جمله سوسيس و کالباس به اين شرح هستند:

سرطان روده بزرگ

مرکز سرطان سازمان بهداشت جهاني با همکاري آژانس بين‌المللي تحقيقات سرطان (IARC) در بررسي‌هاي خود، پروتئين‌هاي فراوري‌شده را در گروه مواد سرطان‌زا دسته‌بندي کرده‌اند. بر اساس گزارش سازمان بهداشت جهاني، مصرف 50 گرم پروتئين فراوري‌شده در طول روز مي‌تواند خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را در فرد مصرف‌کننده تا 18 درصد افزايش دهد. کورت استاريف از کارشناسان سازمان بهداشت جهاني در اين رابطه مي‌گويد: ميزان خطر ابتلا به سرطان روده بستگي مستقيمي به ميزان مصرف پروتئين‌هاي فراوري‌شده دارد. اين موضوع به دليل وجود نيترات در اين محصولات است که باهدف افزايش زمان ماندگاري آن‌ها به کار مي‌رود. اين ترکيب شيميايي در بدن انسان به مواد عامل ايجاد سرطان تبديل مي‌شود.

بيماري‌هاي قلبي و عروقي

پژوهش‌هاي علمي نشان‌دهنده وجود ارتباط بين مواد موجود در فراورده‌هاي گوشتي مانند بيکن، همبرگرهاي کارخانه‌اي و ... با رسوب چربي در عروق قلبي است. اين فرايند مي‌تواند خطر ابتلا به سکته‌هاي قلبي را تا حد زيادي افزايش داده و چربي‌هاي اشباع‌شده موجود در گوشت قرمز که در محصولاتي مانند کالباس وجود دارد، به‌نوبه خود عامل ايجادکننده بيماري‌هاي قلبي است.

کاهش ميزان اسپرم

چربي‌هاي اشباع‌شده موجود در مواد پروتئيني فراوري‌شده در بدن انسان به‌گونه‌اي عمل مي‌کنند که تستسترون به استراديول (estradiol) و استروژن تبديل مي‌شود که اين مواد براي اسپرم مضر بوده و درنتيجه مرداني که مواد گوشتي فراوري‌شده مصرف مي‌کنند داراي ميزان اسپرم کمتري به نسبت سايرين هستند.

بيماري‌هاي کبدي

گوشت فراوري شده

پروتئين‌هاي فراوري‌شده مانند سوسيس و کالباس، داراي حجم زيادي از نمک‌ها هستند که موجب تجمع مايعات در بدن شده و درنهايت اختلالات کبدي را در پي دارد.

بلوغ ديرهنگام

در کنگره اروپائي اخير غدد داخلي (European Congress of Endocrinology) که در شهر دوبلين برگزار شده بود، نتايج يک مطالعه جديد ارائه شد که بر اساس آن مشخص شد مصرف بيش‌ازحد نمک و فراورده‌هاي پروتئيني فراوري‌شده موجب اختلال در فرايند بلوغ و ايجاد مشکلات رفتاري از قبيل استرس مي‌شود.

افزايش فشارخون و ديابت

فسفات موجود در سوسيس و کالباس و محصولات مشابه، عامل ايجادکننده فشارخون بوده و عوارض قلبي را در پي دارد. ورود بيش‌ازحد فسفات به بدن انسان سبب ايجاد هورموني به نام FGF23 در استخوان‌ها مي‌شود که به سمت قلب کشيده شده و منجر به افزايش فشارخون خواهد شد. از سوي ديگر سديم موجود در پروتئين‌هاي فراوري‌شده نيز تأثيرات منفي شديدي بر سطح قند خون انسان داشته و زمينه‌ساز بروز ديابت است.

بيشتر بدانيد : چقدر سوسيس و کالباس مي خوريد

بيشتر بدانيد : سوسيس و کالباس هم مي توانند غذاهاي سالمي باشند, اگر...

