آخرین اخبار

بيماري هايي که با خوردن سوسيس کالباس به سراغتان مي آيد تغذيه

بيماري هايي که با خوردن سوسيس کالباس به سراغتان مي آيد

  بزرگنمايي:

چه خبر - عوارض و بيماري هاي حاصل از مصرف سوسيس و کالباس

مرکز سرطان سازمان بهداشت جهاني با همکاري آژانس بين‌المللي تحقيقات سرطان (IARC) در بررسي‌هاي خود، پروتئين‌هاي فراوري‌شده را در گروه مواد سرطان‌زا دسته‌بندي کرده‌اند. بر اساس گزارش سازمان بهداشت جهاني، مصرف 50 گرم پروتئين فراوري‌شده در طول روز مي‌تواند خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را در فرد مصرف‌کننده تا 18 درصد افزايش دهد.
پژوهشگران دانشکده پزشکي جآن‌هاپکينز در مطالعات جديد خود به بررسي تأثيرات مخرب مصرف اين مواد بر سلامتي پرداختند که بر اين اساس مهم‌ترين بيماري‌ها و عوارض مصرف پروتئين‌هاي فراوري‌شده از جمله سوسيس و کالباس به اين شرح هستند:

سرطان روده بزرگ

مرکز سرطان سازمان بهداشت جهاني با همکاري آژانس بين‌المللي تحقيقات سرطان (IARC) در بررسي‌هاي خود، پروتئين‌هاي فراوري‌شده را در گروه مواد سرطان‌زا دسته‌بندي کرده‌اند. بر اساس گزارش سازمان بهداشت جهاني، مصرف 50 گرم پروتئين فراوري‌شده در طول روز مي‌تواند خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را در فرد مصرف‌کننده تا 18 درصد افزايش دهد. کورت استاريف از کارشناسان سازمان بهداشت جهاني در اين رابطه مي‌گويد: ميزان خطر ابتلا به سرطان روده بستگي مستقيمي به ميزان مصرف پروتئين‌هاي فراوري‌شده دارد. اين موضوع به دليل وجود نيترات در اين محصولات است که باهدف افزايش زمان ماندگاري آن‌ها به کار مي‌رود. اين ترکيب شيميايي در بدن انسان به مواد عامل ايجاد سرطان تبديل مي‌شود.

بيماري‌هاي قلبي و عروقي

پژوهش‌هاي علمي نشان‌دهنده وجود ارتباط بين مواد موجود در فراورده‌هاي گوشتي مانند بيکن، همبرگرهاي کارخانه‌اي و ... با رسوب چربي در عروق قلبي است. اين فرايند مي‌تواند خطر ابتلا به سکته‌هاي قلبي را تا حد زيادي افزايش داده و چربي‌هاي اشباع‌شده موجود در گوشت قرمز که در محصولاتي مانند کالباس وجود دارد، به‌نوبه خود عامل ايجادکننده بيماري‌هاي قلبي است.

کاهش ميزان اسپرم

چربي‌هاي اشباع‌شده موجود در مواد پروتئيني فراوري‌شده در بدن انسان به‌گونه‌اي عمل مي‌کنند که تستسترون به استراديول (estradiol) و استروژن تبديل مي‌شود که اين مواد براي اسپرم مضر بوده و درنتيجه مرداني که مواد گوشتي فراوري‌شده مصرف مي‌کنند داراي ميزان اسپرم کمتري به نسبت سايرين هستند.

بيماري‌هاي کبدي

گوشت فراوري شده

پروتئين‌هاي فراوري‌شده مانند سوسيس و کالباس، داراي حجم زيادي از نمک‌ها هستند که موجب تجمع مايعات در بدن شده و درنهايت اختلالات کبدي را در پي دارد.

بلوغ ديرهنگام

در کنگره اروپائي اخير غدد داخلي (European Congress of Endocrinology) که در شهر دوبلين برگزار شده بود، نتايج يک مطالعه جديد ارائه شد که بر اساس آن مشخص شد مصرف بيش‌ازحد نمک و فراورده‌هاي پروتئيني فراوري‌شده موجب اختلال در فرايند بلوغ و ايجاد مشکلات رفتاري از قبيل استرس مي‌شود.

