آخرین اخبار

تلخي بادمجان را با 4 روش جديد و موثر!! آشپزي

تلخي بادمجان را با 4 روش جديد و موثر!!

  بزرگنمايي:

چه خبر - 4 روش براي گرفتن تلخي بادمجان

خيلي وقت ها هست که از ترس تلخ بودن بادمجون هايي که تو بازار ميبينيم ممکنه طرفشون نريم و نخريمشون به طور کلي بهتره بادمجون هاي قلمي و تازه رو براي خريد انتخاب کنيم تا احتمال تلخ بودنشون کمتر باشه و همچنين بادمجون هايي که دونه هايي ريز و همرنگ گوشت بادمجون دارن شيرين هستن و بادمجون هايي با دونه هاي تيره و بزرگ به احتمال بيشتري تلخ هستن، اما با اين حال راه هاي زيادي براي گرفتن تلخي بادمجون وجود داره که در اين مطلب بهتون ميگم.

گرفتن تلخي بادمجان با استفاده از آبليمو

يک کاسه بزرگ رو از آب پرکرده و بعد بادمجون هاي پوست کنده رو داخلش بذارين و حدود دو الي سه قاشق آبليمو هم بهشون اضافه کنين و بذارين براي 10 دقيقه الي يک ربع بمونن و بعد بادمجون هارو از آب بيرون بيارين فشارشون بدين تا آب اضافيشون بره و در غذاي مورد نظر ازشون استفاده کنين.

گرفتن تلخي بادمجان با استفاده از نمک

براي گرفتن تلخي بادمجان با نمک کافيه که بادمجون هارو پوست کنده و به صورت درسته يا برش داده شده کاملا به نمک آغشته شون کنيم و بذاريم براي مدت نيم ساعت بمونن و بعد آبشون بکشين تا تلخيشون بره و خشکشون کنين. حالا ميتونين در هر غذايي که دوست دارين ازشون استفاده کنين.

گرفتن تخم هاي بادمجان

در صورتي که بادمجون تخم هاي بزرگ و تيره رنگ داشت ميتونين تخم هارو از گوشت جدا کرده و بعد از بادمجون در پخت غذا استفاده کنين.

گرفتن تلخي بادمجان با قرار دادن آن در فريزر

بادمجون هارو پوست کنده و براي حدود 4 الي 5 ساعت داخل فريزر بذارين تا بخ بزنن بعد از فريزر درشون بيارين و اجازه بدين تا يخشون آب بشه و با فشار دادن آب اضافيشون رو بگيرين تا تلخي بادمجان بره.


منبع : 2nafare.com



ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

گراتن ماکاروني، پيش غذايي شيک، خوشمزه و آسان

خودتان آرد سوخاري درست کنيد

اصول آشپزي با آرام پز

فوت هاي اصلي يک کيک خانگي تمام عيار

طرز تهيه سوپ کلم بروکلي

5 اشتباه رايج در آشپزي

پخت دست پيچ يا رولت گوشت با روشي ويژه و خاص

پيتزا سفيد، آسان ترين پيتزا خانگي که مي توانيد درست کنيد

کاربرد 9 پنير معروف دنيا در آشپزي

7 ترفند که آشپزهاي حرفه اي فقط مي دانند!!

ترتيلاي قارچ، يک پيش غذاي خوشمزه و رژيمي

ساندويچ مرغ پنيري، يک شام سريع براي شب هاي نوروز

گراتن مرغ، يک شام خوش طعم و آسان

سبزي پلو با ماهي ويژه، مخصوص روز عيد

پخت ماهي شب عيد با چند پيشنهاد سالم و ساده!

طرز تهيه شيرازي پلو

طرز تهيه خورش سيب و آلو

طرز تهيه برياني مرغ، يک خوراک خوشمزه و متفاوت

پاستا با مرغ و سس آلفردو

غذاهاي ساده در 20 دقيقه + طرز تهيه

گراتن بادمجان، بهترين پيش غذا براي ميهماني

چگونه بوي سوختگي برنج را از بين ببريم؟

طرز تهيه مرغ کنتاکي خانگي

طرز تهيه سس گوجه فرنگي مخصوص افراد ديابتي

مافين انگليسي، يک صبحانه خوشمزه و مقوي

ترشي هاي پاييزي را با اين نکته ها خوشمزه تر کنيد!!

شامي تن ماهي، يک شام سبک، يک پيش غذاي شيک

کوکو سيب زميني قالبي، يک پيش غذاي خوشمزه 15 دقيقه اي

کوفته پنيري ايتاليايي، يک شام سبک و خوشمزه

خوراک مرغ و مايونز فرانسوي

بادمجان سوخاري، پيش غذايي خوشمزه و آسان

کاسترول مکزيکي، يک پيش غذاي خوشمزه، سريع و راحت

مافين سوسيس و پنير، يک پيش غذاي شيک و خوشمزه

پنکيک سيب زميني پنيري، يک پيش غذاي خوشمزه و آسان

سوسيس شکم پر، يک صبحانه خوشمزه، شيک و آسان!

کاپ کيک پاستا، پيش غذايي جديد و باکلاس

سوپ کرمي مرغ، يک پيش غذاي پاييزي خوش طعم

آش شلغم، يک شام عالي براي سرماخوردگي پاييزي

شام شب يلدا امسال، سوپ انار، سوپي با طعمي متفاوت

کيک مرغ و گردو، يک پيش غذاي مقوي و سالم

رولت مرغ، يک پيش غذاي خوشمزه و آسان مخصوص خانم هاي شاغل!

توپک مرغ، پيش غذايي خوشمزه و آسان

سالاد پاستا و مرغ ايتاليايي، يک شام پاييزي خوش طعم و ساده

رول سوسيس و تخم مرغ يک صبحانه لاکچري و ارزان قيمت!!

کوفته کدو سبز، يک کوفته رژيمي و خوشمزه

ساندويچ تن ماهي و کرفس، يک ناهار مقوي براي بچه هاي مدرسه اي

سوپ پنيري مرغ و پاستا، يک سوپ مقوي و خوش طعم پاييزي

اسپاگتي اسکواش شکم پر، شک شام پاييزي خوشمزه

ساندويچ کلاب خانگي، يک تغذيه عالي براي دانش آموزان

سينه مرغ سيردار، يک پيش غذاي رژيمي و خوش طعم