بيشتر بدانيد : سوسيس و كالباس، دوست يا دشمن؟


گرد آوري :
منبع : sinapress.ir



ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

سبزي ها را چطور مصرف کنيم که خواص خود را از دست ندهند؟

اسراري در مورد شکلات + طرز تهيه ماسک شکلات تلخ براي صورت

کالري دريافتي را با اين ترفند زيرکانه کاهش دهيد

خوردني هاي نارنجي رنگ پاييزي و خواص فوق العاده آنها

دمنوشي براي درمان کبد چرب و چربي خون

بهبود سلامت سالمندان با اين نکات تغذيه اي

خوراکي هايي که خطر سرطان سينه را بالا مي برند

اگر يکي از اين بيماريها را داريد به جاي قرص آب ليمو ترش بخوريد

ويتامين K چيست؟ | عوارض کمبود ويتامين K در بدن را بدانيد

مبتلايان به بيماري ام اس چي بخورند؟

سوزاندن چربي شکم با چند غذاي خوشمزه و سالم

آيا مي توان بخش سالم نان و پنير کپک زده را مصرف کرد؟

دانستي هاي تغذيه در مورد تخم مرغ و اثرات آن ها بر سلامت بدن

عوارض زياده روي مصرف ويتامين A

رژيم غذايي سالم براي بارداري

نارنگي و ديابت | چطور مي توان ديابت را با نارنگي و پرتقال درمان کرد؟

در ايران چه کساني بيشتر افسرده مي شوند و چرا؟

خواص برنج قهوه اي و تفاوت آن با برنج سفيد

عضله سازي بعد از ورزش با اين خوراکي ها

تغييرات لازم براي رژيم غذايي بعد از 40 سالگي

4 ترکيب خوراکي که کاهش وزنتان را ساده تر مي کند

10 گياهي که از مشکلات کليوي پيشگيري مي کنند

کربوهيدرات چيست و چه نقشي در سلامت دارد؟

آرژنين Arginine چيست و چه غذاهاي داراي آرژنين هستند؟

مقابله با بيماري هاي مزمن با خوراکي هاي رنگارنگ

درماني خوشمزه براي سرماخوردگي + خواص نارنگي براي زمستان

تاثير شکر و شيرين کننده ها بر احتمال ابتلا به ديابت چقدر است

چرا آجيل ها بهترين ميان وعده هاي سالم براي شما هستند

رژيم غذايي مناسب بيماران هپاتيت C

مصرف قند زياد با بدن شما چه مي کند؟

ويتامين A چه فوايدي براي بدن دارد؟

نکاتي مهم در مورد ويتامين D+ چه کساني نبايد ويتامين D مصرف کنند

علايم مسموميت غذايي + عوامل مسموميت غذايي

فوايد نخود فرنگي چيست؟ +نخود فرنگي را چطور و چه اندازه مصرف کنيم؟

به اين دلايل مهم گاهي غذاي تلخ بخوريد

موز براي اين افراد ممنوع !

عضله سازي و ريکاوري سريع تر بعد از ورزش با اين خوراکي ها

چرا بعد از عمل جراحي بايد آناناس بخوريم

رژيم کتوژنيک چيست؟ + تاثير رژيم کتوژنيک روي پوست

درمان نقرس در طب سنتي

منابع غذايي روي (زينک)

زمان مناسب براي نوشيدن چاي

پيشگيري از سکته مغزي با تغذيه چگونه امکانپذير است؟

عوامل موثر بر پوکي استخوان که کمي عجيب به نظر مي رسند

کمبود فولات چه نشانه هايي دارد؟

با خواص شنبليله و تاثير شگفت انگيز آن بر سلامت بدن آشنا شويد

مبارزه با ابرباکتري ها به کمک سير

ميوه اي براي درمان چاقي

بهترين دمنوش ها براي کاهش کلسترول

سالاد و بايدها و نبايدهاي آن براي افراد با مزاج هاي مختلف