افزايش فشارخون و ديابت

فسفات موجود در سوسيس و کالباس و محصولات مشابه، عامل ايجادکننده فشارخون بوده و عوارض قلبي را در پي دارد. ورود بيش‌ازحد فسفات به بدن انسان سبب ايجاد هورموني به نام FGF23 در استخوان‌ها مي‌شود که به سمت قلب کشيده شده و منجر به افزايش فشارخون خواهد شد. از سوي ديگر سديم موجود در پروتئين‌هاي فراوري‌شده نيز تأثيرات منفي شديدي بر سطح قند خون انسان داشته و زمينه‌ساز بروز ديابت است.

بيشتر بدانيد : چقدر سوسيس و کالباس مي خوريد

بيشتر بدانيد : سوسيس و کالباس هم مي توانند غذاهاي سالمي باشند, اگر...

بيشتر بدانيد : سوسيس و كالباس، دوست يا دشمن؟


گرد آوري :
منبع : sinapress.ir



ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

عوامل موثر بر پوکي استخوان که کمي عجيب به نظر مي رسند

کمبود فولات چه نشانه هايي دارد؟

با خواص شنبليله و تاثير شگفت انگيز آن بر سلامت بدن آشنا شويد

مبارزه با ابرباکتري ها به کمک سير

ميوه اي براي درمان چاقي

بهترين دمنوش ها براي کاهش کلسترول

سالاد و بايدها و نبايدهاي آن براي افراد با مزاج هاي مختلف

کمبود ويتامين B6 چه نشانه ها و پيامدهايي دارد؟

علايم هشدار دهنده کمبود چربي سالم در بدن

بعد از حمله قلبي خوردن اين غذاها ممنوع

اگر استرس داريد از اين خوردني ها اجتناب کند

آروغ زدن و علت هاي عجيب آن

با ارزش غذايي و خواص پرطرفدار ترين آجيل ها آشنا شويد

آيا مصرف شيرهاي طعم دار براي سلامت مفيد است؟

بيماري هايي که با خوردن سوسيس کالباس به سراغتان مي آيد

عوارض خطرناک مصرف بيش از حد آبليمو

پنير پيتزا را اينطوري بخوريد تا سالم بمانيد!

چه غذاهايي کربوهيدرات دارد؟ + تفاوت کربوهيدرات ساده و پيچيده

غذاهاي پاييزي که بايد از همين حالا به رژيم غذايي خود اضافه کنيد

خواص آلو + همه چيز در مورد خواص آلو خشک

تغذيه سالم براي سالمندان، در سن بالا از خوردن اين غذاها اجتناب کنيد

افزايش وزن لاغرها با چند نکته تغذيه اي

فوايد شگفت انگيز گريپ فروت براي سلامت کودکان

کنترل فشار خون با اين خوراکي ها

خواص شربت نعنا از درمان خروپف تا کاهش استرس

درمان يبوست با 5 ماده غذايي ساده

علت ورم پا چيست؟+ درمان ورم پا با چاي جعفري

حفظ سلامت لوزالمعده با اين خوراکي ها

زمان مناسب غذا خوردن صبحانه نهار شام

کنترل کلسترول خون با چند نکته غذايي

پيشگيري از پيري سلولي با رعايت اين اصول غذايي

کنترل اشتهاي بيش از حد با اين خوراکي ها

درمان سرفه با شربتي خانگي و بسيار موثر

مصرف قارچ براي چه افرادي ممنوع است

دارچيني که ميخوريد سمي است! دارچين اصل را بشناسيد

درمان حالت تهوع با چند روغن طبيعي

تقويت بدن با يک ماده مغذي که شايد تاکنون نمي شناختيد

شربتي براي آرامش قلب و اعصاب

آب کردن شکم با سه اصل مهم

اگر اين خواص تخم مرغ را بدانيد خوردنش را از دست نمي دهيد

آنچه درباره خواص و عوارض پروبيوتيک ها نمي دانستيد

آنتي بيوتيک هايي که خطر سقط جنين را افزايش مي دهند

هوس غذايي که نشانه بيماري است

رژيم هاي غذايي سم زدايي کبد چه اهميتي دارند

آناناس چه ويتامين هايي دارد؟

مهم ترين مکمل هاي غذايي براي سالمندان

پايين آوردن فشار خون در منزل با اين خوراکي ها + مقدار هر خوراکي

چرا هميشه گرسنه ام + روش هاي پيشگيري از پرخوري

شربتي که نوشيدنش در بارداري نوزادتان را زيبا مي کند

تسکين التهاب روده با مصرف توت فرنگي