بزرگنمايي:
چه خبر - خواص دسر آلوئه ورا
دسر آلوئهورا حاوي انواع ويتامينهاي A ، E، C ، گروه ويتامينهاي B مانند B1، B2، B6، کلسيم، سلنيوم، اسيد فوليک، کولين، منگنز، منيزيم، پتاسيم، سديم، روي، قندهاي مونوساکاريد (گلوکز و فروکتوز) و پليساکاريد و آنزيمهاي آلياز، الکالينفسفاتاز، آميلاز، براديکيناز، کربوکسيپپتيداز، کاتالاز، سلولاز، ليپاز و پراکسيداز است.
براي بررسي خواص دسر آلوئهورا و اينکه مصرف اين دسر براي چه افرادي مفيد است با حيدر عظمايي محقق و پژوهشگر طب سنتي گفتوگو کرديم که در ادامه مشروح آن را ميخوانيد.
خواص دسر آلوئهورا
اين دسر نقش موثري در کنترل ديابت دارد همچنين موجب کاهش اسيد معده هم ميشود بنابراين براي مبتلايان به زخم معده مفيد است. دسر آلوئه ورا چربي و فشار خون را کاهش ميدهد و براي مبتلايان به سنگ کليه هم مفيد است.
دسر آلوئهورا تاثير چشمگيري در بهبود رفلاکس معده (برگشت غذا از معده به مري) دارد؛ اين دسر براي افرادي که دچار سرفههاي خشک، سوزش سردل و زخم مري هستند هم موثر است.
دسر آلوئهورا نقش موثري در رفع يبوست و بواسير (هموروئيد) و بهبود عملکرد کبد دارد؛ اين دسر به علت وجود کلسيم براي تقويت استخوانها هم مفيد است.
دسر آلوئهورا در تقويت قواي جنسي و افزايش انرژي بدن تاثير فوق العاده اي دارد. اين دسر سبب پاکسازي بدن از سموم به ويژه در معتادان هم ميشود.
دسر آلوئهورا به علت داشتن ويتامينهاي A ، E و C خاصيت آنتياکسيداني دارد و از بدن در برابر انواع بيماريها محافظت ميکند.
دسر آلوئهورا براي مبتلايان به آسم، افسردگي و افرادي که فعاليت ذهني انجام ميدهند، مفيد است؛ زنان باردار و شيرده بايد از مصرف اين دسر خودداري کنند، زيرا دسر آلوئهورا براي خود و جنينشان ضرر دارد.
مواد لازم براي تهيه دسر آلوئهورا (چهار تا پنج نفر)
ژل آلوئهورا 150 تا 200 گرم
عسل چهار قاشق غذاخوري
پودر ژله آلوئهورا 2 بسته
آب جوش به مقدار لازم
گلاب سه قاشق غذاخوري
زعفران به مقدار لازم
خلال پسته و بادام و پودر نارگيل به مقدار لازم
طرز تهيه دسر آلوئهورا
نخست ژل آلوئهورا را از داخل پوست آن خارج کنيد. ژل را درون مخلوطکن بريزيد و عسل، زعفران و گلاب را به آن اضافه کنيد. مواد را با هم مخلوط کنيد تا به شکل پوره دربيايد. پودر ژله آلوئهورا را در آب جوش حل کنيد و پس از سرد شدن با پوره به خوبي مخلوط کنيد. مواد مخلوطشده را داخل قالب بريزيد و روي آنها را با خلال پسته و بادام و پودر نارگيل تزئين کنيد. دسر را به مدت چهار تا پنج ساعت در يخچال قرار دهيد تا به خوبي بسته شود.
اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : آب آلوئه ورا و خواص و مضرات نوشيدن آن براي سلامتي
اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : فوايد آلوئه ورا براي پوست
اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : مصرف آلوئهورا براي اين افراد ممنوع است
اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : آب آلوئه ورا و خواص و مضرات نوشيدن آن براي سلامتي
منبع: yjc.ir